ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Νίκο Παπάζογλου δεν πείθεις

Ο Νίκος Παπάζογλου είναι Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ΦΑΡΜΕΞ Α.Ε. και μέλος των επιχειρήσεων Παπάζογλου.

Τι θέλει ένας επιχειρηματίας στην πολιτική, και ειδικότερα στην πόλη της Γλυφάδας ; Ο Παπάζογλου διαπιστώνουμε επί αρκετό διάστημα , σε αδιαφανές καθεστώς , να χρηματοδοτεί ορισμένα site για προβολή, και δεν θα το αφήσουμε ασχολίαστο. 

Πόσα παρέχεις κ. Παπάζογλου μαύρα και αδήλωτα σε επιτήδειους και εν συνεχεία αξιώνεις και την προεδρία της τοπικής Ο.Μ της ΝΔ ;

Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια κ. Παπάζογλου

Σύμφωνα με άλλη πληρωμένη προπαγάνδα από τον ίδιο, είναι ο μοναδικός άνθρωπος που ασχολείται με την πολιτική , και βάζει χρήματα από την τσέπη του προσφέροντας στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. 

Η πληρωμένη προπαγάνδα από τον ίδιο τον Παπάζογλου αναφέρει ότι  δεν μπορεί την δυστυχία, έχει βοηθήσει πολύ κόσμο , και ότι πάρα πολλές οικογένειες του χρωστούν ακόμα και το ότι ζουν !!

Εμείς , δεδομένων των διώξεων - κατασχέσεων από τη δεκαετία του 70 μέχρι και το 2005 , με κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αντιλαμβανόμαστε πλήρως πως ''έχει βοηθήσει πολύ κόσμο'', και κυρίως όσους και όσες συντελούν σε ψεύτικη , πληρωμένη συστημική προπαγάνδα , υπέρ οικονομικών κύκλων.

Η γραμμή μου είναι η καθαρή, ελεύθερη οικονομία αναφέρει ο Νίκος Παπάζογλου,  ιδρυτικό μέλος της Νέας Δημοκρατίας, κάτοικος Γλυφάδας, άρα ένας από όσους αποστέρησαν το 1991 από τον τόπο μας ένα μέσο στα ερτζιανά όλων των δημοτών.

Παπάζογλου: Όλοι έχουν το δικαίωμα στην δυνατότητα να αναρριχηθούν όπως εγώ από το μηδέν. Να υπάρχει αρένα για όλους. Όχι κάποιοι να τους πετάνε έξω, επειδή έχουν πιάσει το κάστρο με τις κλοπές, τις ψευτιές και τις αρπαχτές που γίνονται στην πολιτική. 

Κουρδομένος: Επί τέσσερα χρόνια που διοικείται το δήμο δεν το έχετε αποδείξει, αντιθέτως ο Παπανικολάου απέδειξε ότι πετάει το ήθος του, και αμαυρώνει το σύνολο των πολιτικών της ΝΔ. Δεν πέταξε εμάς, την αλήθεια, την εντιμότητα, το δίκαιο, και τις αξίες έχει πετάξει, και θεωρούμε ότι δεν υπάρχει συμπολίτης μας ο οποίος δεν κρίνει με απόλυτη ακρίβεια. 

Ο Παπάζογλου έριξε χρήμα ώστε να υπάρξει παράταξη στη Γλυφάδα η οποία να βάλει στο χέρι το χρήμα του κοινωνικού συνόλου, και να αδικεί κατάφωρα την πλειονότητα των κατοίκων.

Παπάζογλου: Ασχολήθηκα ενεργά γιατί ξέρω ότι πέφτουν πολλά λεφτά στον δήμο, αλλά κάποια χάνονται στην διαδρομή και δεν πάνε στον προορισμό τους. Ξεκαθάρισα πως αν δω κάποιον να βάζει χρήματα την τσέπη, θα τον καταγγείλω και θα γίνει χαμός. Είμαι απόλυτος. Είχαμε μια ευχή - κατάρα από την μητέρα μας. Να μην πουλήσετε ποτέ την ψυχή σας, όσο ψηλά κι αν ανέβετε. Να είστε πάντα ταπεινοί και να μη ξεχνάτε την δική σας δυστυχία.

Ο κόσμος πρέπει να είναι ενωμένος. Με αγάπη και εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον μπορούμε να πάμε μπροστά. Αν έχουμε μίση, όπως βάλανε φυλακή τον Κολοκοτρώνη, θα πάμε κατά διαόλου.

Κουρδομένος: Νίκο Παπάζογλου, αν και είμαι οπαδός του καλλιτέχνη Παπάζογλου, εσύ προσωπικά δεν μας πείθεις με όσα αναφέρεις, και ομιλούν οι πράξεις σου. Είμαστε το παλαιότερο μέσο στη Γλυφάδα, και δημοσιογραφούμε 41 χρόνια.

Επισήμανση: Κύριε Παπάζογλου θα παρέχετε μια σαφή απάντηση στους αναγνώστες μας πόσα χρήματα έχετε παρέχει σε φερόμενους εκδότες - ιστοσελίδας, σε ποιο καθεστώς, και ποιοι μεσολάβησαν ώστε να τους παρέχετε τα χρήματα ; Είναι ψέμα ότι είναι μαύρα και αδήλωτα ;

Υ.Γ.: Αλήθεια ως τόπος προχωρήσαμε; Ακόμα και το λογότυπο της παρατάξεώς σας ήταν απάτη. Μήπως πάσχετε και εσείς από το σύνδρομο Ταστάνη  ; Η ευχή - κατάρα της μητέρας σας είναι για τους τύπους και το θεαθήναι, η μήπως το αντίστοιχο με όσα ανέφερε ο Παπανικολάου, από πλατεία σε πλατεία, για τον δικό του άνθρωπο ο οποίος του είχε πει να είναι δίκαιος και το τηρεί με ευλάβεια ; ( Αν είναι δίκαιος το καταμαρτυρούν οι άθλιες πράξεις του , μισθώνοντας έναν απατεώνα για ύβρεις, λάσπη, και συκοφαντίες, όπως τον μισθώνετε και εσείς, ενώ μέχρι το 2014 σας καθύβριζε όλους εξαγορασμένος από τον Κ.Κόκκορη. )

Αν όντως είναι όπως τα λες, κάλεσέ με ώστε να το επαληθεύσω ο ίδιος στους συμπολίτες μας. glyfadaweb@gmail.com

To speaking καλούτσικο, το περιεχόμενο όμως δεν πείθει, διότι είναι αποδεδειγμένο πόσα χρόνια εργαστήκαμε ώστε επί τέσσερα χρόνια να καταλαμβάνουν έμμισθες θέσεις αγνώμονες , κάπηλοι , καιροσκόποι, και ψεύτες, οι οποίοι φτιάχνουν τη ζωή τους με το δημοτικό χρήμα , δεν είναι σωστοί για τα κοινά και τους συμπολίτες μας, και εσύ τους κάνεις πλάτες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Νίκο Παπάζογλου δεν πείθεις Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">