ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κάτω η Χούντα δημάρχων και κομματικών στελεχών

Ο Φασισμός καλά κρατεί, ακόμα και σήμερα στη χώρα μας, έπειτα από 42 χρόνια του πραξικοπήματος των συνταγματαρχών, και της κατ' επίφαση Δημοκρατίας.

Η εκάστοτε πολιτική ελίτ ( κυβερνητική ολιγαρχία ) νομοθετεί προς όφελος μιας ολιγαρχίας, και πάντα με γνώμονα τα ολιγαρχικά συμφέροντα.

Δεν θα μου διαγράψουν οι ποταποί των κομμάτων μια διαδρομή δεκαετιών με διώξεις και κατασχέσεις για όσα διακήρυξα υπέρ της πραγματικής δημοκρατίας, και των συνταγματικών μας δικαιωμάτων.

Η πολιτική καπηλεία έχει όνομα και είναι σαφής: Κομματικά στελέχη τα οποία επικαλέστηκαν υποστήριξη, αλληλεγγύη, πρόοδο, ανάπτυξη, ευημερία, βρέθηκαν στο δήμο ώστε να φροντίζουν τα οφέλη μιας ολιγαρχίας οικονομικών παραγόντων, κολλητών, και ημέτερων, ενώ παρανομούν συστηματικά στις σύννομες αιτήσεις μας για όσα υπήρχαν στο τόπο μας και αποτελούσαν πολιτισμική και κοινωνική ταυτότητα του τόπου μας.

Η χούντα των κομματικών στελεχών πρέπει να τελειώσει, και όσοι δημότες και δημότισσες γίνονται αρωγοί υπέρ αυτών των απαράδεκτων εγκληματιών της τοπικής μας δημοκρατίας, και πολιτισμού, σαφέστατα είναι συμμέτοχοι στο έγκλημα. 

Η χούντα των κομματικών στελεχών πρέπει να τελειώσει και στις τοπικές οργανώσεις, όπου οι ανεύθυνοι αξιώνουν να διοικήσουν και να κυβερνήσουν, να διοριστούν σε όλα τα επίπεδα, να διαχειριστούν υποτίθεται υπέρ του λαού, ενώ έχουμε το σύνολο των αυταπόδεικτων ό, τι φροντίζουν αποκλειστικά για το μεγάλο κεφάλαιο και κινούν νήματα για την εξόντωση της πλειονότητας.

Η πλειονότητα των πολιτών, σήμερα, γνωρίζει επαρκώς το ρόλο των κομματικών στελεχών σε όλα τα επίπεδα εξουσίας, και ασφαλώς είναι ο βασικός αποτρεπτικός λόγος να συμμετάσχουν μαζικά στο σύνολο αυτών των κομμάτων.

Ο λαός γνωρίζει πόσο εύκολα, με πόση άνεση υπόσχονται την αμέριστη υποστήριξή τους μέχρι να βρεθούν στις καρέκλες, και στη συνέχεια πως γίνεται η στροφή συντήρησης Χουντικών πρακτικών και πολιτικών οι οποίες ευεργετούν το μεγάλο κεφάλαιο, τους ολιγάρχες, και τους λίγους κολλητούς τους ημέτερους.

Ειδικά σε τοπικό επίπεδο ( Γλυφάδας ) έχουμε τα πλέον απαράδεκτα κομματικά στελέχη, τόσο στο δήμο, όσο και στην περιφέρεια, και ασφαλώς και στο κοινοβούλιο.

Μη ξεχνάτε πόσοι και πόσες πολιτεύονται από τα Νότια Προάστια Αττικής, πόσοι βρίσκονται στο κοινοβούλιο, στην κυβέρνηση, στην περιφέρεια, στους δήμους, και το αυταπόδεικτο: ''Ενώ έχουμε εκατοντάδες πολιτικούς όλων των κομμάτων, στο κοινοβούλιο, την κυβέρνηση, την περιφέρεια, στους δήμους, κ.α., στα νοτιοανατολικά προάστια Αττικής δεν υπάρχει σε λειτουργία ούτε ένα (1) Ραδιοτηλεοπτικό ΜΜΕ. 

