ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νίκος Αποστολάκος & the magic trio ft. Αλκμήνη Χαντζηνάσιου- Live @ ΟΡΥΧΕΙΟ - 18&25/03 και 01/04




Νίκος Αποστολάκος & the magic trio ft. Αλκμήνη Χαντζηνάσιου- Live @ ΟΡΥΧΕΙΟ - 18&25/03 και 01/04


Tα πάντα, λοιπόν, είναι έτοιμα και σας περιμένουν!

O Νίκος Αποστολάκος και το Magic Trio μαζί με την Αλκμήνη Χατζηνάσιου, σας περιμένουν τις Παρασκευές 18 και 25 Μαρτίου και την 1η Απριλίου στο Ορυχείο στη Νέα Σμύρνη, σε τρεις εκπληκτικές μουσικές βραδιές με popfunkrock...Για ένα εκπληκτικό  πρόγραμμα με δυνατές ερμηνείες.

Μην λείψει κανείς!

SPECIAL GUESTS
18/03...VHS
25/03...16 STRINGS
01/04...PERFECT FAITH


ΟΡΥΧΕΙΟ
Αγίας Φωτεινής 2 - Νέα Σμύρνη
Τηλ 210-9355619
info@oryxeio.gr

Υποσημείωση του Γλυφάδα web: Αν είναι μικρός ο τόπος μας, εννοώντας την Ελλάδα, φαντάσου πόσο μικρός είναι ο δικός μας τόπος , εννοώντας τη Γλυφάδα.  

Το θέμα είναι ότι συνολικά είμαστε κάτοικοι του σύμπαντος, και έτσι πρέπει να το βλέπει ο κάθε ένας, δεδομένου ότι είναι πολύ περιορισμένοι οι ορίζοντες όταν βλέπεις το συνολικό φάσμα σε επίπεδο πλανήτη και χωρών. 

Όταν μάθεις να γυρίζεις το κεφάλι προς τα πάνω, και όχι σε όσα σε χειραγώγησαν επί δεκαετίες, θα ατενίσεις την ολότητα του σύμπαντος.

Ατενίζοντας την ολότητα του σύμπαντος ανοίγουν νέοι δρόμοι και ορίζοντες, πέρα από κάθε δεδομένο στερεότυπο, πρότυπο, και καθιερωμένο, και εμείς έχουμε τη δυνατότητα να γίνουμε ξανά η πρώτη υπερδύναμη του πλανήτη μας.
( Σαφώς όχι σε πλούτο υλικό, και πυρηνικούς εξοπλισμούς, σε πλούτο καλλιτεχνικό, δημιουργικό, και πολιτισμικό )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νίκος Αποστολάκος & the magic trio ft. Αλκμήνη Χαντζηνάσιου- Live @ ΟΡΥΧΕΙΟ - 18&25/03 και 01/04 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">