ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Μετά το 1,5 εκ. ευρώ φυτά. 1,5 εκ. στο ΚΑΠΠΑ !

Μετά το 1,5 εκ. ευρώ φωτογραφική πίστωση για τον ημέτερο '' φυτά Αλεξίου'' , ο Παπανικολάου πιστώνει 1,5 εκ. στο ΚΑΠΠΑ , ώστε μανάβηδες, χασάπηδες, ψευτοδημοσιογράφοι, και λοιποί πλιατσικολόγοι , να παρέχουν ''πολιτισμό'' στο τόπο και στους συμπολίτες μας !

Καταφανώς αυτή η κατάπτυστη απόφαση του δημάρχου, πίστωσης 1,5 εκατομμυρίου ευρώ , για τους ημετέρους του , τουλάχιστον εμάς δεν μας βρίσκει σύμφωνους , διότι τοπικός πολιτισμός δεν υφίσταται από το 2005 και μετέπειτα , δεδομένων των διώξεων - κατασχέσεων του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού ΓΛΥΦΑΔΑ FM, και των παρανομιών τους στο σύνολο των αιτήσεών μας.

ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΣΟΔΑ

Τα παράνομα έσοδα έχουν γίνει καθεστώς στην νεοελληνική πραγματικότητα , και ειδικότερα όπου υφίστανται στελέχη αστικών πολιτικών κομμάτων. Ειδικότερα στο δήμο Γλυφάδας είναι σαφείς οι παράνομες αποφάσεις τριών ετών, δια της περιφοράς, οι οποίες υπερβαίνουν τις 150 !! 

Αν δεν υφίσταται ο παράγων παράνομα έσοδα για ποιους λόγους η ανομία και η κατάχρηση των θεσπισμένων ; Εμείς έχουμε στοιχεία ότι δεκάδες χιλιάδες ευρώ, από τα χρήματα του συνόλου, καταλήγουν ως προσωπικά περιουσιακά στοιχεία αιρετών, καθώς και ημετέρων τους. Ακόμα και λαθρεμπόρων , οι οποίοι μετέχουν σε διοικητικά συμβούλια τοπικών συλλόγων - σωματείων τα οποία επιδοτούνται από τον δήμο , και συγκεκριμένα από το ΚΑΠΠΑ !

Προσωπικά δεν μας ενδιαφέρει να ανοίξουμε μέτωπο με τους συμπολίτες μας ψηφοφόρους, το θέμα μας είναι τι διαχείριση πράττει η δημοτική αρχή.

Σε πλήρη αντιδιαστολή των γνωστών ''τσιμπουριών του δήμου'', ένα αμιγώς τοπικό μέσο , το οποίο έμπαινε καθημερινά σε χιλιάδες οικίες συμπολιτών μας , δεν είχε απολαύσει ούτε ένα ευρώ επιδότηση από τον δήμο Γλυφάδας.

Αναφορικά με τη τοπική μας σελίδα, επίσης, σε πλήρη αντιδιαστολή του συνόλου των εξαγορασμένων τσιμπουριών του δήμου Γλυφάδας , ( τοπικές ιστοσελίδες) , οι οποίες τρέφονται με το αίμα του συνόλου των συμπολιτών μας , ουδέποτε μας έχει ενισχύσει ο δήμος και οι αιρετοί, ενώ ασκούμε έλεγχο επί των πεπραγμένων τους.

Είναι γνωστό σε όλους τι ισχύει με ''Σκούφηδες'', ''Καραχάλιους'', και πολλούς ακόμα ''χάλιους'', οι οποίοι σε μηνιαία βάση απολαμβάνουν τα χρήματα όλων των συμπολιτών μας , με μια διαφοροποίηση. Ο όρος είναι να μην ασκούν έλεγχο, και να συντελούν σε συστημική προπαγάνδα υπέρ των κακοδιαχειριστών, και παράλληλα εγκληματιών του δήμου.

Δείτε την πίστωση 1,5 εκ. ευρώ για τον παρεχόμενο ''πολιτισμό'' τον οποίο εμείς δεν έχουμε βιώσει επί 41 συναπτά έτη. 
Τονίζεται ότι δεν υπάρχει υπογραφή και θεώρηση από την υπηρεσία της επιτρόπου.

