ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ΡΙΚΙΠ καλεί σε εκδήλωση διαμαρτυρίας 22 Απριλίου

Η ΡΙΚΙΠ καλεί σε εκδήλωση διαμαρτυρίας αύριο 22 Απριλίου στις 5 μμ στην είσοδο του ξενοδοχείου Αστέρα Βουλιαγμένης. ''Αν δεν υπήρχαν τα κόμματα, και όσα συνεπάγονται των κομμάτων, θα υπήρχαν ορθές ενέργειες από τη πλευρά του συνόλου, όμως, τα κόμματα, και τα συμφέροντα εκμαυλίζουν το πολίτευμα στη χώρα μας, και παράλληλα και τον πολιτισμό''. 

Τι θα πει Αθηναϊκή ριβιέρα ,  τι θα πει διεθνές τζετ σετ, και τι θα πει ανάπτυξη και αξιοποίηση, και για ποιους ;

Δημοκρατία δυο ταχυτήτων, και πολίτες δυο ταχυτήτων για τα συμφέροντα των επιτήδειων ;

ΚΑΛΕΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 5:00 μμ- για το ΦΟΡΟΥΜ «Επενδύοντας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα»

Στον Αστέρα Βουλιαγμένης διοργανώνεται την Παρασκευή 22 Απριλίου «Αναπτυξιακό Φόρουμ» με τίτλο «Επενδύοντας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα»(!) στα πλαίσια του “Blue Money Show”

Με κεντρικό συνδιοργανωτή το Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και την συμμετοχή μιας πλειάδας δήμων του παράκτιου μετώπου, υπουργείων, οργανισμών - ΕΟΤ, ΤΑΙΠΕΔ, Εθνική Τράπεζα, Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο(!)-, κατασκευαστών, μεσιτών, στο όνομα μιας δήθεν ανάπτυξης και αξιοποίησης, “νέες” επιχειρηματικές πρωτοβουλίες κάτω από βαρύγδουπους και επιστημονικοφανείς τίτλους, έρχονται να μας προτείνουν “βέλτιστες χρήσεις” και “συνολικό πρόγραμμα αξιοποίησης” του Παράκτιου Μετώπου.

Η διοργάνωση αυτού του Φόρουμ αποτελεί πραγματική πρόκληση για τους πολίτες και τις κοινωνικές δυνάμεις που αγωνίστηκαν και συνεχίζουν να αγωνίζονται για την αποτροπή των σχεδίων ιδιωτικοποίησης των παραλιών της Αττικής, του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού, του αθλητικού κέντρου του Αγίου Κοσμά και του λιμανιού του Πειραιά.

Πολίτες, συλλογικότητες, φορείς, δημοτικές παρατάξεις οραματίζονται και συνεχίζουν νααγωνίζονται για την δημιουργία ενός δημόσιου Μητροπολιτικού Πάρκου στο Ελληνικό και για την ελεύθερη χρήση των παραλιών με ανεμπόδιστη, χωρίς περιορισμούς, πρόσβαση όλων! 

Για την ουσιαστική ανάδειξη του Παράκτιου Μετώπου και της αξίας του για τον τουρισμό της Αττικής και την αειφόρο ανάπτυξη.

Η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης
καλεί στην εκδήλωση διαμαρτυρίας
την Παρασκευή 22 Απρίλη στις 5:00μμ,
στην είσοδο του ξενοδοχείου Αστέρα Βουλιαγμένης
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ΡΙΚΙΠ καλεί σε εκδήλωση διαμαρτυρίας 22 Απριλίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">