ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Σε παρατεταμένο πολιτικό λήθαργο ο Σφακιανάκης

Όπως αναφέρει ο Παναγιώτης Γιάχος στις «δημολογίες» δυστυχώς ο κ. Σφακιανάκης δεν έχει προβεί σε καμιά δημόσια αντίδραση σαν να είναι "υπνωτισμένος" έπειτα από τις 100 πλαστές αποφάσεις στις οποίες τον έχουν αναμεμιγμένο.

Συγκεκριμένα στο δημοσίευμα υπάρχουν αναλυτικά οι πλαστές αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, της οικονομικής επιτροπής καθώς και της ''ποιότητας ζωής''.

Εμείς από το δικό μας μετερίζι, του κατασχεμένου ΓΛΥΦΑΔΑ FM, έχουμε θέσει στον δήμαρχο και τις παρατάξεις Γλυφάδας ως οριακή ημερομηνία το τέλος Μαϊου ώστε να ισχύσει το ψήφισμα 4.500 χιλιάδων συμπολιτών μας, το οποίο συμπίπτει με τις απεργιακές κινητοποιήσεις. 

Από τη 1η Ιουνίου θα επισκεφτούμε άξαφνα τόσο τον δήμαρχο, όσο και αρκετούς από τους τοπικούς ''εκπροσώπους'' μας, ώστε να μας αναφέρουν επί τρία χρόνια , από το 2015 έως και το 2018 ,ποιες είναι οι ενέργειές τους αναφορικά με το ψήφισμα των Γλυφαδιωτών. 

Επιπροσθέτως τίθεται για πολλοστή φορά, αν δεν υπήρχε ο κ. Γιάχος θα αποσιωπούσαν μέχρι το 2019 100 και πλέον παράνομες πλαστές αποφάσεις ; Ξύπνησαν ξαφνικά έπειτα από τρία χρόνια παρανομιών και μετά από τα δημοσιεύματα ; Γιατί τόσα χρόνια δεν είχαν καταγγείλει τις παρανομίες της διοικήσεως ; Εμείς επί χρόνια δεν είχαμε δημοσιοποιήσει αρκετές φορές ότι η δημοτική αρχή έχει καταλύσει τη νομιμότητα στο δήμο και δρα με γνώμονα προσωπικά , παραταξιακά , και λοιπά συμφέροντα ;

Αναφορικά με τον κ. Σφακιανάκη θεωρούμε ότι σφάλλει αποσιωπώντας όσα καταχρηστικά και παράνομα ισχύουν στο δήμο, και οφείλει , όπως και σειρά άλλων συμπολιτών μας , να τοποθετηθεί.

Σε παρατεταμένο πολιτικό λήθαργο ο Σφακιανάκης

'' Έχουν περάσει πάνω από 160 ημέρες από τις 15 Δεκέμβρη 2017, όταν με πρωτοκολλημένη στον Δήμο επιστολή μας, ενημερώσαμε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους για τις 100 πλαστές αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που έχουν εκδώσει ο Δήμαρχος Γιωργάκης Παπανικολάου και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Στρατής Παναγάκος, τις οποίες υποτίθεται ότι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι έχουν ψηφίσει, σε δήθεν πραγματοποιηθείσες δημόσιες νόμιμες συνεδριάσεις.''

Ανάμεσα στους αποδέκτες της επιστολής μας είναι και ο πρώην Δήμαρχος Στέλιος Σφακιανάκης, ο οποίος προεκλογικά όταν μας κάλεσε να ψηφίσουμε για Δήμαρχο τον Γιωργάκη Παπανικολάου, δεσμεύτηκε δημόσια ότι θα ήταν αυτός ο ίδιος, "ο εγγυητής της νομιμότητας και της διαφάνειας" στο Δήμο.

Επίσης έχουν περάσει 15 ήμερες από το δημοσίευμά μας με τίτλο "Ο Σφακιανάκης αδιαφορεί η συγκαλύπτει τις παρανομίες του Δήμαρχου". (Για να το διαβάσετε ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Ήδη όπως θα διαβάσατε, στις 21 Μάη υποβάλαμε στην κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και στον κ. Υπουργό Εσωτερικών, αναφορά καταγγελία για όλη αυτή την πρωτοφανή "φάμπρικα" μαϊμού συνεδριάσεων και πλαστών αποφάσεων που στήσανε στο Δήμο ο Δήμαρχος Παπανικολάου και ο Πρόεδρος του Δ. Σ. Παναγάκος.(Για να το διαβάσετε ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Θα περίμενε κανείς μετά από όλα αυτά, αλλά κι από τις δημόσιες τοποθετήσεις αρκετών Δημοτικών Συμβούλων, ότι ο πρώην Δήμαρχος Στέλιος Σφακιανάκης θα έπαιρνε πρωτοβουλίες να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, πολύ δε περισσότερο που έχουν και τον ίδιο μπλεγμένο ότι δήθεν έχει συμφωνήσει και συμμετάσχει σε αυτές τις δήθεν συνεδριάσεις κι ότι έχει ψηφίσει τις πλαστές αποφάσεις, ανάμεσα στις οποίες είναι αρκετές με πολύ μεγάλο οικονομικό αντικείμενο.

