ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δημότης κατηγορεί το δήμαρχο Γλυφάδας για αξιόποινες πράξεις

Στο δήμο Γλυφάδας ισχύει ένα απαράδεκτο καθεστώς, το οποίο χαρακτηρίζεται μονολεκτικά διαφθορά, δεδομένου ότι οι θεσμοί είναι πλήρως εκμαυλισμένοι, και ακόμα και οι αποτυχόντες των δημοτικών εκλογών απολαμβάνουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Οι παρανομίες στις προσλήψεις είναι το κύριο χαρακτηριστικό της τοπικής διαφθοράς στο δήμο Γλυφάδας, οι οποίες φαινομενικά μπορεί να χαρακτηρίζονται σύννομες, όμως συνολικά γνωρίζουμε ότι αποτελούν απόρροια ειδικών ρουσφετιών, και η αναξιοκρατία είναι χαρακτηριστικά εμφανής.

Ο δήμαρχος Παπανικολάου, αν και δικηγόρος, έχει λειτουργήσει βλακωδώς μέχρι σήμερα, και καθίσταται αυταπόδεικτο όταν καλείται από την αποκεντρωμένη διοίκηση να συμμορφωθεί, όμως, αυτό δεν είναι αρκετό.

Το αύριο επιφυλάσσει εκπλήξεις, τόσο στον δήμαρχο, όσο και σε όσους ασπάζονται αυτό το σύστημα αναξιοκρατικού βολέματος - ΡΟΥΣΦΕΤΙΩΝ - σε συγγενικά πρόσωπα και ημέτερους, δεδομένου ότι η απάτη σε επίπεδο πολιτικής και θεσμών δεν διαρκούν αιώνια όταν υπάρχουν οι πολίτες οι οποίοι/ες πληρώνουν τις συνέπειες αυτών των ρουσφετιών.

Τονίζουμε ότι οι πολιτικοί της κυβέρνησης οι οποίοι υποσχέθηκαν στο λαό ''ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ'', και εμπράκτως δεν την παρέχουν, θα έχουν καθοδική πορεία, και δεν πρόκειται να αφήσουμε αυτό το ζήτημα να διαιωνίζεται, δεδομένου ότι δεν είναι ο Νίκος Τσιώλης το μοναδικό ρουσφέτι στο δήμο Γλυφάδας επί ημερών Παπανικολάου, υπάρχουν δεκάδες.

Εμείς έχουμε αναφέρει ότι απαιτείται πλήρη αλλαγή των θεσπισμένων, και σε όσες περιπτώσεις αποδεικνύεται ειδική ρύθμιση - ρουσφέτι σε ημέτερο - αυτόματα να εμπίπτει σε κακουργηματική πράξη, και ο αιρετός - πολιτικός ο οποίος αποδεικνύεται ότι έπραξε κατά παράβαση του δημοσίου συμφέροντος - αναλογικά - να ''εισπράττει'' μια ποινή ισόβια για παραδειγματισμό των υπολοίπων, ώστε να θεμελιώσουμε υγιή κοινωνία αξιών και δικαίου.

Διαβάστε την καταγγελία του ενεργού δημότη Γλυφάδας κ. Γιαννακόπουλου ώστε να κρίνετε επαρκώς του λόγου το αληθές όσων αφορά τις ειδικές ρυθμίσεις - ρουσφέτια.

Γιαννακόπουλος Αναστάσιος.
Ιάσονος αρ. 15, 165-61
Γλυφάδα, 17-06-2106

Προς:
1) Δήμο Γλυφάδας, (Γραφείο Δημάρχου).
2) ΓΚΟΛΦ Δήμου Γλυφάδας, Μονομετοχική Δημοτική Α.Ε.,  (Γραφείο Προέδρου).
3) Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, (γραφείο Κας Καρδαμίτση, Αναπληρώτριας Γενικού Γραμματέα), σε απάντηση του αριθ. πρωτ. 43513/16426/16-06-2016 εγγράφου σας προς εμένα μέσω e­­- mail.
4) Υπουργείο Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης,  Γενική Δ/νση Αποκέντρωσης & Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Δ/νση Προσωπικού Τοπ. Αυτοδιοίκησης.

Σου δηλώνω, ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσω, ειδικότερα δε, μετά τις πρόσφατες (20-04-2016), δημόσιες και εν γνώσιν σου καταγεγραμμένες στο κινητό μου τηλέφωνο, (σε χρήση video), απειλές, αχαρακτήριστες ύβρεις και συκοφαντίες, ακόμη και αν με βρουν πνιγμένο (ή σε μικρά κομματάκια), στην Ψυτάλλεια, μέσω του κεντρικού αγωγού αποχετεύσεως. ( Έχουν γνώση οι φύλακες του νόμου )

Δήμαρχε της Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, ουδεμία εκ μέρους μου ανοχή δεν θα υπάρξει στο πρόσωπο σου, όσο συνεχίζεις εν γνώσει σου να παρανομείς, εν προκειμένω, σε βάρος της περιουσίας του Δήμου Γλυφάδας και της Μονομετοχικής Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας, με τον διακριτικό τίτλο «GOLF GLYFADAS A.E».

