ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Όλες οι φάρες του Ισραήλ εργάζονται εντός της πλατείας Καραϊσκάκη

Αποδείξαμε επί δεκαετίες ότι δεν είμαστε ρατσιστές, όμως πρέπει να επισημαίνεται ποια είναι η λειτουργία του σημερινού νεοελληνικού λαού, καθώς και των αιρετών της Γλυφάδας.

Συγκεκριμένα επί αρκετές βδομάδες παρακολουθούμε στενά το ''κύκλο εργασιών'' εντός της πλατείας Καραϊσκάκη, στην οποία η γαλάζια διοίκηση χωρίς να εξηγήσει ποιοι και πότε αιτήθηκαν από τις χιλιάδες δημοτών, χαρτό-κάστρα, πίστωσε ένα σημαντικό κονδύλι για τις ξύλο-κατασκευές.

Επισημαίνουμε ότι την μια πετύχαμε Ινδούς εργαζόμενους, την άλλη Πακιστανούς, Αλβανούς, Ρώσους, κ.α., ενώ όπως γνωρίζετε η πίστωση γίνεται από τα χρήματα των κατοίκων - δημοτών Γλυφάδας, και κυρίως γίνεται από τα χρήματα χιλιάδων ανέργων συμπολιτών μας.

Δεξιοί, αριστεροί, και λοιποί, να χαιρόσαστε την δημοτική σας αρχή, όμως να θυμάστε ότι στη Γλυφάδα δεν υπάρχει Δήμος, διότι ο δήμος είναι οι κάτοικοι, ( όλοι οι κάτοικοι), ο δήμος δεν είναι το δημαρχείο, και όσοι αξίωσαν το ρόλο του δημάρχου και των αιρετών.

Στη πόλη της Γλυφάδας, δεν υπάρχει Δήμος, έχουμε μερικές χιλιάδες κατοίκων, οι οποίοι φέρουν ακέραια  την ευθύνη για όσα ισχύουν επί δεκαετίες, και επί του παρόντος.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 ΔΙΩΞΕΙΣ & ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Υπάρχει δήμος ;;; Τίθεται δημόσια το ερώτημα επί σειρά ετών, και από τους δημάρχους, αιρετούς, κ.α., καθώς και από τους κατοίκους δεν το έχει απαντήσει κανείς.

Ως κάτοικοι γνωρίζατε να συμμετάσχετε κατά χιλιάδες όταν υφίστατο η λειτουργία του τοπικού σταθμού, αμέσως μετά, και μέχρι σήμερα, υπάρχει δήμος ;;; 

Ενημερωθήκατε επαρκώς για τις παρανομίες τόσο των δημάρχων, όσο και του συνόλου όσων βάλατε στα έδρανα του δήμου στις σύννομες αιτήσεις μας. Υπάρχει ΔΗΜΟΣ στη πόλη της Γλυφάδας ;;; Αν δεν υπάρχει δήμος, (ουσιαστικά), και αποδεδειγμένα, μπορούν να υπάρξουν τοπική δημοκρατία και τοπικός πολιτισμός ;;;

Εκατό χιλιάδες προσκυνημένοι σε όσα επιτάσσουν τα συμφέροντα των λίγων, οι οποίοι πάμπολλες φορές επικαλούνται ''ότι κοιτάζουν τη δουλειά τους'', ενώ η δουλειά τους ήταν και είναι να υπάρχει δήμος και δημοκρατία, καθώς και έλεγχος όσων εκλέγουν, και αντί ελέγχου ''παίζουν'' στην παράσταση 100.000 χιλ κάτοικοι ως κομπάρσοι, οι οποίοι δέχονται κάθε βρωμιά αρκεί να γεμίζουν τον προσωπικό τους ντορβά.

