ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Με ηλιθιότητες δεν πρόκειται να βρεθείτε ξανά στα έδρανα

Είναι μεγάλο χρονικό διάστημα που παρακολουθούμε την σκοτεινή σας δράση, κακοδιαχειρίσεως και διασπάθισης του δημοτικού χρήματος, και παράλληλα χρηματισμού δια της πλαγίας σε αναπαραγωγείς θεμάτων, οι οποίοι μπερδεύοντας τα θέματα που αναπαράγουν με τους κατοίκους της Γλυφάδας, επί της ουσίας δεν παρέχουν τίποτα, και δεν χρησιμεύουν σε τίποτα.

Αν θεωρούν τα παιδάκια των δημοτικών εδράνων ότι θα έχουν μακροημέρευση στα έδρανα του δήμου, απατώνται οικτρά, διότι η κοινωνία σήμερα δεν εξαπατάται από κανένα, και ποιοι είναι οι αντιστασιακοί το γνωρίζουν καλύτερα από τους χρηματισμένους τσάτσους.

Εμείς διαθέτουμε τα πειστήρια των ενεργειών μας από την δεκαετία του 70, με σειρά διώξεις και κατασχέσεις εις βάρος μας, από τις ξεπουλημένες κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, και όσοι αμφισβητούν τη δράση μας θα μας βρούν μπροστά τους στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Στις δημοτικές εκλογές του 2019 εσείς μπορείτε να κινείστε με γνώμονα ειρωνικά σχόλια, ύβρεις, συκοφαντίες, κ.α., και εμείς θα κινηθούμε με γνώμονα την απόλυτη αλήθεια και όσα χρειάζονται στο τόπο μας.

Η δίκη σας διαμόρφωση, τουλάχιστον τεσσάρων δεκαετιών στο Δήμο Γλυφάδας, είναι '' Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα'', και κάλλιστα μπορούσα ήδη να σας έχω πετάξει ''με τις κλωτσίες'' από τα έδρανα του δήμου, όμως σας αφήνουμε την έκπληξη του 2019.

Η πόλη της Γλυφάδας αποτελεί τη no 1 σάπια κοινωνία ολόκληρης της Ελληνικής επικράτειας, χωρίς να βαρύνονται συνολικά οι κάτοικοι, και αν υπάρχουν κάτοικοι οι οποίοι/ες μπορούν να αντιπαραθέσουν το αντίθετο, είναι ευπρόσδεκτοι να φιλοξενήσουμε τις απόψεις τους.

Σε αντίθετη περίπτωση καίγεστε . . .

Αν υπάρχουν κάτοικοι, οι οποίοι κρίνοντας τα παραγώμενα όσων εκλέγονται, αδυνατούν επί των ορθών συμπερασμάτων, προφανώς έχουν αφομοιωθεί στην σήψη, και τον ραγιαδισμό, ο οποίος οφελεί τα στενά συμφέροντα των λίγων.

Ο κάθε ένας γνωρίζει τη διαδρομή του, την Ιστορία του, και τις ενέργειες του, και δεν περιμένουμε αναγνώριση από άτομα σαν και του λόγου σας, οι οποίοι κακοδιοικείται το δήμο. Από τα δεξιά μέχρι και τα ''αριστερά'', υφίστανται σεχταριστικές αντιλήψεις, πρακτικές, συμφέροντα, και κοινωνική σήψη.  

Εμείς πρεσβεύουμε κάτι εντελώς ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, και εντελώς καινούργιο, και το είχαμε μεταδώσει στον παρελθόντα χρόνο. Την κοινωνική ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, δια μέσω της οποίας θα προκύψουν πραγματικές αλλαγές. Σε μια κοινωνική επανάσταση, ειδικότερα σε περιόδους όπως αυτή διανύουμε τα τελευταία επτά χρόνια, για σαφείς αλλαγές σε επίπεδο Ο.Τ.Α, δεν υπάρχουν κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες, υπάρχουν άνθρωποι - πολίτες και το μέλλον τους.

Οι Ο.Τ.Α ανήκουν σε όλους τους δημότες 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Υ.Γ.: Δεν μας ενδιαφέρει αν μερίδα συμπολιτών μας μπορεί να μας παρεξηγεί, εμάς δεν μας διέπουν σεχταριστικές νοοτροπίες, και αν μας δοθεί η δυνατότητα θα παρέχουμε εμπράκτως αποδείξεις ότι δεν έχουμε καμία σχέση με όσους βρέθηκαν μέχρι σήμερα στα δημοτικά έδρανα του Δήμου Γλυφάδας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Με ηλιθιότητες δεν πρόκειται να βρεθείτε ξανά στα έδρανα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">