ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γ.Κ: Δεν υπάρχει άλλη μέθοδος

Δεν υπάρχει άλλη μέθοδος ώστε να κρίνεις με τη πάροδο του χρόνου αν συνετέλεσες σε κάτι θετικό, ουσιαστικό, η αν απλά συνέδραμες τη συνέχιση όσων ίσχυαν, και ίσως ακόμα υποδεέστερα.

Τα λάθη μας τα γνωρίζουμε, και κάθε ένας απο εμάς, όποιος η οποία και να είναι, γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο τι λάθη έχει κάνει, όμως δεν υπάρχει άλλη μέθοδος.

Να απαριθμήσουμε τα λάθη μας: 

1) # Νίκος Πορτοκάλογλου,  Αχ θάλασσά μου σκοτεινή. Τα είχα όλα μια φορά και ήθελα παραπάνω.


2) # Αλέξης Τσίπρας - ΣΥΡΙΖΑ. Μη μου πείτε που κολάει ο Τσίπρας, διότι είναι συνδεμένος με το πρώτη φορά ''Αριστερά'', αλληλεγγύη, δημοκρατία, προκοπή και δικαιοσύνη, τα οποία επί τρία χρόνια δεν μας τα παρείχαν.


3)  # Ανατροπή στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με τον κατακερματισμό ο οποίος υπήρξε στην εν λόγω παράταξη, τις ενέργειες Βαγγελάτου, και την αδιαφορία του προέδρου Ταστάνη, καθώς και άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, η υποστήριξή μας δεν συνετέλεσε θετικά.

Επειδή εμείς είμαστε πράγματι η τοπική αριστερά, και δεν αλλοιώνουμε σε κανένα βαθμό την αλήθεια, καθώς και τα δεδομένα της τοπικής μας κοινωνίας, για τον δεξιό χάλια, καθώς και για την διοίκηση εξαπάτησης των δημοτών, επιφυλλάσουμε συκαλάκι.

Τέλος, λίγος αυτοσαρκασμός απαιτεί επιβεβλημένη αναγκαιότητα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γ.Κ: Δεν υπάρχει άλλη μέθοδος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">