ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ανοιχτή επιστολή στο σύνολο κομμάτων - και υποψηφίων βουλευτών

Σε εύλογο χρονικό διάστημα, προ των βουλευτικών εκλογών, φροντίστε συνολικά τα ήδη υφιστάμενα κόμματα, και πολιτικοί, που θα αξιώσετε τις ψήφους των πολιτών, την άμεση απόδοση δικαιοσύνης - ΕΔΩ και ΤΩΡΑ.

Φροντίστε άμεσα να επιστραφούν τα κλεμμένα 16 ετών του ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004, τα οποία αποτελούν προϊόντα ληστρικών επιθέσεων από την πλευρά παρανομούντων των τριών εξουσιών, κατά του Ελληνικού Συντάγματος, της λαϊκής κυριαρχίας, και του πολιτεύματος. 

Παραθέτω δημόσια για πολλοστή φορά τα αποδεικτικά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων, κατά Έλληνα πολίτη, πρωτεργάτη των FM, ο οποίος ενημέρωνε βάση της ακροτελεύτιας  διάταξης του Ελληνικού Συντάγματος για θεσμική εκτροπή από τη πλευρά κυβερνώντων, και των συνεργατών τους διαπλεκόμενων.






Ελλείψει των απαιτούμενων ενεργειών, άμεσης αποκατάστασης, με απαλλακτικό βούλευμα για τις καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις του ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004, καθώς και επιστροφής του συνόλου των κατασχεθέντων που παρακρατούνται στην ''δημοκρατική'' ΕΡΤ, θα καταστεί σαφές ότι το σύνολο των υποψηφίων κομμάτων βρίσκεται συνολικά στην υπηρέτηση διαπλεκόμενων, καθώς επίσης θα υπάρχει η απόδειξη καταχραστών του Ελληνικού Συντάγματος, οι οποίοι δεν δικαιούνται συμμετοχής στην αντιπροσωπευτική κοινοβουλευτική δημοκρατία.

Μέχρι σήμερα απεδείχθη περίτρανα, ότι το σύνολο κομμάτων εξουσίας, καθώς και οι πολιτικοί που ευρίσκονταν στο κοινοβούλιο,  προσέβαλαν το Σύνταγμα της χώρας κατά παράβαση των συνταγματικών αρχών του κράτους δικαίου και της ισότητας, και φροντίζοντας τα συμφέροντα των αντισυνταγματικά λειτουργούντων στην ραδιοφωνία του Ν.Αττικής.

Δεδομένης αυτής της πραγματικότητας, με απόφαση του συμβουλίου της επικρατείας, και δεδομένου ότι ήμουν ο μοναδικός πολίτης - ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού στο Ν.Αττικής, που από τη δεκαετία του 90 δημόσια ενημέρωνα για την κατάφωρη παραβίαση του Ελληνικού Συντάγματος, από τη πλευρά των εξουσιών, των κυβερνήσεων, και των διαπλεκόμενων φερέφωνων τους, αποκτώ το δικαίωμα, έχοντας τα αποδεικτικά συντονισμένων διώξεων και κατασχέσεων, ώστε να αποσιωπηθεί η αλήθεια, να απαιτώ άμεσα την απόδοση δικαιοσύνης.

Έχοντας το σχέδιο νόμου αποκατάστασης της νομιμότητας στα ερτζιανά της χώρας, καθώς και τη δυνατότητα εφαρμογής όσων απαιτούνται για πάταξη των καπηλευτών του Ελληνικού λαού, και της διαπλοκής, εγκαλώ δημόσια το σύνολο των κομμάτων για τις ορθές ενέργειες.

Ελλείψει των ορθών ενεργειών απόδοσης δικαιοσύνης, άμεσα προ των εκλογών, θα θεωρηθεί εθνική προδοσία από τη πλευρά όλων των κομμάτων - υποψηφίων βουλευτών.

Ας αναλογιστούν συνολικά οι συμπολίτες μας, και σε ολόκληρη τη χώρα, κατά πόσο αρμόζει στο σύνολο των ενήμερων κομμάτων - πολιτικών να πολιτεύονται, χρησιμοποιώντας διατάξεις του Συντάγματος, όταν αυταπόδεικτα δεν μερίμνησαν για τον μοναδικό πολίτη που ενημέρωσε για την συνταγματική εκτροπή στα ερτζιανά.

Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να επιτραπεί άλλη μια εθνική προδοσία για τα συμφέροντα καπήλων του Ελληνικού Συντάγματος.

Αν διαπιστώσεις καθολική αδράνεια από τη πλευρά κομμάτων - υποψηφίων πολιτικών, και δεν υπάρξει επαναλειτουργία του ΓΛΥΦΑΔΑ FM πριν τις εκλογές, καθίσταται σαφής η χούντα του συνόλου των κομμάτων._ 

Κοινοποιείται στο σύνολο κομμάτων,

Γιάννης Κουρδομένος
Πρωτεργάτης των FM    
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ανοιχτή επιστολή στο σύνολο κομμάτων - και υποψηφίων βουλευτών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">