ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Αξίζουμε περισσότερα

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την προεκλογική περίοδο, κατά την οποία εμφανίστηκε ο εικονιζόμενος, και σημερινός δήμαρχος, με βασικό σύνθημα '' αξίζουμε περισσότερα'', το οποίο, όπως και δεκάδες άλλα, το είχαν ''αλιεύσει'' απ' όσα είχαμε περάσει εμείς δημόσια.

Έφτασαν στο σημείο,  στη δική μας συνοικία, Άνω Γλυφάδα - Τερψιθέα, οι φανατικοί υποστηριχτές να κολλήσουν αφίσες ακόμα και σε όλες τις πλευρές των αυτοκινήτων τους ώστε να προμοτάρουν - διαφημίσουν τον ερχόμενο ''μεσσία'', ο οποίος ως ευρωβουλευτής, και με τις πλουσιοπάροχες αποδοχές, ''βίωνε'' όσα και χιλιάδες από εμάς, και σαφώς ήταν ο καταλληλότερος να διοικήσει, να μας ''εκπροσωπήσει'', και να μας ''καλύψει'', διότι αξίζουμε περισσότερα.

Τελικά, έπειτα από τέσσερα χρόνια από την προεκλογική περίοδο, και τρία διοικήσεως του δήμου από τον ερχόμενο ''μεσσία'', απεδείχθη ότι αξίζουμε περισσότερα, και τι σήμαινε  τόσο για τους ιδίους, όσο και για τους υποστηριχτές τους , το αξίζουμε περισσότερα ;

Tο αξίζουμε περισσότερα μεταφράζεται σε περισσότερα για τους ιδίους, καθώς και για λίγους ημετέρους τους, ενώ στον αντίποδα έχουμε εικόνες όπως αυτές που ακολουθούν, και ακόμα χειρότερες δίπλα μας, όπως και αυτές που ζούμε επί τρία χρόνια.

Με εξαιρετικά επείγουσα καταγγελία - αίτηση, ο ενεργός δημότης Αναστάσιος Γιαννακόπουλος, ( ο οποίος παρεμπιπτόντως δέχεται αγωγές, και μηνύσεις, όπως και εμείς , διότι θέτει δημόσια την απόλυτη αλήθεια, την ίδια περίοδο που ορισμένοι πλουτίζουν ασκώντας κακοδιαχείριση) ενημερώνει τους αρμοδίους, και παρέχοντας γνωστές εικόνες σε όλους και όλες τους κατοίκους.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ

Π Ρ Ο Σ:
Το Δήμο Γλυφάδας Αττικής.
Δήμαρχο, Γιώργο Παπανικολάου.
Προϊστάμενο Δημοτικής Αστυνομίας. Μάριο Κασέρη.
Αντιδήμαρχο Πόλης Γλυφάδας, κ. Βουγιουκλάκη.
Υπόψιν του κ. Διοικητή του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Γλυφάδας
Αττικής για τις δικές του ενέργειες.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΑΙΤΗΜΑ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Αναστασίου του Ιωάννη, δημότη, κατοίκου και
εκλογέα στο Δήμο Γλυφάδας Αττικής, οδός Ιάσονος αρ. 15, τ.κ. 165-61.
Τηλ./fax: 210 9645005, κιν. 6972-797960.

Γλυφάδα, 10-01- 2018

Από εξαμήνου και πλέον στην οδό Ζέππου - Γλυφάδα, (μεταξύ των οδών Σοφ. Βέμπο και Ιάσονος, πίσω από το ιερό της Εκκλησίας της Κοιμήσεως Θεοτόκου - Παναγίτσα), είναι σταθμευμένο το αρ. κυκλοφορίας C3 1440 ε.ι.χ. αυτοκίνητο εργοστασίου MERCEDES (ίδετε αυτό στην παρακάτω φωτογραφία), το οποίο είναι ακινητοποιημένο (με χωρίς αέρα στα λάστιχα), κόντρα στην ροή των κινούμενων οχημάτων, μιας και η οδός είναι μονόδρομος-άνοδος.

Επειδή ανέκαθεν κατήγγειλα ότι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι άχρηστοι - αχρείαστοι για την Πόλη της Γλυφάδας, η παρακάτω φωτογραφία του MERSEDES, όπως και άλλα περιστατικά, π.χ.: Ο λαμπτήρας φωτισμού στον τσιμεντένιο στύλο που βρίσκεται έναντι των αριθ. 13 και 15 της οδού Ιάσονος από μηνών είναι of. (ας είναι καλά οι ηλεκτρολόγοι και ο οδηγός του γερανοφόρου οχήματος), που για χάρη τους η οδός Ιάσονος σε μήκος 100 περίπου μέτρων είναι στα μαύρα σκοτάδια με κίνδυνο επιθέσεις από κακοποιά στοιχεία σε περαστικούς ανθρώπους, καθώς: Διαρρήξεις αυτοκινήτων και
διαμερισμάτων. 

