ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

A.Γιαννακόπουλος: Ζητεί από το δήμο Γλυφάδας το Τιμολόγιο Πώλησης του φορτηγού με γερανό

Με αίτηση προς το δήμο Γλυφάδας, ο κ.Αναστάσιος Γιαννακόπουλος ζητεί αντίγραφο τεχνικής προσφοράς του μεταχειρισμένου φορτηγού με γερανό – αρπάγη, και το αντίγραφο του Τιμολογίου Πώλησης προς το Δήμο Γλυφάδας.

Επίσης καταγγέλλει ότι άγνωστος τον προειδοποίησε - απείλησε τηλεφωνικά να σταματήσει να ασχολείται με τα δημοτικά γιατί θα τον ''φάνε οι καρχαρίες''. 

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ.

Γλυφάδα Αττικής, 19-06-2015

ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Αντιδήμαρχο στην Δ/νση Καθαριότητας-Κίνησης και Προστασίας Περιβάλλοντος, κ. Κασσέρη Μάριο ή τον αντικαταστάτη του.

Υπόψιν:
1) Του Γ.Γ. του Σ.Ε.ΕΔ.Δ., κ. Κασσαβέτη Δημοσθένη, (Επίκουρο καθηγητή Νομικής) και
2) Διευθύνοντα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, κ. Ζαγοραίο Ηλία, επειδή πρόσφατα, άγνωστος προς σ΄εμένα, με απόκρυψη αριθμού τηλεφώνου, με δυνατή και τραχιά φωνή, επανειλημμένα μου δήλωσε: «Γιαννακόπουλε, σταμάτα να ασχολείσαι με τα δημοτικά γιατί θα σε φάνε …οι καρχαρίες. Μυαλό δεν έβαλες, αν και παρά τρίχα τη γλύτωσες από τον Κόκκορη, τώρα τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά».

ΑΙΤΗΣΗ
Γιαννακόπουλου Αναστασίου του Ιωάννη, κατοίκου Γλυφάδας Αττικής, οδός Ιάσονος αριθ. 15, 165 61. τηλ/fax: 210 9645005.

Σε συνέχεια της με αριθ. πρωτ. 24644/15-06-2015 αιτήσεώς μου προς το Δήμο Γλυφάδας, με αίτημα την χορήγηση αντιγράφου τεχνικής προσφοράς μεταχειρισμένου φορτηγού με γερανό – αρπάγη, (έγγραφο που παρέλαβα στις -18-11-2015 από το Γραφείο Προμηθειών και αφορά την Τεχνική Προσφορά της εταιρείας Μ. Μηλιώνη, σχετική με προμήθεια του ως άνω οχήματος).
Με την παρούσα μου αιτούμαι την χορήγηση αντιγράφου της σχετικής αδείας κυκλοφορίας του εν λόγω φορτηγού, όλες τις προδιαγραφές του οχήματος και του γερανού, (πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά), καθώς και το αντίγραφο του Τιμολογίου Πώλησης, προς το Δήμο Γλυφάδας.

Το έννομο συμφέρον μου και ενδιαφέρον μου πηγάζει από το γεγονός, ότι είμαι δημότης, εκλογέας και κάτοικος στο Δήμο Γλυφάδας και έχω κάθε δικαίωμα να ελέγξω την ποιότητα - την πιστότητα του οχήματος και του γερανού για τους σκοπούς που αγοράστηκαν και τις δαπάνες που καταβλήθηκαν από τον Δήμο Γλυφάδας.

Επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου.
Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου.
Να μου χορηγηθεί αντίγραφό της για κάθε νόμιμη χρήση.

Γλυφάδα, 18-06-2015 Ο αιτών.

Γιαννακόπουλος Αναστάσιος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: A.Γιαννακόπουλος: Ζητεί από το δήμο Γλυφάδας το Τιμολόγιο Πώλησης του φορτηγού με γερανό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">