ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Συνεχίστε να κάνετε τους κινέζους

Συνεχίστε να κάνετε τους Κινέζους, τόσο οι γαλάζιοι διοικούντες του δήμου Γλυφάδας, όσο και αντιπολιτευόμενοι, όμως να έχετε υπόψιν σας ότι στον πρώτο μήνα του 2017, και συγκεκριμένα μήνα Ιανουάριο, αν δεν μου παρασχεθούν ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ, με λήψη απόφασης από το Δ/Σ του δήμου, όσα μας ληστεύτηκαν από το 1977 μέχρι σήμερα, κάντε κονέ με τον Μητροπολίτη και τους παπάδες για την ''εκπροσώπηση του Θεού''.

Συνεχίστε υποκριτικά να λαμβάνετε αποδοχές από το λογιστήριο του δήμου, να καλύπτετε με πιστώσεις επί πιστώσεων τους ημετέρους σας, και τους συνεργάτες σας, να φροντίζετε τις αποδοχές των κολλητών και των αυλικών σας, και επιμελώς συνεχίστε να κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε.

Συνεχίστε να παρανομείτε στις πρωτοκολλημένες αιτήσεις μας οι οποίες χρονίζουν, και συνεχίστε να κάνετε ότι αδυνατείτε να γνωρίζετε πόσες ληστείες συντελέστηκαν τοπικά ώστε να τρώτε τα χρήματα των συμπολιτών μας.
Συνεχίστε να διέπεστε από καθολικότητα αδυναμίας αντιλήψεως.

Συνεχίστε να πιστώνετε για φιέστες και κάλυψη των ημέτερων, και μην μας καλύψετε το πρώτο μήνα του 2017...

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Επανειλημμένες ληστείες για τα οφέλη των παρανομούντων.

12 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ.: Όσων αφορά τους κατοίκους Γλυφάδας, η Τερψιθέα πέφτει λίγο μακριά από το δημαρχείο, όπως και η εκπροσώπηση του συνόλου. Τους αυλικούς τους ταίζουν από την δεκαετία του 70 μέχρι σήμερα, τους νομιμοποιούν για σύννομες αποδοχές, και κανείς εξ αυτών δεν είχε διαδρομή σε τοπικό επίπεδο.

Σημείωση: Στο ιδιόκτητο τριώροφο του Καρατζαφέρη στη Καλλιθέα λειτουργούν ένας τηλεοπτικός τοπικός σταθμός, ο οποίος παράνομα έγινε εθνικός, όπως και ένας παράνομος ραδιοφωνικός σταθμός, ο οποίος αιτήθηκε για άλλη συχνότητα και λειτουργεί σε άλλη συχνότητα. 

Κάποιοι ρύθμισαν τη φαινομενική νομιμότητα όσων έγιναν δεκανίκια της δεξιάς, και λήστευαν επί τέσσερις δεκαετίες τον πρωτεργάτη των FM με στόχο την φυσική του εξόντωση. 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;;;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Συνεχίστε να κάνετε τους κινέζους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">