Δυστυχώς ο Σφακιανάκης δεν έχει προβεί σε καμιά δημόσια αντίδραση σαν να είναι "υπνωτισμένος" από τον "αδάμαντα της νομιμότητας".

Δύο τινά συμβαίνουν.

Ή είναι σε παρατεταμένο πολιτικό λήθαργο ή έκανε πολιτικό χαρακίρι "κόβοντας τη γλώσσα του", όπως έκανε στο γνωστό ανέκδοτο ο απατημένος σύζυγος, που όταν έπιασε την γυναίκα του με τον εραστή της, για να τιμωρήσει την μοιχαλίδα σύζυγό του, έκοψε μόνος του τα δικά του γεννητικά όργανα.

Επειδή από την 20ετή κοινή μας θητεία στο Δημοτικό Συμβούλιο γνωρίζω αρκετά καλά τον Σφακιανάκη, κι ιδιαίτερα από την 4ετία (2003-2006) που "συμβιώσαμε" στο Δήμο, όταν αυτός ήταν Δήμαρχος κι εγώ Πρόεδρος του Δ. Σ., ξέρω τα χούγια του, ότι ο γιατρός έχει μια δυσκολία να τηρεί αρχείο, άσε που δεν φημίζεται και για την έφεσή του στο διάβασμα και την εμπεριστατωμένη μελέτη των θεμάτων.

Γι αυτό για μια ακόμη φορά θα τον βοηθήσω, δημοσιεύοντας αναλυτική κατάσταση με τις δήθεν συνεδριάσεις του Δ. Σ. της Ο. Ε. και της Ε. Π. Ζ., που τον έχουν "μπλεγμένο" ότι δήθεν συμμετείχε και μάλιστα, ότι τις έχει και υπερψηφίσει τις πλαστές αποφάσεις που εξέδωσαν.

Ελπίζω μετά από όλες αυτές τις αποκαλύψεις αλλά και τα συγκεκριμένα στοιχεία που τον αφορούν άμεσα, να σταματήσει να είναι "μουγγός" και να ξυπνήσει μέσα του η κρητική λεβεντιά και ντομπροσύνη.

Φίλτατε Γιατρέ, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Πιστεύω ότι αν κι ευρισκόμενος σε βαθιά γεράματα. θα τολμήσεις να .... πηδήξεις έστω και καθυστερημένα, από "το τραίνο του αδάμαντα της νομιμότητας" Γιωργάκη Παπανικολάου.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΛΕΣ ΟΙ "ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΔΩΘΗΚΑΝ:

Σ αυτό το παράνομο "στήσιμο των μαϊμού συνεδριάσεων" και την "υπερπαραγωγή πλαστών αποφάσεων", ο πρώην Δήμαρχος Σφακιανάκης αναφέρεται ότι συμμετείχε κι ότι "υπερψήφισε" σχεδόν τα πάντα.

Στις ελάχιστες περιπτώσεις που τον έχουν αναγράψει, είτε ως απόντα είτε ότι καταψηφίζει, από τις παρακάτω "συνεδριάσεις και αποφάσεις" είναι αυτές με τα κόκκινα γράμματα.

Σε όλες τις άλλες με τα μαύρα γράμματα, ο Σφακιανάκης αναγράφεται ως παρών και υπερψηφίζων!!!

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΤΟΣ 2015

1η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 13-01-2015, όπου εκδόθηκε η πλαστή απόφαση με αρ. 6/2015 με τίτλο: «Διάθεση δημοτικών χώρων στα πολιτικά κόμματα για την προεκλογική προβολή τους ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών της 25ης Ιανουαρίου»

6η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 27-02-2015 , όπου εκδόθηκε η πλαστή απόφαση με αρ. 45/2015 με τίτλο: «Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2015»

8η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 11-03-2015 , όπου εκδόθηκε η πλαστή απόφαση με αρ. 59/2015 με τίτλο: «Επί αιτήματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης αναφορικά με την παραχώρηση του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Γλυφάδας «ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΛΙΟΥΓΚΑΣ» για τη συνδιοργάνωση με το Δήμο Γλυφάδας των αγώνων του 16ου Final Four Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών κατά το χρονικό διάστημα από 12.3.2015 έως και 15.3.2015»,

10η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 26-03-2015 , όπου εκδόθηκε η πλαστή απόφαση με αρ. 74/2015 με τίτλο: «Λήψη απόφασης για την πρόσληψη προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου για κάλυψη παροδικών αναγκών των ανταποδοτικών υπηρεσιών του Δήμου μας»