[ Γνωρίζεις πολύ καλά, ότι ο τέως δήμαρχος, Κώστας Κόκκορης,  παραπέμπεται να δικαστεί για αρκετά σοβαρά αδικήματα που διέπραξε ως δήμαρχος, αφού (εσύ), ως πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του ορίζεις δικηγόρους υπεράσπισης σε βάρος της περιουσίας του Δήμου). Είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα συναντηθείτε σε αίθουσες δικαστηρίων για συναφείς αξιόποινες πράξεις ως κατηγορούμενοι.]

Δήμαρχε, εκτός από πολιτικός απατεώνας, είσαι και κατ΄ εξακολούθηση διαφθορέας του δημοτικού χρήματος και εν προκειμένω, με το να απασχολείς διαρκώς (από 01-01-2015) προσωπικό σου οδηγό τον Νίκο ΤΣΙΩΛΗ, αποτυχόντα υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με την Παράταξή σου, για όλες τις μετακινήσεις σου, αν και γνωρίζεις ότι δεν είναι νόμιμο, (καί ως δικηγόρος που λες ότι είσαι), σύμφωνα και με το άρθρο 47 του ν. 4250/2014 (ΦΕΚ A 74 - 26.03.2014), με αποτέλεσμα να επιβαρύνεις σκόπιμα, δόλια και συνειδητά το Ταμείο της GOLF ΑΕ, δηλαδή τους δημότες της Γλυφάδας με το συνολικό ποσό των (30.000,00€ + Φ.Π.Α. 6.900,00€)=36.900,00€ για 24 μήνες. Αν το ποσό αυτό διαιρεθεί δια 24 μήνες (από 01-01-2015 έως 31-12-2016) ο προσωπικός σου οδηγός, Νίκος Τσιώλης, για κάθε μήνα ΄΄εργασίας΄΄ (τεμπελιάζοντας σε ειδικό γραφείο, ΄΄ ευάερο και ευήλιο ΄΄, του 4ου ορόφου του Δημαρχείου Γλυφάδας που του έχεις διαθέσει, μέχρι να σε μεταφέρει όπου δει), στοιχίζει στην επιχείρηση καθαρό ποσό 1.250,00€ και μικτό ποσό 1.537,50€, (εκτός λάθους ή παραλήψεως), προς παράνομο όφελος δικό σου και του Νίκου Τσιώλη, ποσά που επιδιώκω με κάθε νόμιμο τρόπο και μέσω, να σας καταλογιστούν μετά των νόμιμων τόκων, κ.λπ.

Κε Νικ. Λεβετσοβίτη, ως Τακτικό Μέλος της GOLF Α.Ε. , σας ρωτώ να απαντήσετε στην ερώτησή μου: Υπάρχει υπάλληλος στην επιχείρηση που εργάζεστε (την σήμερον ημέρα, μετά τις απανωτές μειώσεις μισθών), να λαμβάνει καθαρές μηνιαίες αποδοχές 1.250,00€ χωρίς να προσφέρει απολύτως τίποτα στον εργοδότη του; ; ;

Δήμαρχε, ως πρόεδρος της GOLF Α.Ε., ποιο ήταν το κατεπείγον ζήτημα την 23-12-2014 να προσλάβεις στην ως άνω επιχείρηση οδηγό με μηνιαίο μισθό 1.537,50€;;; ,(δηλαδή κάτι λιγότερο από το μισό μηνιαίο ποσό που λαμβάνεις 3.420,00€ κάθε μήνα ως δήμαρχος), χρονικό διάστημα που η ως άνω επιχείρηση δεν είχε κανένα όχημα σύμφωνα και με το αριθ. πρωτ. 5945/13-03-2015 έγγραφο της ως άνω επιχείρησης προς εμένα, το οποίο ανερυθρίαστα υπογράφει η Διευθύνουσα Σύμβουλος, κ. Γερογιαννάκη Υπακοή.

