ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΚΤΑΚΤΟ: Φωτιά στην Porsche Γλυφάδας

Φωτιά ξέσπασε τις πρώτες πρωινές ώρες στην αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων, Porsche, που βρίσκεται στη Γλυφάδα επί της οδού Βουλιαγμένης.

Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 21 πυροσβέστες με 7 οχήματα.

Το ανακριτικό της πυροσβεστικής θεωρεί βέβαιο ότι πρόκειται για εμπρηστική επίθεση. Καταστράφηκαν 5 πολυτελή αυτοκίνητα της αντιπροσωπείας. 

Σαφώς δεν είναι καθόλου τυχαίο που κάποιοι επέλεξαν τη συγκεκριμένη πόλη, αντιπροσωπεία,  και την συγκεκριμένη ημερομηνία, δεδομένου ότι το μήνυμα είναι συμβολικό και υποκρύπτει σκοπιμότητες. Εφιστώ τη προσοχή σας δεδομένου ότι βρισκόμαστε στην Ελλάδα, και διαχρονικά κάποιοι δημιουργούν σύνθετες εντυπώσεις σε συγκεκριμένες συγκυρίες.

Λάβετε σοβαρά υπ' όψιν ότι επιπροσθέτως υφίστανται και οι περιπτώσεις του οργανωμένου εγκλήματος, το οποίο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δρα και λειτουργεί με γνώμονα τα συμφέροντα του, και ενίοτε περνά μηνύματα με σειρά ενεργειών.

Τέλος, ο κυριότερος παράγων τα παράκεντρα του παρακράτους κ.τ.λ. σε συνάρτηση με το σύστημα, τα συμφέροντα ολιγαρχών, και στην τελική ευθεία μια πράξη συμβολική πολιτών κατά των διεθνοποιημένων μαφιόζικων μεθόδων.

Επιλέγετε τι σας καλύπτει, και τι υφίσταται στην εν λόγω περίπτωση φωτιάς.  

Προσωπικά δεν έχω καμία διάθεση να μεταβώ στο σημείο του συμβάντος, αν και βρίσκεται αρκετά κοντά, δεδομένου ότι το ζήτημα δεν με ενδιαφέρει καθόλου, και θεωρώ ότι οι λόγοι είναι αυτονόητοι. (Ήδη τους κάνουμε έμμεση διαφήμιση)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΚΤΑΚΤΟ: Φωτιά στην Porsche Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">