ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αδέσποτος πυροβολισμός σκότωσε 11 χρονό μαθητή

Σοκ έχει προκαλέσει η νέα τροπή αναφορικά με τον θάνατο του 10χρονου μαθητή σε δημοτικό σχολείο στην περιοχή των Αχαρνών.

Διασωληνωμένος και σε πολύ βαριά κατάσταση διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χθες βράδυ στις 10:30, στο "Αγία Σοφία"  ο 11χρονος μαθητής που σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, έχασε τη ζωή του από "αδέσποτη" σφαίρα, κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής στο 6ο δημοτικό σχολείο Αχαρνών.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου λέει ότι "έφερε θλαστικό τραύμα ινιακής χώρας από πτώση εξ ιδίου ύψους. Σημειώνεται ότι έγιναν άμεσες προσπάθειες ανάνηψης, οι οποίες δεν απέδωσαν. Εστάλη για νεκροψία-νεκροτομή το πρωί της 9ης Ιουνίου 2017».

Αργά το μεσημέρι εκδόθηκε νεότερη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει το νοσοκομείο: Σε συνέχεια του υπό σημερινή ημερομηνία προηγούμενου Δελτίου Τύπου, εκθέτουμε ότι ο ανήλικος Σ.Μ., διεκομίσθη στο Νοσοκομείο μας διασωληνομένος, άσφυγμος και με αμφοτερόπλευρη μυδρίαση.

Άμεσα ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία ανάνηψης, η οποία αν και εφαρμόσθηκε για 50 λεπτά, απέβη άκαρπη.

«Η σφαίρα πρέπει να είναι από αδέσποτο πυροβολισμό που έπεσε στην περιοχή την ώρα που γινόταν η παιδική εκδήλωση» τόνισε πριν από λίγη ώρα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανώτατος αξιωματικός της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Το βλήμα εκτιμάται ότι προέρχεται πιθανότατα από όπλο των 9 χιλιοστών ή ανάλογου διαμετρήματος, κάτι που θα εξακριβωθεί από τη βαλλιστική έρευνα που θα γίνει στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Αμέσως μετά την ενημέρωση από τον ιατροδικαστή η περιοχή στις Αχαρνές που συνέβη το τραγικό συμβάν, αποκλείστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις και διενεργείται έρευνα από την ασφάλεια Αττικής για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Σημειώνεται ότι ήδη έχουν γίνει προσαγωγές.

AdTech Ad
Σημείωση του ''Γ'': Αναμενόμενο ήταν το εν λόγω κρούσμα δεδομένου ότι στην ευρύτερη περιοχή ''παίζουν'' πολλα όπλα και πολλοί αδέσποτοι πυροβολισμοί.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αδέσποτος πυροβολισμός σκότωσε 11 χρονό μαθητή Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">