ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνάντηση με τον Σκουρλέτη θα έχουν αύριο οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Αποχώρησαν περίπου στις 10:00 το πρωί απο το κτήριο του υπουργείου Εσωτερικών οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ και δημοτικοί υπάλληλοι, οι οποίοι είχαν πραγματοποιήσει κατάληψη στο γραφείο του Πάνου Σκουρλέτη επί ένα τρίωρο.

Η κατάληψη έλειξε καθώς συμφωνήθηκε συνάντηση με τον υπουργό για αύριο Τρίτη στις 12:00 το μεσημέρι με θέμα το μέλλον των συμβασιουχων μετά και την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έκρινε αντισυνταγματικές τις παρατάσεις.

Στις 14:30 θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα συνάντηση του υπουργού με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΠ-ΟΤΑ).

Οι περίπου 60-70 εργαζόμενοι έφτασαν στη Δραγατσανίου στις 6:40 το πρωί και εισέβαλλαν στο κτήριο, προτού προλάβει οποιοσδήποτε να αντιδράσει.

Οι καταληψίες εισέβαλαν στο κτίριο, ανάρτησαν πανό που γράφει "καμία απόλυση συμβασιούχων. Φτάνει πια η κοροϊδία" και έχουν ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών.

Υπενθυμίζεται ότι η ΠΟΕ-ΟΤΑ πραγματοποιεί από τα μεσάνυχτα έως και την προσεχή Τέταρτη καταλήψεις στα γκαράζ των δήμων, ενώ έχει προκηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία για την Πέμπτη.

Σημείωση του ''Γ'':  Όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε τις αντιλαϊκές πολιτικές... Σαφώς στο βαθμό που ''ανατράπηκαν'' η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, και όσα είχαν ολοκληρώσει στη χώρα μας. Καθώς επίσης, όσο ανατράπηκαν οι παθογένεις, η διαπλοκή, η διαφθορά, και σήμερα βιώνουμε την αλληλεγγύη, την δικαιοσύνη και την δημοκρατία.

Εσείς συνεχίστε ακάθεκτοι διότι μέχρι το 2060 έχετε να δείτε και να ζήσετε πολλά ακόμα, και περισσότερα από εμάς που επί τρία χρόνια δεν βλέπουμε να υφίσταται αντιπολίτευση στο δήμο Γλυφάδας, καθώς και τίποτα απ' όσα μας υποσχέθηκαν. Θα αξιώσουν ξανά συμμετοχή στις εκλογές ; Αισθανόμαστε σε τεράστιο βαθμό δικαίωση, τέτοια δικαίωση, που δεν περιγράφετε με λέξεις.

Ο αγώνας των πολλών για τα προνόμια των λίγων. Πάμε πάλι απ΄την αρχή...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνάντηση με τον Σκουρλέτη θα έχουν αύριο οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">