Σε αυτή τη πόλη δεν υπάρχει δήμος, δεν υπάρχει και δημοκρατία, διότι όσοι εξυπηρετούν τα συμφέροντα όσων έχει εκλέξει ένα μικρό τμήμα των κατοίκων, και κλείνουν τα μάτια στην κατάργηση του ελέγχου, θέλουν δεν θέλουν είναι συμμέτοχοι. ( Χωρίς αμεσότητα και μαζικότητα, και τους δημότες ενεργούς δημόσια, δεν υπάρχει δημοκρατία, και δεν υπάρχει έλεγχος όσων έχουν εκλέξει, όσοι τους έχουν εκλέξει. )

Ποιοι καταργούν επί χρόνια τη τοπική δημοκρατία και τον Δήμο και παρανόμησαν στις σύννομες αιτήσεις μας ;;; Μήπως δεν είναι οι εκλεγμένοι σας ;;;

Θα μας απαντήσετε εσείς γι' αυτούς που εκλέξατε και παρανομούν στις σύννομες αιτήσεις μας, κατά του δήμου και της τοπικής δημοκρατίας, ποιοι ζήτησαν, πως, και πότε, τις ξυλοκατασκευές ;;;

Αν θεωρείτε ότι όσα διαμορφώνεται μπορεί να ονομάζονται ''δημοκρατία'', και επίσης, αν θεωρείται ότι υπάρχει ''δήμος'', δείξτε μας ποιοι, πότε, πως, και γιατί, από τις 100.000 χιλ. κατοίκους, αξίωσαν, η αιτήθηκαν τις ξυλοκατασκευές.

Αν θεωρείτε ότι όσα διαμορφώνεται μπορεί να ονομάζονται ''δημοκρατία'', και επίσης, αν θεωρείται ότι υπάρχει ''δήμος'', αιτιολογείστε ποιοι παρανόμησαν στις αιτήσεις μας για διαφάνεια, ώστε το σύνολο των δημοτών να ασκεί έλεγχο, ο οποίος αποτελεί την πρώτη υποχρέωση κάθε πολίτη - δημότη.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 ΔΙΩΞΕΙΣ & ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

* Μη μας πείτε ότι ασκείται έλεγχος από το facebook και τα sosial media, η ακόμα από τους παράνομα αμειβόμενους των εκάστοτε εκλεγμένων !!!

* Μπορεί να υπερβαίνουμε μερικές φορές τα εσκαμμένα, όμως μη ξεχνάτε ότι σήμερα μας παρακολουθούν από ολόκληρο τον πλανήτη, και στην ξενιτειά έχουμε μερικές χιλιάδες κατοίκους Γλυφάδας, τους οποίους έδιωξαν οι ''εκπρόσωποί'' σας. Επίσης, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσοι τακτικοί αναγνώστες υπάρχουν από χώρες που ούτε καν μπορείτε να διανοηθείτε, οι οποίοι παρακολουθούν τα δρώμενα του τριτοκοσμικού τόπου.

Τι ενδιαφέρων μπορεί να έχει η Γλυφάδα, και μερικά τοπικά θέματα από τα νότια προάστια για τον κάτοικο της Νορμανδίας, η της Βραζιλίας, των Ηνωμένων πολιτειών, της Γερμανίας, της Σουηδίας, της Σκωτίας, της Αγγλίας, κ.α. ;;;

Κύριε Δήμαρχε του παρόντος, η θέση που βρίσκεσαι είναι προσωρινή, και να θυμάσαι έπειτα από τόσα χρόνια παρανομιών, ότι την επόμενη φορά ανήκει αποκλειστικά σε εμάς. 

Η θέση την επόμενη φορά ανήκει στο δήμο της διαφάνειας, της προόδου, του ελέγχου, της εκπροσωπήσεως του συνόλου, όλων των δημοτών, της Ανεξαρτησίας, και σε κανένα αστικό κόμμα, όπως και σε κανένα team ολιγαρχών, οι οποίοι βρίσκονται πίσω από τα αστικά σας κόμματα. 