Σύμφωνα με την §3 του αριθ. πρωτ. 86466/46635/20-11-2015 εγγράφου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, … Τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, του οποίου είστε γνώστης από τον Νοέμβριο 2015, (πλην όμως συνεχίζετε να γράφετε τους νόμους και τις αποφάσεις στα παλαιότερα των υποδημάτων σας), με το οποίο μεταξύ των άλλων κάνει αναφορά : «Λόγω της φύσεως της εταιρείας GOLF Α.Ε. , ως επιχείρησης του Δήμου Γλυφάδας με μοναδικό μέτοχο τον Δήμο, τα συμφέροντά της είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τα συμφέροντά του, καθώς οποιεσδήποτε οικονομικές επιπτώσεις σε βάρος της είναι άμεσα σε βάρος της δημοτικής περιουσίας του. Για τον λόγο αυτό η μέριμνα για την ορθή λειτουργία της εταιρείας και την διασφάλιση των συμφερόντων του Δήμου, αποτελεί αρμοδιότητα του τελευταίου».

Β.- Κε ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΡΗΓΟΠΟΥΛΕ, ως νομικό Σύμβουλο της ως άνω επιχείρησης, επανειλημμένα σας έχω «ενοχλήσει» και εγγράφως για το παραπάνω θέμα, όπως τον νυν πρόεδρο, κ. ΣΤΕΛΙΟ ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ, καθώς και τα ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, πλην όμως εσείς αλλού τυρβάζετε, μιας και για 5ντε περίπου χρόνια, έχετε εξασφαλίσει τον καθημερινό επιούσιο, όταν συνάνθρωποί μας λιμοκτονούν και στην τελική πεθαίνουν, με αποτέλεσμα να είστε συνεργοί στο κατ΄ εξακολούθηση έγκλημα της παράβασης καθήκοντος ή της απιστίας περί την υπηρεσία, και σε κάθε περίπτωση το έγκλημα ή τα εγκλήματα που θα χαρακτηρίσει ο αρμόδιος Εισαγγελέας και σε βάρος του Ν. ΤΣΙΩΛΗ, αφού η οικονομική ζημία στην ως άνω επιχείρηση για δύο χρόνια είναι της τάξεως των 36.900,00€, ΕΚΤΟΣ αν την μειώσετε, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ.

[ Κε Παπαρηγόπουλε, κατά της αριθ. 628/2016 αποφάσεως του Μ.Π.Α. (Μισθωτικής Διαδικασίας), με αριθ. 200/25-04-2016 απογράφου, η αντίδικος με την επωνυμία (Αytomotive Solutions) άσκησε έφεση και κατέθεσε αίτηση αναστολής, αν και η απόφαση είναι προσωρινά εκτελεστεί; ; ; ].

Γ.- ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ:
Ν. 4250/2014 (ΦΕΚ A 74 - 26.03.2014)
Διοικητικές Απλουστεύσεις Καταργήσεις, Συγχωνεύσεις Νομικών Προσώπων και Υπηρεσιών του Δημοσίου Τομέα Τροποποίηση Διατάξεων του π.δ. 318/1992 (Α' 161) και λοιπές ρυθμίσεις.

Aρθρο 47. Οδήγηση και έγκριση κατ’ εξαίρεση οδήγησης Κρατικών Αυτοκινήτων από υπαλλήλους που δεν κατέχουν νομοθετημένη θέση οδηγού.