Στον τομέα του Πολιτισμού θα δημιουργηθούν νέα τμήματα φωτογραφίας , καθώς επίσης, ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και της  λαϊκής μας παράδοσης είχε αναφέρει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος έχουμε ιδία εικόνα, ότι μαζί με τον Παπανικολάου, και σειρά ακόμα αιρετών , χρηματίζουν τα ''τσιμπούρια'' του Δήμου.

Μπρέχτ: «Εκεί όπου η βρωμιά είναι πιο μεγάλη, εκεί ακούς τα πιο μεγάλα λόγια».

Η ‘’Κοινωνική, Αθλητική , και Πολιτιστική Παρέμβαση’’ για εμάς αποτελεί σκάνδαλο, και απάτη, διότι επί δεκαετίες ουδέποτε διαπιστώσαμε από τους εκάστοτε διαχειριστές την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και της  λαϊκής μας παράδοσης

Ποια είναι στη σύγχρονη εποχή της Γλυφάδας η πολιτιστική μας παράδοση , καθώς και η λαϊκή παράδοση ;

Στη πόλη της Γλυφάδας, λειτούργησε το πρώτο μουσικό ραδιόφωνο στα FM κύματα ολόκληρης της χώρας, καθώς και σειρά ακόμα Ρ/Σ αρκετών συμπολιτών μας, και έχουμε τα πειστήρια παντελούς ελλείμματος υποστήριξης από τον δήμο και τα στελέχη αστικών κομμάτων. Αμφισβητείται ότι αποτελούσε λαϊκή μας παράδοση ; Τονίζεται ότι αρκετοί κάτοικοι Γλυφάδας είχαμε προηγηθεί μια δεκαετία πριν τις διαπλεκόμενες ιδιωτικές και δημοτικές ραδιοτηλεοράσεις.

Τα φερόμενα μουσικά ραδιόφωνα είχαν αφετηρία στα FM κύματα, και αυτή ήταν σειρά συμπολιτών μας, διότι το κίνητρο δεν ήταν το εμπόριο, άρα αυτούσια υφίστατο επί πολλά χρόνια τοπική λαϊκή παράδοση - καθημερινή λαϊκή εκδήλωση.

Αυτός ο τοπικός λαϊκός πολιτισμός που είχαμε συστήσει μεταξύ μας αρκετοί κάτοικοι Γλυφάδας τις δεκαετίες 70, 80, 90, ως δημιουργοί - παραγωγοί των FM και ακροατές/ιες , με την ομορφιά των παλιών ηθών και εθίμων , ξεθώριασε μπροστά στη σαρωτική μανία του εμπορίου , της διαπλοκής , των συμφερόντων , και του σύγχρονου ευτελούς ''πολιτισμού''.


ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Καταχρηστικές διώξεις & Κατασχέσεις 

Γιάννης Κουρδομένος


Επισήμανση: Το 2019 όλοι οι ψεύτες και κάπηλοι θα ξεκουμπιστείτε από τον Δήμο, και άλλωστε είναι γνωστό ότι ψήφισμα πέραν των 4.500 χιλ. συμπολιτών μας δεν το σεβαστήκατε , άρα καταχράστε τόπο , χρήμα , και κοινά.

Σημείωση: Μετά την ερασιτεχνική περίοδο, στην αυγή της δεκαετίας του 90 καταθέτοντας σύννομα αίτηση - παράβολο και λειτουργώντας από ένα υπόγειο το τοπικό ραδιόφωνο απαριθμούσαμε περίπου πενήντα άτομα. 

Αντιλαμβάνεστε ότι μπορούσα να δημιουργήσω σύλλογο, η ακόμα και σωματείο, αθλητικού, η άλλου χαρακτήρα, και ο δήμος να είναι υποχρεωμένος να μας παρέχει στέγη, και οικονομική ενίσχυση. Ουδέποτε το επιχείρησα, διότι σέβομαι το χρήμα του κοινωνικού συνόλου, και ουδέποτε είχα στόχο και σκοπό να ζω παρασιτικά - ως τσιμπούρι  , όπως δεκάδες άλλοι/ες με την συνδρομή δημάρχων - αιρετών. 

Όσοι και όσες εκ των συμπολιτών μας το εκτιμήσουν έχει καλώς, οι υπόλοιποι/ες είναι αυταπόδεικτα κανίβαλοι. 

