ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Αρχαιρεσίες εκλογής δυο αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων

Εκλογές εκπροσώπων των εργαζομένων στο Α' Υπηρεσιακό συμβούλιο της Νομαρχίας Αθηνών την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου  από τις 8.00 το πρωί μέχρι τις 5.00 το απόγευμα.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
στο Α΄ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

Συνάδελφοι,
Την ΤΡΙΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 από τις 8.00 το πρωί μέχρι τις 5.00 το απόγευμα, στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΚΑΡΑΖ (Αλεξ. Παναγούλη 3-Γλυφάδα) θα διεξαχθούν οι ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ για την ΕΚΛΟΓΗ ΔΥΟ (2) ΑΙΡΕΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο Α’ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Δικαίωμα ψήφου έχουν, ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (Μόνιμοι) και ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (Ι.Δ.Α.Χ.) του Δήμου Γλυφάδας και του Ν.Π.Δ.Δ. «Κ.Α.Π.ΠΑ. Δήμου Γλυφάδας».

Θα υπάρχουν ξεχωριστά ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ και ΚΑΛΠΗ για τους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (ΜΟΝΙΜΟΙ) και ξεχωριστά ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ και ΚΑΛΠΗ για τους εργαζόμενους ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (Ι.Δ.Α.Χ.).
Οι ψηφοφόροι πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί τους την ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ τους ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ή άλλο ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ.

Επισημαίνουμε ότι για να είναι έγκυρο το ψηφοδέλτιο που θα επιλέξει για να ψηφίσει ο εργαζόμενος πρέπει να έχει υποχρεωτικά μέχρι δύο (2) σταυρούς. Το ψηφοδέλτιο χωρίς σταυρούς προτίμησης ή περισσότερο από δύο (2) σταυρούς θεωρείται ΑΚΥΡΟ.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «Κ.ΑΠ.ΠΑ. ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ» ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                            Ο Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος         Κώστας Παπαδόπουλος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Αρχαιρεσίες εκλογής δυο αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb