ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αποκλειστικό: Ο Καραχάλιος βρίζει τον Δήμαρχο Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου και την παράταξή του

Ο Καραχάλιος είναι διαχρονικά ένας κοινός λασπολόγος, υβριστής, ο οποίος διατελεί σε εξαγορασμένη υπηρεσία χωρίς να πρεσβεύει την δημοσιογραφία.

Στο σημερινό μας αποκλειστικό δημοσίευμα του ''ΓΛΥΦΑΔΑ WEB'', σας παρουσιάζουμε όσα έγραφε κατά του σημερινού δημάρχου Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου, για όλους εσάς που μπορεί να μην γνωρίζετε τι έχει τυπώσει τοπικά, και τι κυκλοφόρησε στη πόλη μας.


Όπως θα διαβάσετε στη συνέχεια, αποκαλεί τη Νέα Δημοκρατία, και τονΓ.Παπανικολάου ξεδιάντροπους επαγγελματίες πολιτικάντηδες οι οποίοι έφεραν τη Γλυφάδα στην κακομοιριά και την απαξίωση. Ο Καραχάλιος αποκαλεί τον Παπανικολάου κομήτη, και συνεχίζει αναφέροντας για έρπουσα ανικανότητα της μικροπολιτικής ένδειας των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Σε άλλο σημείο του συκοφαντικού και αισχρού δημοσιεύματος αναφέρεται στους δημοτικούς συμβούλους του Γ. Παπανικολάου λέγοντας '' Οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του δεν έχουν έστω πολιτικό φιλότιμο και τσίπα ;''

Και συνεχίζοντας αναφέρει '' Είναι η όχι η επιλογή ενός βδελυρού κομματικού συστήματος που στέλνει τα τέκνα της να κάνουν το αγροτικό τους στη Γλυφάδα ; ''

Και πιο κάτω συνεχίζει να επιτίθεται στην Νέα Δημοκρατία λέγοντας '' Ο κ. Γ. Παπανικολάου κομματικό τέκνο μιας εκδικητικής παράταξης'', και αμέσως μετά αναφέρει '' Ποιοι από την dream team της πολιτικής μούργας έχουν βρει άσυλο στον συνδυασμό του;''

Είναι σαφές τι πράττει ο Καραχάλιος, καθώς και για ποιους λόγους, άρα πόσο αξιόπιστος μπορεί να είναι σήμερα σε όσα επικαλείται ;

Σε άλλο σημείο του ''δημοσιεύματός του'' επιτίθεται κατά της κ. Λυγνού, δείχνοντας πόσο σεβασμό έχει στην δημοκρατία και την αντιπολίτευση.

Διαβάστε τι έγραφε και μπορείτε να κρίνετε κατά πόσον έχουν εγκυρότητα και σήμερα όσα αναφέρει, γράφει, επικαλείται, αυτός ο διαχρονικά υβριστής και συκοφάντης.




Η σημερινή δημοτική αρχή, ο δήμαρχος, καθώς και τα μέλη του συνδυασμού του, τα οποία έχουν καθυβριστεί από τον Γ. Καραχάλιο, αντιλαμβάνονται επαρκώς τι πράττουν αν σχετίζονται μαζί του. 

Δεδομένου ότι ο Γ. Καραχάλιος την προεκλογική περίοδο καθύβριζε την παράταξη του κ. Παπανικολάου, η οποία αποτελεί τη σημερινή δημοτική αρχή, είναι σαφές ότι όσα πράττει κατά του Γ. Κουρδομένου, και της παρατάξεως του, αύριο θα φέρουν το ανάλογο αποτέλεσμα.

Δεδομένου ότι δεν έχουμε την ''έγγραφη άδεια του εκδότη'', για την ενημέρωση που κάνουμε στους συμπολίτες μας, καθώς και των αρμοδίων, του επιπέδου του εν λόγω διαχρονικού υβριστή και συκοφάντη,  ο οποίος δρα επί χρόνια στη πόλη μας, αν θεωρεί ότι όλα είναι ορθά, και σύννομα, να μας κάνει μήνυση. ( Όπως βλέπετε στο υβριστικό δημοσίευμα, αναφέρει έδρα του τον Αγ. Δημήτριο. ) Αναφέρουμε ότι χωρίς την έγγραφή μας άδεια έχει δημοσιοποιήσει σειρά δικών μας φωτογραφιών.

Τέλος, ''Γλυφαδιώτης'' με έδρα τον Άγιο Δημήτριο, όπως είχαμε τοπικά, επί αρκετά χρόνια, σειρά άλλων, από την Βάρκιζα, το Καβούρι, την Σαρωνίδα, κ.α., και συνολικά όλοι δήλωναν Γλυφαδιώτες, και καθ' ύλην αρμόδιοι στην ενημέρωση των Γλυφαδιωτών. Ποιοι ήταν οι βασικοί διαμορφωτές, οι οποίοι επί δεκαετίες στράφηκαν σε οτιδήποτε αμιγώς τοπικό, των κατοίκων, και ενίσχυαν τα περιφερειακά ; Για τις απορίες σας ρωτήστε τον Καραχάλιο ?

Υ.Γ: Ανταπαντώντας στις χείριστου είδους πρακτικές που ακολουθούνται ''Αληθεύει ότι λαμβάνει το «Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης», (ΚΕΑ), λόγω ανύπαρκτου εισοδήματος, το οποίο ισχύει από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία ουκ ολίγες φορές την έχει καθυβρίσει όπως και αρκετά στελέχη της ;''

* Αναφορικά με το συγκεκριμένο θα επανέλθουμε, διότι σε πλειάδα περιπτώσεων το (ΚΕΑ) κάκιστα έχει παρασχεθεί, ενώ έχουμε πλειάδα πραγματικά πληττόμενων πολιτών οι οποίοι ακόμα και σήμερα βρίσκονται στο έλεος του Θεού. 

Τους τελευταίους μήνες έχω συνδράμει σε δεκάδες περιπτώσεις ατόμων τα οποία αντιμετωπίζουν χρόνιο πρόβλημα και βρίσκονται εκτός (ΚΕΑ), και όλων των υπολοίπων δομών, ώστε να οργανώσουν τις ενέργειες τους, όμως, βρίσκονται αντιμέτωποι/ες με γνωστές διαχρονικές παθογένειες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αποκλειστικό: Ο Καραχάλιος βρίζει τον Δήμαρχο Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου και την παράταξή του Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">