ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το απόγευμα ονομαστική ψηφοφορία για την ενίσχυση των μελών του ΕΣΡ

Στις 6 σήμερα το απόγευμα θα διεξαχθεί στη Βουλή η ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε η Νέα Δημοκρατία για την τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, σύμφωνα με την οποία αυξάνονται σε εννέα από επτά τα μέλη του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου

"Ελπίζω και εύχομαι η ονομαστική ψηφοφορία να μην είναι προμήνυμα άρνησης στελέχωσης του ΕΣΡ" προειδοποίησε χθες ο υπουργός Επικρατείας. 

Για "κωλυσιεργία" κατηγόρησε τη ΝΔ ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης και τόνισε: "Θα δεχθούμε, τρεις μήνες μετά που υπάρχει νόμος για το νέο τηλεοπτικό τοπίο, να μπλοκαριστεί και να παραμείνει το τοπίο θολό για διαπλοκή; Αυτό είναι το πολιτικό ζήτημα και κάθε κόμμα θα τοποθετηθεί".

Η τροπολογία υπογράφεται από τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και συζητείται στο νομοσχέδιο για την κύρωση συμφωνίας με τον Καναδά.

Την ανάγκη «πολιτικής θωράκισης» του ΕΣΡ, υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, υπογραμμίζοντας ότι «θέλουμε η διαδικασία να προχωρήσει με τις ευρύτερες δυνατές συναινέσεις για να εισχωρήσουν μέλη προτεινόμενα από όλα τα κόμματα».

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το απόγευμα ονομαστική ψηφοφορία για την ενίσχυση των μελών του ΕΣΡ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">