ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μεγάλο συλλαλητήριο απόψε στο Σύνταγμα στις 19:30 μμ


Στο Σύνταγμα καλούν απόψε ενάντια στο ''πραξικόπημά'' της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ και των συνεργαζόμενων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ, το 62% του ελληνικού λαού που βροντοφώναξε « ΟΧΙ» στο πρόσφατο δημοψήφισμα.

Το ΠΑΜΕ στην ομόνοια στις 19:00. Η ΑΝΤΑΡΥΣΑ και όλες οι οργανώσεις της εκτός βουλής αριστεράς στηρίζουν την κινητοποίηση. Συμμετέχει το «αριστερό ρεύμα» και μέλη των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν διαφοροποιηθεί κάθετα από την ηγεσία, η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, δεκάδες σωματεία και κινήσεις πόλης.

Η «επιστροφή στη νομιμότητα» της συγκυβέρνησης σηματοδοτείται απόψε με τα ΜΑΤ που έχουν περικυκλώσει από το πρωί τη βουλή και το κλείσιμο του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ: «Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. προκηρύσσει 24ωρη Πανελλαδική Απεργία την Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015, ημέρα ψήφισης του 3ου Μνημονίου με απεργιακές συγκεντρώσεις στην Αθήνα, Πλατεία Κλαυθμώνος, ώρα 11:00πμ καθώς και στις έδρες των Νομαρχιακών Τμημάτων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Καλούμε, παράλληλα, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους νέους-ες και όλους τους πολίτες της Αττικής σε Παλλαϊκό συλλαλητήριο την Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015 και ώρα 7:30μμ στο Σύνταγμα.

ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ – ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ – ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑ – ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ – ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ»

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ: «Πανεργατικός – παλλαϊκός ξεσηκωμός! Συνεχίζουμε τη μάχη του ΟΧΙ!
Το νέο Μνημόνιο δεν θα περάσει!

Στηρίζουμε την απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 15 Ιούλη!
Την Τετάρτη 15 Ιούλη ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ενάντια στη ντροπιαστική συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση Τσίπρα μαζί με τα αρπαχτικά ΕΕ και ΔΝΤ. Οι εργαζόμενοι, η νεολαία, οι άνεργοι, οι φτωχοί, όλες και όλοι εμείς που δώσαμε τη μάχη του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη και κερδίσαμε μια σαρωτική νίκη ενάντια στην κυρίαρχη τάξη στην Ελλάδα και την Ευρώπη, έχουμε τη δύναμη να συνεχίσουμε και να ξηλώσουμε παλιά και νέα Μνημόνια. Να επιβάλουμε με τις απεργίες μας το μήνυμα που στείλαμε με το 61,3% και να τσακίσουμε τις επιθέσεις ΕΕ-ΔΝΤ αλλά και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που προσχωρεί στο δικό τους μνημονιακό στρατόπεδο.

ΠΑΜΕ: Κάτω η νέα συμφωνία της βαρβαρότητας και της ντροπής

Συλλαλητήρια σήμερα ενάντια στη νέα αντεργατική αντιλαϊκή συμφωνία, το 3ο μνημόνιο που αποφασίστηκε στη σύνοδο κορυφής των κρατών της Ευρωζώνης, διοργανώνει το ΠΑΜΕ.
Στην Αθήνα το αγωνιστικό ραντεβού έχει δοθεί στις 7.30 μ.μ. στην Ομόνοια και στη Θεσσαλονίκη στις 7 μ.μ. στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης. Κινητοποιήσεις θα γίνουν και σε άλλες πόλεις σε όλη τη χώρα.

Τα σημεία των προσυγκεντρώσεων για την Αθήνα είναι Πλατεία Βάθης, Κάνιγγος, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρ. Κοτζιά), Πλατεία Καραϊσκάκη.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΚΤΑΚΤΟ: Μεγάλο συλλαλητήριο απόψε στο Σύνταγμα στις 19:30 μμ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">