Πραγματικά κρίμα , και αίσχος , που έχετε το κόκκινο χρώμα ΠΡΩΤΟ στο λογότυπο του ΚΑΠΠΑ, διότι είναι σαφές ότι τόσο τα τοπικά ραδιόφωνα, όσο και η σελίδα μας , ποτέ δεν ενισχύθηκαν από τους αιρετούς, σε καθολική αντιδιαστολή ημέτερων, ''τσιμπουριών'', και πολλών ακόμα.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 2019

Υ.Γ.: Σαφώς με τα χρήματα του ΚΑΠΠΑ πρέπει να υπάρχουν παιδικοί σταθμοί, να δημιουργηθούν καινούργιοι, να προσληφθούν δεκάδες άτομα για τις ανάγκες των παιδικών σταθμών, όμως θέτουμε στην δημοτική αρχή ένα συγκεκριμένο ερώτημα: 

Σειρά από δημοτικοί παιδικοί σταθμοί στο δήμο Γλυφάδας είναι δεδομένοι, στον αντίποδα υφίσταται έστω και ένας (1) Ραδιοφωνικός ΣΤΑΘΜΟΣ ;;; Οι υπόλοιποι συμπολίτες μας παρέχουν περισσότερα δημοτικά τέλη επί δεκαετίες σε σχέση με εμάς , η το νομικό πλαίσιο για τους Ο.Τ.Α περιορίζεται αποκλειστικά στους παιδικούς σταθμούς ;

Επισημάνσεις: Όσοι επιχειρούν να παραστήσουν ότι δεν γνωρίζουν πόσες δεκαετίες λειτουργούσε με δικά μας έξοδα ο ΓΛΥΦΑΔΑ FM, και πόσα χρήματα ζημιώσαμε με σειρά διώξεις - κατασχέσεις εις βάρος μας , διότι ο * δήμος παρανομούσε στις αιτήσεις και τις εκκλήσεις μας, δεν αρμόζουν στο δήμο, και το 2019 να αποχωρήσουν ήσυχα.

Πρέπει να υπάρχει και λίγο φιλότιμο, ευθιξία, γιατί είναι σαφές ότι από τους δεκάδες πρωτοπόρους συμπολίτες μας στα FM , οι οποίοι πρωτοστάτησαν δηλώνοντας τη τάση τους για πρόοδο, και Ιδιωτικά - Δημοτικά μέσα, ούτε ένας δεν βρίσκεται με μια εκπομπή σε μια αθηναϊκή τηλεόραση - ραδιόφωνο. 

Δήμαρχε ως δικηγόρος, έχεις επίγνωση τι σημαίνει κανιβαλισμός ; Κουβαλήθηκαν από ολόκληρη τη χώρα στο Ν. Αττικής και τα νότια προάστια,  ( οι ξενόφερτοι ) , και κάνουν ''αλλαξοκολίες'' μεταξύ τους , καλώντας οι μεν του δε, ενώ ουδείς εξ αυτών έδωσε τον αγώνα για ραδιοτηλεοράσεις. Αϊ στα τσακίδια. Εκπροσωπείται τόπο και δημότες, η τον εαυτούλη σας και τη διαπλοκή ; 

Αρκετά χρόνια κράτησε η ληστεία τόπου και πολιτεύματος

Αν δεν ισχύσουν τα αυτονόητα, το 2019 όπου εμφανιστείτε για ψήφους με εξαπάτηση ημών και των συμπολιτών μας , λέγοντας ξανά τις φανφάρες για το δήμο ''όλων των δημοτών'' θα δεχτείτε ''ριπές'', διότι δεν έχετε κανένα δικαίωμα να παίζετε με τις ανθρώπινες ζωές.  Ο υποφαινόμενος είναι 54 ετών , και παρανομείτε ως διοικήσεις επί 14 χρόνια, ενώ ως κόμματα επί 29 χρόνια. Έχετε πλήρη επίγνωση των πεπραγμένων σας.

Δεν υπήρξαμε ποτέ απατεώνες, και δεν ενδέχεται να γίνουμε

Εμείς θέσαμε αγωνιζόμενοι και δεχόμενοι διώξεις - κατασχέσεις το κεφάλαιο νομιμότητα και άδειες, ενώ εσείς ως ΝΔ εκμαυλίζεται και συντηρείτε την ανομία, την αντισυνταγματικότητα, και τον έλεγχο του Ε.Σ.Ρ προς χάριν των ημετέρων σας διαπλεκόμενων. 

