ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ποιο είναι το μηνιαίο χρηματικό ποσό που καταβάλει ο Δήμος Γλυφάδας για διαφήμιση;

Με αίτηση προς τον δήμο Γλυφάδας ο κ.Γιαννακόπουλος αναφέρετε στο ιδιότυπο καθεστώς που ισχύει στη πόλη της Γλυφάδας, μεταξύ αιρετών και εκδοτών τοπικών εφημερίδων και ιστοσελίδων, και στο καθεστώς έμμισθης προβολής - διαφήμισης της δημοτικής συγκοινωνίας όλο το εικοσιτετράωρο και για 30 συνεχείς ημέρες κάθε μήνα, αρχής γενομένης από τον μήνα Φεβρουάριο 2016.

Εμείς επισημαίνουμε ότι πολλές τοπικές ιστοσελίδες και εκδότες βάζουν ως έδρα την οδό που βρίσκεται το δημαρχιακό μέγαρο, και σαφέστατα αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Η πολιτεία οφείλει σήμερα να αποκαταστήσει τις υφιστάμενες παθογένειες και τις σκόπιμες ελλείψεις των κυβερνήσεων που προηγήθηκαν, και τουλάχιστον εμείς έχουμε να επιδείξουμε σειρά δικών μας προτάσεων προς την ορθή κατεύθυνση.

ΠΡΟΣ: ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

α) Γεώργιο Π. Παπανικολάου, δήμαρχο.
β) Παναγάκο Ευστράτιο, πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου,
γ) Προς τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, δια του 2ου εξ υμών.
δ) Τσάκα Μάριο Γεν. Γραμματέα.

Υπόψιν:
α) Υπουργού των Εσωτερικών
β) Εισαγγελέα κατά την διαφθοράς, Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών κας Ελένης Ράϊκου.

Α Ι Τ Η Σ Η

Γιαννακόπουλου Αναστασίου του Ιωάννη, κατοίκου Γλυφάδας Αττικής, οδός Ιάσονος αριθ. 15 - Τ.Κ. 16561 - τηλ./fax: 210-9645005.

Σε συνέχεια του από 29-02-2016 εγγράφου μου, με επικεφαλίδα: «ΠΡΟΤΑΣΗ», σας καλώ να με πληροφορήσετε εγγράφως, όπως και τους δημότες, ποιο είναι το μηνιαίο χρηματικό ποσό που καταβάλει ο Δήμος Γλυφάδας, (ή δια τρίτου προσώπου, για να μην αποκαλυφθεί η συνεργασία του πορνοεκδότη με πρόσωπα την Διοίκησης του Δήμου), στον φερόμενο ψευδο-εκδότη και ψευδο-δημοσιογράφο, της ''πορνοεφημερίδας'' με την επωνυμία: 

«Επικοινωνία στη Διεύθυνση: Άλσους 33, Γλυφάδα.
Τηλέφωνο: 697 8518733 697 8518733
Email: info@tsouxtra.gr Copyright © 2016 Τσούχτρα - Εφημερίδα της Γλυφάδας», για την προβολή - διαφήμιση της δημοτικής συγκοινωνίας όλο το εικοσιτετράωρο και για 30 συνεχείς ημέρες κάθε μήνα, αρχής γενομένης από τον μήνα Φεβρουάριο 2016 και συνέχεια, σύμφωνα με το παρακάτω θέμα που είναι προμετωπίδα στην εν λόγω ηλεκτρονική ''πορνοεφημερίδα'' (με ανύπαρκτη διεύθυνση, μιας και η παραπάνω διεύθυνση είναι παραπλανητική, όπως αποκαλύφθηκε μετά από επιτόπια έρευνα που έκανα στην ως άνω διεύθυνση), η οποία δεν είναι νόμιμη, όπως και ο φερόμενος εκδότης της, σύμφωνα με πληροφορίες που έχω. 

Δηλαδή ο Δήμος Γλυφάδας δίνει θέματα προς δημοσίευση (όπως το δημοτικό κολυμβητήριο, παιδικές χαρές κ.λ.π.), σε μαϊμού εκδότη και σε ''πορνοεφημερίδα''.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία - κείμενο βρίσκεται επί μήνες στην προμετωπίδα Ιστοσελίδας και σαφέστατα δεν γίνετε αφιλοκερδώς
Όπως γνωρίζετε άλλωστε, είναι η μόνη ''πορνοεφημερίδα'' (εκτός από τον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας που για καθαρά οικονομικούς λόγους της εκδότριας που είναι προσωπική φίλη του πρώτου από σας, μιας και με δαπάνες του Ευρ.Κοινοβουλίου το έτος 2014 την πήγατε στις Βρυξέλες και την ξεναγήσατε, - ως εν ενεργεία ευρωβουλευτής της Ν.Δ και ταυτόχρονα υποψήφιος δήμαρχος της Γλυφάδας), που από καιρό στηρίζει τον πρώτο από σας, ανεξαρτήτως αν οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής είναι σύννομες, ή μη σύννομες (όπως: η παραχώρηση οικοπέδου του Δήμου Γλυφάδας αξίας 1.700.000,00€ στη Μητρόπολη Γλυφάδας Β.Β.Ελλ., το παγοδρόμιο κ.λπ.), αρκεί να τα οικονομάει ''χοντρά'' και μαύρα μάλιστα ο φερόμενος εκδότης της ο οποίος προεκλογικά σθεναρά στήριζε τον απερχόμενο δήμαρχο, Κώστα Κόκκορη και ταυτόχρονα «έθαβε» τον πρώτο από σας, αλλά και τον γιατρό κ. Στέλιο Σφακιανάκη-νυν δημοτικό σύμβουλο, σύμφωνα με πληθώρα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και έχω στο Αρχείο μου.

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου και
Να μου χορηγηθεί αντίγραφό της για κάθε νόμιμη χρήση.

Γλυφάδα Αττικής, 12-03-2016

Ο Αιτών

Γιαννακόπουλος Αναστάσιος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ποιο είναι το μηνιαίο χρηματικό ποσό που καταβάλει ο Δήμος Γλυφάδας για διαφήμιση; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">