Όσοι εκ των πολιτικών σας αποδεικνύεται επί χρόνια ό, τι παρανομούν σε σύννομες αιτήσεις μας επαναλειτουργίας, τόσο στο δήμο Γλυφάδας, όσο και σε όλα τα επίπεδα εξουσιών, είναι αυταπόδεικτα εγκληματικές των θεσμών και της δημοκρατίας.

Εμείς αποφασίσαμε από την δεκαετία του 70 ό, τι στο τόπο μας πρέπει να υπάρχει μαζική, άμεση, και δημοκρατική παρουσία μας στα ερτζιανά, να ελέγχεται κάθε δραστηριότητα σε επίπεδο διοικήσεως του δήμου, οι συμπολίτες μας να ασκούν έλεγχο, να τοποθετούνται δημόσια, να κάνουν προτάσεις, και όπως γνωρίζετε ολιγάρχες, πολιτικοί, και τα τσιράκια τους στην εκτελεστική εξουσία στράφηκαν κατά της τοπικής μας δημοκρατίας και πολιτισμού με διώξεις κατασχέσεις και κλείσιμο του ΓΛΥΦΑΔΑ FM. 

Στα 12 χρόνια που παραμένει κλειστός ο τοπικός Ρ/Σ, πλην παρανομιών σε εκατοντάδες σύννομες αιτήσεις και ενέργειες μας δεν υπάρχει καμία άλλη ενέργεια από τους χουντικούς, τόσο στα έδρανα του δήμου, όσο και σε κυβερνητικό επίπεδο με την εκάστοτε κυβέρνηση.

Κάτω η Χούντα δημάρχων και κομματικών στελεχών στο κοινοβούλιο και την κυβέρνηση

Αδειοδότηση εδώ και τώρα τοπικών ραδιοτηλεοπτικών στα Νότια προάστια Αττικής

Επιστροφή των ληστεμένων με καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις

Επαναλειτουργία του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, και όλων των υπολοίπων στους οποίους επιλεκτικά εφάρμοσαν το νόμο, υπηρετώντας τους αντισυνταγματικά και χωρίς άδειες λειτουργίας Ρ/Τ σταθμούς της οικονομικής ελίτ.

Δεν υπηρετούν το λαό και το δίκαιο - Υπηρετούν ολιγαρχικά συμφέροντα 


Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υποσημείωση: Όσοι και όσες υποσχέθηκαν αλληλεγγύη, δικαιοσύνη, δημοκρατία, πρόοδο, ευημερία, ανάπτυξη, κ.α., ώστε να βρεθούν στις καρέκλες του δήμου, της περιφέρειας, του κοινοβουλίου, και της κυβέρνησης, αν είναι σωστοί για τους θεσμούς γιατί δεν μας συνέδραμαν στα δίκαια αιτήματά μας και στις προτάσεις μας; 

Ποιοι πήγαιναν στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο; Τι ψήφισαν και υπέρ ποίων; Δεν είστε ανεύθυνα άτομα ψηφίζοντας ένα απατεώνα - αντιδημοκράτη για δήμαρχο, ο οποίος όσο διατελούσε ευρωβουλευτής ψήφιζε κατόπιν παραγγελίας υπέρ των συμφερόντων των ολιγαρχών; Δεν είστε συμμέτοχοι στο έγκλημα όταν κάνατε δήμαρχο υπάλληλο της διαπλοκής των ολιγαρχών; Στον αντίποδα τι ακριβώς είναι ο Τσίπρας σήμερα; Τι πράττουν Τσίπρας, Παππάς, και Σπίρτζης; 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κάτω η Χούντα δημάρχων και κομματικών στελεχών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">