1. Η οδήγηση υπηρεσιακού αυτοκινήτου επιτρέπεται μόνο από υπαλλήλους που κατέχουν νομοθετημένη θέση οδηγού.
2. Επιτρέπεται η κατ’ εξαίρεση παροχή έγκρισης οδήγησης αυτοκινήτων: α) Κεντρικών Υπηρεσιών των Υπουργείων, β) Ανεξάρτητων Αρχών, γ)Αυτοτελών Δημόσιων Υπηρεσιών, δ) Ενόπλων Δυνάμεων, ε) Σωμάτων Ασφαλείας και Λιμενικού Σώματος, στ) αποκεντρωμένων υπηρεσιών των Υπουργείων, ζ) υπηρεσιών των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, η) αποκεντρωμένων Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ. του δημόσιου τομέα, καθώς και θ) ΟΤΑ α' και β' βαθμού και των νομικών τους προσώπων, σε ειδικές περιπτώσεις και μόνο όταν δεν υπάρχουν, κωλύονται ή δεν επαρκούν οι διαθέσιμοι υπάλληλοι για την άσκηση του καθήκοντος αυτού, από μόνιμους ή με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου υπαλλήλους που έχουν την απαιτούμενη κατά περίπτωση άδεια οδήγησης, ανεξάρτητα από την κατηγορία, κλάδο ή ειδικότητα στην οποία ανήκουν και εφόσον τούτο δεν αντίκειται στις οικείες διατάξεις που διέπουν τους οργανισμούς τους.
3. Η έγκριση κατ’ εξαίρεση οδήγησης παρέχεται για τους υπαλλήλους των περιπτώσεων α' έως και ε' της προηγούμενης παραγράφου από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ενώ για τους υπαλλήλους των περιπτώσεων στ' έως και θ', από τον Γενικό Γραμματέα της οικείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
4. Για την παροχή της έγκρισης η ενδιαφερόμενη υπηρεσία υποβάλλει αίτημα στο οποίο αιτιολογούνται επαρκώς οι ειδικοί λόγοι που επιβάλλουν την οδήγηση των αυτοκινήτων από υπαλλήλους που δεν κατέχουν νομοθετημένη θέση οδηγού και αναφέρονται αναλυτικά στοιχεία των υπαλλήλων, των υπηρεσιακών αυτοκινήτων, καθώς και του χρονικού διαστήματος για το οποίο ζητείται η έγκριση, η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβαίνει τα δύο (2) έτη.
5. Επιτρέπεται η οδήγηση οχημάτων των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων από τους Γενικούς Γραμματείς τους, μετά από έγκριση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, καθώς και η οδήγηση των οχημάτων των ΟΤΑ α'και β' βαθμού από Περιφερειάρχες, Αντιπεριφερειάρχες, Δημάρχους, Αντιδημάρχους, καθώς και μέλη περιφερειακών και δημοτικών συμβουλίων, μετά από έγκριση του Γενικού Γραμματέα της οικείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης, εφόσον διαθέτουν την απαιτούμενη κατά περίπτωση άδεια οδήγησης και τα χρησιμοποιούν αποκλειστικά και μόνο για υπηρεσιακούς λόγους, εντός και εκτός της διοικητικής τους περιφέρειας.
6. Με απόφαση του οικείου Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης επιτρέπεται η παροχή έγκρισης για κατ’ εξαίρεση οδήγηση οχημάτων που ανήκουν στους ΟΤΑ α' και β' βαθμού από ιδιώτες, σε εξαιρετικές περιπτώσεις, για την αντιμετώπιση φυσικών ή άλλων καταστροφών και μόνον εφόσον έχουν την απαιτούμενη κατά περίπτωση άδεια οδήγησης και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής, αποζημίωσης ή επιδόματος. Η απόφαση αυτή ισχύει με την αναβλητική αίρεση της επέλευσης του κινδύνου ή της ύπαρξης της ανάγκης και για όσο χρόνο ο κίνδυνος ή η ανάγκη υφίσταται, σε καμία δε περίπτωση η ισχύς δεν μπορεί να υπερβαίνει τις τριάντα (30) ημέρες. ^
7. Από την έκδοση του παρόντος καταργούνται η παρ. 4 του άρθρου 19 του ν. 2503/1997 (Α'107), όπως αντικαταστάθηκε με την παρ. 20 του άρθρου 12 του ν. 4071/ 2012 (Α'85), καθώς και κάθε άλλη συναφής διάταξη που είναι αντίθετη ή ρυθμίζει διαφορετικά τα θέματα του παρόντος άρθρου.

Κατόπιν των παραπάνω, (και όσων ακόμη γνωρίζεις και γι΄αυτό δεν αναφέρω), εν γνώσει σου και συνειδητά ζημιώνεις το Ταμείο της GOLF ΑΕ Δήμου Γλυφάδας προς παράνομο όφελός σου, με συναυτουργούς: το Διοικητικό Συμβούλιου της εταιρείας με πρόεδρο την κ. Γερογιαννάκη Υπακοή και τον νομικό σύμβουλο αυτής, κ. Παπαρηγόπουλο.


Δήμαρχε, γνωρίζεις άλλωστε τις κατ΄εξακολούθηση αντίστοιχες καταγγελίες μου για το ζήτημα αυτό, όπως γνωρίζεις και το αριθ. πρωτ. 43513/16426/16-06-2016 έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, το οποίο έχει ως εξής:



Δήμαρχε, μετά τα παραπάνω, (και όσα ακόμη δυσμενή έχουν δει το φως της δημοσιότητας σε βάρος σου), αν έχεις ίχνος ηθικής και λίγη τσίπα φιλότιμο, πρέπει με προσωπικά σου χρήματα να επιστρέψεις στην GOLF Α.Ε. το ποσό των 36.900,00€ και ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ._

Ε.- ΙΔΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ:

Ενσωματωμένη εικόνα
ΓΛΥΦΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ενσωματωμένη εικόνα
Οι αιρετοί (στο δήμο Γλυφάδας) κλέβουν για να πλουτίσουν !!! ].

Ενσωματωμένη εικόνα
***************************************************
Αυτό που ισχύει τοπικά, ονομάζεται δήμος ή εγκληματική οργάνωση;

Ενσωματωμένη εικόνα

Απόλυτα αντικειμενικά, ''άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλιώς''.
Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου.
Να μου χορηγηθεί αντίγραφό της για κάθε νόμιμη χρήση και
Να λάβω γνώση των ενεργειών σας.


Γιαννακόπουλος Αναστάσιος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δημότης κατηγορεί το δήμαρχο Γλυφάδας για αξιόποινες πράξεις Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">