Αντίθετα, ο δήμαρχος, προς δύο μηνών περίπου, φρόντισε όλοι οι λαμπτήρες στον πέριξ της εκκλησίας προαύλιο χώρο που είχαν πρόβλημα να τους αντικαταστήσει.




Επίσης: Τμήματα του πεζοδρομίου στους αριθμούς: 4 και 8 της ιδίας οδού είναι πεζοδρόμια για γιδοπρόβατα και όχι για ανθρώπους, όπως και τα πεζοδρόμια στην οδό Ζέππου (έναντι του ακινητοποιημένου MERCEDΕS), στην οδό Σοφίας Βέμπο και λοιπούς δρόμους (ίδετε σχετικές φωτογραφίες). 

Κατά τα λοιπά, τα χιλιάδες λαμπιόνια στα δένδρα και στις μεταλλικές κολώνες που βρίσκονται στις νησίδες και της οδού Σ. Βέμπο, όπως και οι φοίνικες εκ Βραζιλίας σας μάραναν πολιτικά λαμόγια, δαπανώντας 150.000,00 € χιλ. + 1.324.727,00 € εκ. ευρώ !

Ρωτώ, απ'έξω από τα σπίτια σας, έτσι είναι τα πεζοδρόμια;
Μια αντρική παλιά παροιμία έλεγε: «Μακριά από τον κ@λο μου και ας μπει όπου θέλει». Αυτοί ήσασταν, αυτοί είστε και οι ίδιοι θα παραμείνετε επειδή οι περισσότεροι Γλυφαδιώτες κοιμούνται όρθιοι και ναρκωμένοι χειροκροτούν τους πανάθλιους υποψηφίους, αντί να σας πάρουν με τις πέτρες και τα νεράντζια.

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου.
Να μου χορηγηθεί αντίγραφό της για κάθε νόμιμη χρήση &
Να λάβω γνώση των ενεργειών σας

Ο καταγγέλλων & Αιτών.

Αναστάσιος Ιωάννη Γιαννακόπουλος.






Επισήμανση: Ο κ. Γιαννακόπουλος πρέπει να έρθει να δει ιδίης όμμασι τι ισχύει στις οδούς που διαμένουμε στην Άνω Γλυφάδα, στις οποίες επί 45 χρόνια δεν υπάρχει πεζοδρόμιο, και περισσότερες από τριάντα φορές πλημμυρίσαμε με αποτέλεσμα να καταστραφούν οικιακές και άλλες συσκευές. 

Όπως γνωρίζεται από τη δεκαετία του 90 ενημερώνουμε τοπικά για όσα κάκιστα ισχύουν στις συνοικίες μας, και έκτοτε έχουν πλουτίσει στη κυριολεξία, Περιφερειάρχες, αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακοί σύμβουλοι, δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, αιρετοί, και πολλοί ακόμα, και έχουν το θράσος οι κάτοικοι της συνοικίας να γίνονται υποστηριχτές των απαράδεκτων υποψηφίων.

Το 2019 , χωρίς να έχει διαφοροποιηθεί το ελάχιστο στις συνοικίες μας, όπως και για τις ζωές μας, ελάτε ξανά τόσο οι υποψήφιοι, όσο και οι κάτοικοι της συνοικίας,  να μας πείτε ότι αξίζετε περισσότερα..., και να στήσετε ανάλογες φιέστες εντυπώσεων και υποσχεσεολογίας όσων έχουν προηγηθεί, και εμείς θα σας περιμένουμε για τηλεοπτική μετάδοση και προβολή σε 3D digital !!!

Πρέπει να προβληματίζει ιδιαιτέρως κάθε κάτοικο Γλυφάδας και νοτίων προαστίων Αττικής, πως κάθε τρεις και λίγο υφίστανται εκδηλώσεις διαμαρτυρίας έξω από τη βουλή, για όσα αποφασίζονται σε πολιτικό επίπεδο, και γιατί δεν υπάρχει ίχνος αντιδράσεων από τα ίδια κόμματα, συλλογικότητες, άτομα, κ.α. , στους δήμους της περιοχής μας, σύμφωνα όσων έχουν ψηφίσει οι διοικούντες, και δαπανώντας τα χρήματα του συνόλου των συμπολιτών μας. 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Αξίζουμε περισσότερα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">