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επί τέσσερα χρόνια δεν απέδειξε ότι έχει σχέση με το δίκαιο, διότι δεν ακολούθησε ούτε όσα έπραξε αναλαμβάνοντας τη Ρωσία ο Πούτιν, ο οποίος ξετίναξε την διαπλοκή και τους υβριστές του. Στη δική μας πραγματικότητα , μέσα από 50 τετραγωνικά μέτρα στα Βόρεια Προάστια λειτουργούν έξι (6) εμπορικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί , ενώ στην Γλυφάδα και τα Νότια προάστια ούτε ένας !!! Μόνο οι Αλαφούζος και Ρέστης έχουν δέκα αντισυνταγματικές ραδιοτηλεοράσεις !!!

Τέλος, θεωρώ ότι πρέπει να τονιστεί δημόσια το αυταπόδεικτο. Έχουμε αδικήσει τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος δεν είχε ενδοιασμούς επί διακυβερνήσεώς του να κλείσει τις παρανομίες του Καρατζαφέρη, και πολλών ακόμα, άσχετα αν έχουν βγάλει αρκετό χρήμα από τις αντισυνταγματικές τους ανομίες και τοποθετούν νέους πομπούς, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με τον κολλητό του Νίκο Παππά ωχριούν, διότι το κόμμα έχει άμεση σχέση με τα ερτζιανά, και οι ίδιοι, όπως και σειρά προκατόχων τους , σήμερα πρέπει να έχουν στη κατοχή τους αρκετά ''τούβλα'' , διότι σύμφωνα με όσα ισχύουν επί τέσσερα χρόνια όλα συνηγορούν στο να είχαν κλειστεί συμφωνίες με το μεγάλο κεφάλαιο. 

Σαφώς, ενδέχεται ακόμα και σήμερα , τέσσερα χρόνια μετά το 2014 της εκλογικής νίκης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, τα ''τούβλα'' να καταλήγουν στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ, διότι επί της ουσίας ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κυβέρνησε ακόμα τη χώρα, και το μεγάλο κεφάλαιο επιθυμεί την επιστροφή τους. Δεν είναι του παρόντος να επιχειρήσουμε ανάλυση, όμως το ποσό της διαφημιστικής πίτας των τηλεοράσεων ,των ραδιοφώνων, και των σελίδων του Ν.Αττικής , αγγίζει σε ετήσια βάση τα 300 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η πλειονότητα αυτών των χρημάτων καταλήγει σε έξι - δέκα οικογένειες, η αν προτιμάτε , σε μια χούφτα οικογένειες όπως έχει επικρατήσει να λέγεται.

Ήταν δυνατόν με τον πόλεμο που μας είχαν κηρύξει, ο πρωτεργάτης, η ακόμα οι ληστεμένοι από την πολιτικοοικονομική διαπλοκή πρωτεργάτες των ιδιωτικών ραδιοτηλεοράσεων , οι οποίοι , όπως ο υποφαινόμενος είχαν θέσει σε πρώιμο στάδιο την μετεξέλιξη, και αγωνίστηκαν σε εποχές που δεν υπήρχαν ιδιωτικές και δημοτικές ραδιοτηλεοράσεις, να επικρατήσουν στον ίδιο τους το τόπο έναντι της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής και των τεράστιων κερδών τους ;

Στον αντίποδα , έχουμε δεκάδες περιπτώσεις , ατόμων τα οποία με τις ψήφους της τοπικής μας κοινωνίας βρίσκονται στα δημοτικά έδρανα, υποτιθέμενα για την εκπροσώπηση τόπου ( δήμου ) και δημοτών, ενώ προδίδουν τόπο και δημότες, και απολαμβάνουν το δημοτικό χρήμα, δεν συμμετάσχουν στα κοινά για την ψυχή της μάνας τους.

* Εκάστοτε διοικούντες , στελέχη των αστικών κομμάτων.
* Ζητούμε συγνώμη από τους αναγνώστες μας αν θεωρούν ότι υπερβαίνουμε τα εσκαμμένα , όμως, έπειτα από δεκαετίες διώξεων & κατασχέσεων, και 14 χρόνια παρανομιών αιρετών σε βάρος μας, έχουμε έρθει στο αμήν.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Μετά το 1,5 εκ. ευρώ φυτά. 1,5 εκ. στο ΚΑΠΠΑ ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb