ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι Ξεπουλημένοι έδωσαν τα χέρια με τον Λάτση !!!

Όσοι αναιρούν τις δεσμεύσεις και υποσχέσεις τους να εγκαταλείψουν άμεσα το Μαξίμου, διότι δεν έχουν πλέον εντολή από τον Ελληνικό λαό, ούτε από το κόμμα.

Η υπογραφή του νέου Μνημόνιου, το απόγευμα της Τρίτης 7/6/2016 μεταξύ κυβέρνησης Lamda Development, για την παραχώρηση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού στον Λάτση, δηλώνει αυταπόδεικτα ότι οι μεγαλύτεροι πολιτικοί κωλοτούμπες όλες των εποχών στη χώρα μας, και παράλληλα προδότες της αριστεράς βρίσκονται σήμερα στο Μαξίμου.

Μετά την υπογραφή του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, άλλωστε δεν είναι το πρώτο, επικαλούνται την δόση 7,2 δισεκατ. ευρώ για τα πρεζάκια του δημοσίου, τις αποδοχές των ιδίων, και τις επιδοτήσεις και χρηματοδοτήσεις όλων των κολλητών και όσων ελάμβαναν και επί κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Πέραν αυτού δεν υπάρχει τίποτα άλλο. 

Εμάς που τρέχαμε καθημερινά επί χρόνια ώστε να ανατραπούν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μας πούλησαν από την πρώτη ημέρα ανάληψης της κυβέρνησης, και επί δυο χρόνια δεν υπάρχει ούτε μια (1) ενέργεια, η οποία να αποδεικνύει ότι καλώς τους υποστηρίξαμε. 

Όπως γνωρίζετε εξαγόρασαν παρέχοντας θέσεις με υψηλές αποδοχές όλους όσους δήλωναν ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ  ''αγωνιστές'' των δημοσίων αγαθών, οι οποίοι από αγωνιστές έχουν γίνει συναγωνιστές στην συλλογή εκατομμυρίων, ενώ σήμερα αυτοί εξοντώνουν τον Ελληνικό λαό.

Όλους αυτούς τους έβαλαν στο τσεπάκι τους, και μάλλον ήταν από την αρχή σχεδιασμένο να δίνουν παράσταση κατά των μνημονίων και κατά του ξεπουλήματος του Ελληνικού στον Λάτση. Μια παράσταση που φαινομενικά στο λαό έδειχνε ότι διαφέρουν από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και έτσι βρέθηκαν τόσο στην Περιφέρεια Αττικής, όσο και στο Μαξίμου, όμως υφίσταται προβοκάτσια από τη πλευρά τους. Σήμερα θα είχαμε τις τοποθετήσεις τους, θα τις βλέπατε, αν δεν έδιναν παράσταση τόσα χρόνια.

Κανείς αριστερός δεν ανακαλεί όσα υποσχέθηκε στο λαό αν δεν είναι ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ. Είναι φύσιν ΑΔΥΝΑΤΟ, πραγματικά ένας αριστερός να αρχίσει τις παραχωρήσεις μέχρι του σημείου να γίνει ταυτόσημος και χειρότερος καπιταλιστής από τους δεξιούς.  
Τσίπρα δοκίμασε μαζί με τον Λάτση να με χρηματίσεις, να με εξαγοράσεις, έστω και με παροχή ενός εκατομμυρίου ευρώ, ώστε να διαπιστώσεις τι σημαίνει ριζοσπάστης αριστερός και τι είσαι τόσο εσύ, όσο και οι προδότες της αριστεράς που βόλεψες σε θεσμικές καρέκλες. ( Σημειώνω ότι βρίσκομαι στην πιο δεινή θέση έναντι όλων των υπολοίπων )
Το τίμημα ξεπουλήματος ανέρχεται σε 915 εκατ. ευρώ, με την κοινοπραξία να έχει καταθέσει τον Νοέμβριο του 2014, κατά την υπογραφή της σύμβασης, εγγυητική επιστολή διάρκειας 2 ετών ύψους 30.000.000 ευρώ.

ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ «ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ» (*)

Σχεδιάζεται μια καινούργια πόλη, υψηλών και υπερύψηλων εισοδημάτων, με ξεχωριστές οικιστικές ζώνες γύρω – γύρω στο αεροδρόμιο και στο θαλάσσιο μέτωπο του Ελληνικού. Αυτή η πόλη θα είναι περίκλειστη με ελεγχόμενη είσοδο στις οικιστικές της ζώνες.

Ο εκτός «νέας πόλης» κόσμος θα μπορεί να έχει πρόσβαση μόνο στα γραφεία και καταστήματα της. Κάθε οικιστική ζώνη θα διαθέτει πολυκαταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες και γραφεία, ικανά να εξυπηρετούν όχι μόνο τους κατοίκους της αλλά και την γύρω αγορά.

Επί πλέον προβλέπονται υπερκέντρα εμπορίου (τύπου Μωλ) συνολικής έκτασης πάνω από 270.000 τ.μ. Ξενοδοχεία και Καζίνο. Είναι βέβαιο ότι αν προχωρήσουν αυτά τα σχέδια τότε το τέλος της τοπικής αγοράς είναι βέβαιο καθώς τα τεράστια πολυκαταστήματα θα απορροφούν όχι μόνο το αγοραστικό κοινό της «νέας πόλης» αλλά και των γύρω περιοχών. Στο κέντρο του πρώην αεροδρόμιου τα σχέδια των «επενδυτών» δείχνουν το πάρκο – απομεινάρι που σχεδιάζουν ενώ δεν προκύπτει από πουθενά η ελεύθερη πρόσβαση σ' αυτό για όσους δεν κατοικούν στη «νέα πόλη».

ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Μια εκστρατεία εξαπάτησης του κοινού εξελίσσεται καθημερινά. Παπαγαλάκια των διαπλεκόμενων ΜΜΕ μαζί με τοπικούς παράγοντες διαλαλούν τα καλά που δήθεν θα φέρει η δήθεν επένδυση. Μιλάνε για 30, 50 ακόμη και 70 χιλιάδες θέσεις εργασίας όταν ολόκληροι οι Δήμοι γύρω από το αεροδρόμιο σήμερα δεν συγκεντρώνουν τόσες θέσεις εργασίας.

ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ

Αν υλοποιηθεί η σύμβαση που έχει υπογράψει το ΤΑΙΠΕΔ με τη LAMDA, τότε 600 εκατ ευρώ, σε σημερινές τιμές, θα φύγουν κατ' ευθείαν για τα ταμεία των «δανειστών» χωρίς να μείνει για χρήση από το Ελληνικό Δημόσιο ούτε ένα ευρώ. Όμως για να υλοποιηθεί η σύμβαση πρέπει να πληρώσει το Ελληνικό Δημόσιο πάνω από 140 εκατ ευρώ για τη μεταστέγαση υπηρεσιών και υποδομές που αναλαμβάνει βάση της σύμβασης να κάνει.
Δηλαδή θα χρεωθούμε για να το χαρίσουμε.

ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ

Και ο ξενοδόχος δεν είναι μόνο ο εισαγγελέας διαφθοράς που ερευνά το πώς ένας τόσο πολύτιμος χώρος ξεπουλιέται έναντι πινακίου φακής, ούτε μόνο οι επιτροπές του Ευροκοινοβούλιου που εξετάζουν αναφορές των πολιτών οι οποίες δείχνουν ότι οι νόμοι έγιναν κουρέλι χάριν του μοναδικού επενδυτή.

Είναι κυρίως οι πολίτες, οι κάτοικοι αυτού του ταλαιπωρημένου λεκανοπέδιου που μπορούν και πρέπει να υπερασπιστούν αυτή τη μοναδική ελπίδα για μια ανάσα αναψυχής και δροσιάς. Αυτόν τον αγώνα χρωστάμε όλοι στις οικογένειές μας, στα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Εμείς από τον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB καλούμε όσους αποτελούν τα υγιή κύτταρα του τόπου μας, κατά των σχεδίων των ξεπουλημένων που κάκιστα βρίσκονται στην κυβέρνηση, τονίζοντας ότι βρέθηκαν στο Μαξίμου, ( στην διακυβέρνηση της χώρας ) και με τους δικούς μας αγώνες και καθημερινό τρέξιμο επί χρόνια, και αυταπόδεικτα, όπως γνωρίζετε, από την πρώτη ημέρα που βρέθηκαν στις καρέκλες μας υπονομεύουν. 

Αποτελούν ότι χειρότερο βρέθηκε στην διακυβέρνηση της χώρας μας τις τελευταίες δεκαετίες. ( ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ )  Είναι επικίνδυνοι τόσο για τη χώρα όσο και για τον λαό.

Δεν θα αφήσουμε ξεπουλημένους να μας δολοφονήσουν στο τόπο μας, ούτε να ξεπουλήσουν το τόπο μας. Α.Τσίπρα ως πρωθυπουργός αμαυρώνεις συνολικά τον Ελληνικό λαό, και τον υποβαθμίζεις στο επίπεδο του μοναδικού λαού αφερέγγυου - ψεύτη - και Καραγκιόζη.

Η ομιλία του Τσίπρα στο δημαρχείο της Αργυρούπολης αποτελούσε θεατρική παράσταση; Καλύτερα για τον ίδιο να γραφτεί στο Εθνικό θέατρο, δεν έχει μέλλον στην πολιτική.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

* Ελπίζω να αντιλαμβάνεται επαρκώς τι εννοώ ο Πρωθυπουργός σας, να αυτοκτονήσει πολιτικά και να αδειάσει το Μαξίμου. 

* Για τους αναγνώστες μας επισημαίνω, ότι σαφώς υπήρχε σχέδιο από τους προδότες ώστε να ανακαλέσουν το σύνολο όσων υποσχέθηκαν στο λαό. 

Η εξουσία φθείρει και διαφθείρει, όμως σε αυτή τη περίπτωση, αποδεικνύεται ότι ξεπουλήθηκε απόλυτα η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ώστε ορισμένοι να εξισωθούν με όσους καταλήστεψαν το λαό και τη χώρα επί δεκαετίες, και πέραν αυτού δεν γνωρίζω τίποτα άλλο στα ΔΥΟ (2) χρόνια που βρίσκονται στις έμμισθες καρέκλες. 

Ορισμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, τα οποία μέχρι πρόσφατα ανέφεραν ότι ο πρωθυπουργός και το Μαξίμου δεν είναι ψεύτες, τι θα λένε τώρα στο κοινωνικό σύνολο; Θα τους λένε ότι έχουν παραισθήσεις; 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ - ΤΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

Δεδομένου ότι συνολικά γνωρίζετε τι αποτελεί ορθό και τι λάθος, και αυταπόδεικτα οι περισσότεροι/ες δεν πέφτετε θύματα της συστημικής χειραγώγησης για τα οφέλη ελαχίστων, προσωπικά εσείς όσο ζείτε έχετε γνωρίσει μεγαλύτερους απατεώνες της πολιτικής; 

Συγνώμη για όσους και όσες θα επιφέρω αρνητικά συναισθήματα και εντυπώσεις, όμως, αν επιθυμούσαμε υπογραφή τρίτου μνημονίου, το Ελληνικό ξεπουλημένο στον Λάτση, και όσους υποστηρίξαμε να κρύβονται σήμερα από εμάς και όσα αντιμετωπίζουμε επί ημερών τους, θα ήταν προτιμότερο να γίνουμε συνολικά μέλη της Νέας Δημοκρατίας. Ο Τσίπρας και οι υποστηριχτές του γιατί δεν πήγαν ΑΡΧΙΚΑ στην ΝΔ να γίνουν στελέχη της δεξιάς; Τι σχέση έχουν σήμερα με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ;  
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι Ξεπουλημένοι έδωσαν τα χέρια με τον Λάτση !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">