ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Βρυξελλόφερτος δήμαρχος Γλυφάδας και οι Βρυξέλλες

Ο Δήμος Γλυφάδας τίμησε τους επιτυχόντες μαθητές των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων των δημοσίων σχολείων της πόλης, προσφέροντας (κατόπιν κλήρωσης) μια επίσκεψη στις Βρυξέλλες και στα ευρωπαϊκά όργανα, αλλά και στο Άμστερνταμ και στα μνημεία της ευρωπαϊκής πολιτιστικής κληρονομιάς.

Οι σαράντα περίπου πρωτοετείς φοιτητές που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό μας ταξίδι επέστρεψαν από τις Βρυξέλλες ενθουσιασμένοι, με μια εμπειρία ζωής¨ είπε ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου.

Σημείωση του ''Γ'': Πολλές Βρυξέλλες, όμως δημοκρατία και πολιτικές τίποτα. Προς τους μαθητές και μαθήτριες, καθώς και στους γονείς τους θέτουμε υπόψιν τα ακόλουθα.

Αν σήμερα η χώρα μας είναι διαλυμένη, αυτό οφείλετε αυτούσια στο 100% στον κ. Βρυξελλόφερτο δήμαρχο Γλυφάδας, καθώς και στις πολιτικές που εφάρμοζαν στην Ε.Ε υπέρ των ολιγαρχών του κεφαλαίου.

Αν σήμερα βγήκαν στο δρόμο τα τιμημένα γηρατειά της χώρα μας, αυτό οφείλετε αυτούσια στις πολιτικές που είχαν χαράξει οι προηγούμενοι, ( βλέπε Ευρωβουλευτή ΝΔ Παπανικολάου ), οι οποίοι παράλληλα με το ΠΑΣΟΚ κατέστρεψαν την Ελληνική οικονομία, και το λαό, σύμφωνα των πολιτικών που έφερναν εισαγόμενες στη χώρα μας από την Ε.Ε., για την υπηρέτηση του μεγάλου κεφαλαίου.

Σε μια επόμενη φάση, πλην δωρεάν ταξιδιών, να μπείτε και στη διαδικασία να ρωτήσετε τον εν λόγω Βρυξελλόφερτο, στο δήμο Γλυφάδας, τι σχέση έχει αυτός ο παρανομούντας δήμαρχος, και η παρανομούσα διοίκησή του, με την χρηστή διοίκηση, και διαχείριση, με γνώμονα ΟΛΟΥΣ τους δημότες και το τόπο.

Σημείωση: O ίδιος δήμαρχος, έκανε κλήρωση όταν επέλεξε να παρέχει στον Γιάννη Σκούφη 1.500 ευρώ μηνιαίως, αντί των υπολοίπων, η γνωρίζετε ότι ήταν απευθείας ανάθεση λόγω ''χρωματικής'' ταυτίσεως ; 

Υπήρξε πράγματι διαφανής κλήρωση, η ενδέχεται να υφίσταται ένα ανάλογο φαινόμενο ''χρωματικής'' ταυτίσεως, και στο ταξίδι στις Βρυξέλλες, όπως και σε σειρά άλλων ανάλογων περιπτώσεων που γνωρίζουμε στο δήμο Γλυφάδας; 

Μήπως υπάρχουν παιδιά οικογενειών άλλων ''χρωματικών'' τάσεων τα οποία δεν ταξίδεψαν στις Βρυξέλλες; 

Γ.Κ

ΥΓ. Δεν παρέχω απαλλακτικό ''βούλευμα'' και στη σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, διότι αδράνησε σε αρκετές περιπτώσεις για τις ορθές πολιτικές .
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Βρυξελλόφερτος δήμαρχος Γλυφάδας και οι Βρυξέλλες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">