ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα

Ελπίδες φρούδες για ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας από τη ΝΔ του Παπανικολάου και τους συνεργαζόμενους των άλλων κομμάτων.

Ο Γ.Παπανικολάου εξαπάτησε με το χειρότερο τρόπο τους συμπολίτες μας, και μπαίνοντας στο δήμο με τα υπόλοιπα κατάλοιπα της συντηρητικής δεξιάς και των συνεργαζόμενων, δημιούργησε το γνωστό αναχρονισμό των δεξιών, που σημαίνει πελατειακό σύστημα, ρουσφέτια, πολιτισμό του τίποτα και του δρόμου, ωραιοποιώντας την συνέχιση των γνωστών παθογενειών, και αφήνοντας το τόπο να παραμένει ουραγός.

Έχει ιδιαίτερη σημασία σε ποια κατάσταση βρίσκεται σήμερα η Γλυφάδα, σε αντιδιαστολή όσων ισχύουν σε άλλες περιοχές τόσο του νομού Αττικής, όσο και της υπόλοιπης χώρας.

Βασικό κεφάλαιο η σκόπιμη και δόλια συνέχιση των κακοδιοικήσεων που προϋπήρξαν από την τωρινή διοίκηση Γλυφάδας, οι οποίες υιοθετούσαν όλες τις γνωστές νεοελληνικές παθογένειες αντί της τήρησης των θεσμικών τους υποχρεώσεων.

Ανεξάρτητα των πολιτικών, η άλλων καταβολών και πεποιθήσεων του κάθε δημότη - δημότισσας Γλυφάδας, και των νοτίων προαστίων, το καθολικό έλλειμμα αρωγής από τη πλευρά του δήμου με τους εκάστοτε κακοδιοικούντες, σε προτάσεις, μελέτες, αιτήσεις των δημοτών, κατάμαρτυρά ότι οι εμπλεκόμενοι με τα κοινά εξαπάτησαν, παραποίησαν την λαϊκή εντολή, καταργούν στη πράξη το σύνταγμα και τους νόμους, και ευτελίζουν τους θεσμούς στο τόπο μας.

Οι ωφελημένοι από την κατάργηση των θεσμικών υποχρεώσεων των εκάστοτε κακοδιοικούντων, καθώς και του παρόντος στο δήμο, σε συνάρτηση με την ζημία του τόπου και του κοινωνικού συνόλου αποτελούν αμελητέα ποσότητα δημοτών.

Συνοψίζοντας, τονίζω ότι η κατάφωρη παραβίαση του θεσμικού ρόλου από υπηρέτες και υπαλλήλους, η συνεργάτες λίγων οικογενειών διαπλοκής, οι οποίοι βρίσκονται στα έδρανα του δήμου, καθώς και οι δόλιες μεθοδεύσεις κατά των συμπολιτών μας από τους παρανομούντες των κομμάτων, δηλώνουν ευθαρσώς ότι οι εμπλεκόμενοι είναι προδότες.

Δεδομένου ότι πρόκειται αυταπόδεικτα για προδότες, οι οποίοι εξαπάτησαν το κοινωνικό σύνολο των συμπολιτών μας, και ως κόμματα δεν παρείχαν καμία λύση όσων αφορά τα ενδογενή ζητήματα δήμου - δημοτών, όσοι εκ των συμπολιτών μας ταυτίζονται με τα εν λόγω πρόσωπα - κόμματα, αποτελούν ανάλογου εύρους προδότες. 

Προδότες των νοτίων προαστίων, της Γλυφάδας, και του τόπου μας.

Εγκαλώ δημόσια για τελευταία φορά τον κ. Δημήτρη Καραπάνο, ο οποίος συνέδραμε καθοριστικά συντάσσοντας το πρόγραμμα της διοικούσας παρατάξεως, και υποστήριξε τα εν λόγω πρόσωπα ώστε να βρεθούν στο δήμο Γλυφάδας, στις τέσσερις ημέρες που απομένουν να τους συνετίσει για την ισχύ των αυτονόητων. 

Θεωρώ ότι χιλιάδες συμπολιτών μας με την απαιτούμενη ευφυΐα, όπως και ο κ.Καραπάνος, δεν συμφωνούν με τη συνέχιση παθογενειών κατά του τόπου και του κοινωνικού συνόλου, όμως η σιωπή τους επί χρόνια κατάμαρτυρά την αδυναμία λειτουργίας ορθού πλαισίου χρηστής διοικήσεως, όπως και διαμόρφωσης των όρων κοινοβουλευτικής αντιπροσώπευσης από τα κόμματα που καταργούν στη πράξη το Σύνταγμα της χώρας. 

Το ζήτημα είναι καθαρά πολιτικού χαρακτήρα, και καταδεικνύει τον απόλυτο ευτελισμό των θεσμών από τα κόμματα που αξιώνουν να βρεθούν στο κοινοβούλιο, και ενώ υποσχέθηκαν και οφείλουν τη τήρηση του Συντάγματος συνδράμουν υπέρ της κατάργησης του, άρα κόμματα προδοσίας με παραρτήματα εντός των τοπικών κοινωνιών - δήμων.

Ελλείψει ισχύος των αυτονόητων σε τέσσερις ημέρες, από σήμερα, θα συμβούν όσα δεν συνέβησαν επί δεκαετίες στη Γλυφάδα._

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">