Όσα μάθατε μέχρι σήμερα, με τα βιβλιάρια των χρημάτων όλων των δημοτών στη τσέπη σας, και με εν λευκώ διαχείριση, αύριο θα τα ξεχάσετε. ( Τουλάχιστον δεν έχετε το τσαγανό να δηλώσετε στους συμπολίτες μας ποιοι σας καθοδηγούν στις παρανομίες σας εις βάρος των δημοτών, καθώς και τους λόγους. )

Μεταξύ μας, αύριο που η παράταξή σας θα βρίσκεστε στην αντιπολίτευση, θα ζητάτε την διαφάνεια, καθώς επίσης θα αξιώνετε υποστήριξη, όμως οι έμμισθοι σας, του παρόντος, θα έχουν γίνει έμμισθοι άλλων όπως γνωρίζετε !!!. ( Οι ανάγκες των ανθρώπων συνεχίζονται και έπειτα της εκλογικής αποτυχίας, καθώς και της αποχωρήσεως μιας παρατάξεως από την διοίκηση, άρα συνήθως είναι της λογικής ποιοι παρέχουν τα περισσότερα. Δούναι και λαβείν. )

Περαστικά μας που προτιμήσαμε να είμαστε κατά του ρατσισμού, και του φασισμού, καθώς και του τραμπουκισμού, ώστε να τον βιώσουμε οι ίδιοι, και ειδικότερα στο τόπο μας, απ' όσους φαινομενικά ήταν αντιφασίστες, αντιφασίστριες, και αντιρατσιστές, όμως στο σύνολό τους λειτούργησαν και λειτουργούν καθαρά ως ΦΑΣΙΣΤΕΣ. 

Θυμάστε ποιοι εξαιρέθηκαν των εκλογών ενώ είχαν συνδρομή ετών ;;; Ποιοι σκόπιμα απαξιώθηκαν για τα οφέλη συγκεκριμένων ατόμων ;;; Θυμάστε ποιοι/ες ήταν το σύνολο όσων συμμετείχαν στις δημοτικές εκλογές του δήμου Γλυφάδας, και για ποιους λόγους ήταν υποψήφιοι/ες ;;; Υπήρχε ενδεχόμενο δική μας εκπροσωπήσεως απ' αυτά τα άτομα, τα οποία εξυπηρετούν σκοπιμότητες και συμφέροντα των αστικών κομμάτων τους, καθώς και προσωπικά ζητούμενα ;;;

Ποιοι παρανόμησαν κατά των αιτήσεών μας στο δήμο Γλυφάδας ;;; Ποιοι δεν μας εκπροσωπούν στο τόπο μας ;;; Τι ακριβός είναι αυτά τα άτομα ;;; Ρίξε μια ματιά στις σελίδες τους, στο FACEBOOK, δεξιών, αριστερών, και θα αντιληφθείς πλήρως, ότι κυρίως, όσοι αξιώνουν έδρανο του δήμου, πλην του ατόμου τους, δεν δέχονται κανένα άλλο από το κοινωνικό σύνολο, ενώ εμείς έχουμε να επιδείξουμε αγώνα, και δράση, όχι μόνο για το κοινωνικό σύνολο, και υπέρ των αλλοδαπών. 

Εμείς,  επί σειρά ετών έχουμε κάνει εκατοντάδες χιλιόμετρα, τόσο σε διαμαρτυρίες, συγκεντρώσεις, συλλαλητήρια, απεργίες, κ.α., και πάντα ανιδιοτελώς, σε πλήρη αντιδιαστολή όσων πήγαιναν ώστε να βγει το μεροκάματο, και στη συνέχεια η συντεχνία τους να τους χώσει σε μια, η περισσότερες θεσμικές, και καλά αμειβόμενες καρέκλες. 

Σε διαμαρτυρίες αλλοδαπών που βρεθήκαμε, δεν θυμόμαστε κάποιο απ' όσους βρέθηκαν σε συγκεκριμένες θέσεις. Αυτοί δίνουν κλειστή παράσταση. Δίνουν τη δική τους παράσταση στο Ελληνικό, ενώ εμείς είμαστε οι ιδιοκτήτες του απαλλοτριωμένου Βοσπόρου, τον οποίο χάρισαν στον Λάτση, αντί να δικαιώσουν την αριστερά και το σύνολο των κατοίκων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Όλες οι φάρες του Ισραήλ εργάζονται εντός της πλατείας Καραϊσκάκη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">