ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Η κεντρική πλατεία και περιμετρικά του δημαρχείου ( images )


Και ύστερα σου λένε ως διοίκηση του δήμου Γλυφάδας ότι ''συνεχίζουμε'' , ενώ είναι σαφές ότι δίπλα στο δημαρχείο Γλυφάδας η εγκατάλειψη της κεντρικής πλατείας είναι δεδομένη.


Τα παλιά - ''παλιομοδίτικα'' παγκάκια βαμμένα - παλιωμένα - τριμμένα - πασαλειμμένα , ενώ ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος έχει φροντίσει προσωπικά να βάψει ο ίδιος ολόκληρο το δημαρχείο ''Γαλάζιο'', ακόμα και τα τζάμια της εισόδου !!


Τα αποτσίγαρα σήμα κατατεθέν στολίσματος της πλατείας κ. της καθαριότητας , και δεδομένου του ραντεβού της Παρασκευής , φροντίστε πάλι να ειπωθούν ''παρατράγουδα'' ,  και να είστε βέβαιοι ότι θα υπάρχουν ανάλογες εικόνες σε καθημερινή βάση από ολόκληρη τη Γλυφάδα.

Οι αλλοδαποί έχουν ''βρωμίσει'' με ένα σωρό βλακείες με σπρέι και μπογιές ολόκληρη τη πλατεία Γλυφάδας. 




Σκουπίδια  και μπογιές σε πολλά σημεία της πλατείας δημιουργούν μια απαράδεκτη εικόνα δίπλα στο δημαρχείο της Γλυφάδας.





 Και ο φασισμός δεσπόζει ανάμεσα στα άλλα σκουπίδια 


Ανοικτά  καπάκια με καλώδια ρεύματος στις κολώνες !!



Από την πάνω μεριά του δημαρχείου και άλλες εξαίσιες εικόνες , χωρίς να γνωρίζουμε  αν υπάρχουν άδειες για τις εργασίες που γίνονται . Εσείς από τις υπηρεσίες του δήμου γνωρίζετε ; Σήμερα 16 Μαϊου βάζουν ακόμα και φωτιές δίπλα στο δημαρχείο !!!


Οι αναδουλειές των επαγγελματιών ταξί , ενώ οι φοίνικες Βραζιλίας , αξίας 1.5 εκ. ευρώ τοποθετήθηκαν μπροστά στο αυθαίρετο των τοπικών διαπλεκόμενων, οι οποίοι επιχειρούν μέσα σε πλατεία !!!

Δείτε περισσότερες εξαίσιες εικόνες 




 

Η ''γαλάζια'' προπαγάνδα του δημάρχου γίνεται ακόμα και μέσα στους ανελκυστήρες του δημαρχείου , όπου σε τηλεοπτική συσκευή εμφανίζεται ο ίδιος και το ''έργο'' του, προβάλλοντας τον εαυτό του , ενώ είχε υποσχεθεί τον δήμο όλων των δημοτών. Οι υπολοίποι/ες αιρετοί, δημότες, κ.α.  που εμφανίζονται κ. Παπανικολάου ;;  



Κάτι πρέπει να γίνει από τη πλευρά του δήμου με την δωρεάν διαφήμιση πολλών και διαφόρων οι οποίοι θεωρούν ότι οι κολώνες , και ειδικότερα τα φανάρια , αποτελούν προσωπική τους περιουσία. Που είναι η δημοτική αστυνομία ; Είναι εικόνες τριτοκοσμικής πόλης πάνω στα φανάρια σήμανσης να υπάρχουν διαφημίσεις.


Τέλος, μέσα στα δημοτικά λεωφορεία της Γλυφάδας διαφημίζεται επί χρόνια ο ΣΚΑΙ του δεξιού Αλαφούζου !! Και μη χειρότερα.




Η μασκότ της πλατείας ''αγριεύει''



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Η κεντρική πλατεία και περιμετρικά του δημαρχείου ( images ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">