12η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 05-05-2015, όπου εκδόθηκαν οι παρακάτω πλαστές αποφάσεις:

η με αρ. 96/2015 με τίτλο: «Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια πετρελαίου κίνησης μεταφορικών μέσων και αμόλυβδης βενζίνης για το Δήμο Γλυφάδας»,

η με αρ. 97/2015 με τίτλο: «Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας προμήθειας με τίτλο: «Δαπάνες επισκευής και συντήρησης παιδικών χαρών στα πλαίσια πιστοποίησής τους»,

η με αρ. 98/2015 με τίτλο: «Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας υπηρεσίας με τίτλο: «Οργάνωση, διάστρωση και καθαρισμός παραλίας»,

η με αρ. 99/2015 με τίτλο: «Επί αιτήματος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών «ΣΕΟ» και του Συνδέσμου Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος «ΣΠΑΚΕ» αναφορικά με την παραχώρηση του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Γλυφάδας «ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΛΙΟΥΓΚΑΣ» για τη συνδιοργάνωση με το Δήμο Γλυφάδας του Τουρνουά μπάσκετ Γυναικών 3χ3 και του φιλανθρωπικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΣΕΟ και ΣΠΑΚΕ το Σάββατο 9 Μαϊου»

15η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 19-05-2015, όπου εκδόθηκε η πλαστή απόφαση με αρ. 127/2015 με τίτλο: «Λήψη απόφασης για χορήγηση ειδικής άδειας για συμμετοχή στο υπαίθριο εμπόριο, για πώληση κουλουριών, ξηρών καρπών, καλαμποκιών, βιβλίων, ανθέων, καλλωπιστικών φυτών, εικόνων θρησκευτικού θέματος, ειδών λαϊκής τέχνης και λοιπών παρεμφερών ειδών, στις εμποροπανηγύρεις που διενεργούνται με την ευκαιρία θρησκευτικών εορτών στο Δήμο μας και ανάθεση της τοποθέτησης των συμμετεχόντων στο χώρο των εμποροπανηγύρεων, στο αρμόδιο Τμήμα της Οικονομικής Υπηρεσίας»

20η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 26-06-2015, όπου εκδόθηκαν οι παρακάτω πλαστές αποφάσεις:

η με αρ. 175/2015 με τίτλο: «Λήψη απόφασης για την υποβολή πρότασης τροποποίησης της πράξης «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΔΙΚΤΥΟ ΔΟΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ» , αναφορικά με την παράταση του χρόνου λειτουργίας των Δομών ΄Αμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας μέχρι την 30.9.2015»

η με αρ. 176/2015 με τίτλο: «Λήψη απόφασης για συμμετοχή του Δήμου μας στην Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Νότιου Τομέα-Περιφέρεια Αττικής για την υλοποίηση των δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)»

η με αρ. 177/2015 με τίτλο: «Λήψη απόφασης για χορήγηση ειδικής άδειας για συμμετοχή στο υπαίθριο εμπόριο, για πώληση κουλουριών, ξηρών καρπών, καλαμποκιών, βιβλίων, ανθέων, καλλωπιστικών φυτών, εικόνων θρησκευτικού θέματος, ειδών λαϊκής τέχνης και λοιπών παρεμφερών ειδών, στις εμποροπανηγύρεις που διενεργούνται με την ευκαιρία θρησκευτικών εορτών στο Δήμο μας και ανάθεση της τοποθέτησης των συμμετεχόντων στο χώρο των εμποροπανηγύρεων, στο αρμόδιο Τμήμα της Οικονομικής Υπηρεσίας»

22η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 03-07-2015, όπου εκδόθηκε η πλαστή απόφαση με αρ. 183/2015 με τίτλο: «Λήψη απόφασης για συμπλήρωση της με αρ. 8/2015 προηγούμενης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά χαρακτηρισμό Κωδικών Αριθμών του Προϋπολογισμού εξόδων του Δήμου οικ.έτους 2015, ως δεκτικών έκδοσης χρηματικών ενταλμάτων προπληρωμής»

25η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 28-07-2015, όπου εκδόθηκε η πλαστή απόφαση με αρ. 228/2015 με τίτλο: «Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΜΠΡΕΛΛΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ»

27η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 08-09-2015, όπου εκδόθηκε η πλαστή απόφαση με αρ. 247/2015 με τίτλο: «Διάθεση δημοτικών χώρων στα πολιτικά κόμματα για την προεκλογική προβολή τους ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015»

28η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 15-09-2015, όπου εκδόθηκαν οι παρακάτω πλαστές αποφάσεις:

η με αρ. 248/2015 με τίτλο: «Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας προμήθειας με τίτλο: «Δαπάνες για τις εκλογές – σίτιση εφορευτικών επιτροπών»

η με αρ. 249/2015 με τίτλο: «Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας προμήθειας με τίτλο: «Δαπάνες εκτύπωσης εντύπων για τις εκλογές»

33η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 03-11-2015, όπου εκδόθηκε η πλαστή απόφαση με αρ. 293/2015 με τίτλο: «Ενέργειες στις οποίες θα προβεί ο Δήμος, αναφορικά με το θάνατο του πρώην Δημάρχου Γλυφάδας Ανδρέα Σούφη»

36η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 19-11-2015, όπου εκδόθηκε η πλαστή απόφαση με αρ. 329/2015 με τίτλο: «Λήψη απόφασης για χορήγηση ειδικής άδειας για συμμετοχή στο υπαίθριο εμπόριο, για πώληση κουλουριών, ξηρών καρπών, καλαμποκιών, βιβλίων, ανθέων, καλλωπιστικών φυτών, εικόνων θρησκευτικού θέματος, ειδών λαϊκής τέχνης και λοιπών παρεμφερών ειδών, στις εμποροπανηγύρεις που διενεργούνται με την ευκαιρία θρησκευτικών εορτών στο Δήμο μας και ανάθεση της τοποθέτησης των συμμετεχόντων στο χώρο των εμποροπανηγύρεων, στο αρμόδιο Τμήμα της Οικονομικής Υπηρεσίας»

38η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 04-12-2015, όπου εκδόθηκε η πλαστή απόφαση με αρ. 354/2015 με τίτλο: «Επί της με αρ. πρ.52516/23.11.2015 αίτησης του Ευρωπαικού Οργανισμού Στρατηγικού Σχεδιασμού για παραχώρηση του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου για χρονικό διάστημα από 11 έως 13 Δεκεμβρίου 2015»

40η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 15-12-2015, όπου εκδόθηκαν οι παρακάτω πλαστές αποφάσεις:

η με αρ. 387/2015 με τίτλο: “Επί αίτησης του ΚΟΣΜΑΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ του ΘΕΟΧΑΡΗ σχετικά με την παράταση της μίσθωσης από το Δήμο του ακινήτου επί της οδού Πλαπούτα 59, περιοχής Τερψιθέας, στο οποίο στεγάζεται το Α' Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου μας”.

η με αρ. 388/2015 με τίτλο: “Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 16.060,00 € (συμ/νου ΦΠΑ) που αφορά την Διοργάνωση χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης για τα παιδιά των εργαζομένων του Δήμου Γλυφάδας”.

41η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 04-12-2015, όπου εκδόθηκε η πλαστή απόφαση με αρ. 389/2015 με τίτλο: “Συμπλήρωση απόφασης για καταβολή χρηματικού βοηθήματος σε κατοίκους του Δήμου μας”.

42η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 29-12-2015, όπου εκδόθηκαν οι παρακάτω πλαστές αποφάσεις:

η με αρ. 390/2015 με τίτλο: “Λήψη απόφασης σχετικά με την αποδοχή του ποσού από το Πράσινο Ταμείο και την Εξουσιοδότηση στον Δήμαρχο της υπογραφής της σύμβασης που αφορά τη χρηματοδότηση για την προμήθεια υπόγειων κάδων”.

η με αρ. 391/2015 με τίτλο: “Λήψη απόφασης παράτασης της σύμβασης μεταξύ του Δήμου Γλυφάδας και της εταιρίας Floga Express Διονυσία Σοφιανοπούλου – Αρετή Πράγια Ο.Ε.Ε. Με δ.τ. Floga Express που αφορά προμήθεια με τίτλο : “ Προμήθεια καυσίμων μεταφορικών μέσων για το Δήμο Γλυφάδας, Πετρελαίου θέρμανσης για Α/θμια και Β/θμια Σχολικές Επιτροπές και Πετρελαίου θέρμανσης ΚΑΠΠΑ”.

η με αρ. 392/2015 με τίτλο: “Λήψη απόφασης παράτασης της σύμβασης μεταξύ του Δήμου Γλυφάδας και της εταιρίας ΕΚΟ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ με δ.τ. ΕΚΟ ΑΒΕΕ που αφορά προμήθεια με τίτλο : “ Προμήθεια καυσίμων μεταφορικών μέσων για το Δήμο Γλυφάδας, Πετρελαίου θέρμανσης για Α/θμια και Β/θμια Σχολικές Επιτροπές και Πετρελαίου θέρμανσης ΚΑΠΠΑ”.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΤΟΣ 2016

1η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 15-01-2016, όπου εκδόθηκε η πλαστή απόφαση με αρ. 01/2016 με τίτλο: “Λήψη απόφασης για συνέχιση χρηματοδότησης των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της φτώχειας, που λειτουργούν στο Δήμο Γλυφάδας”.

3η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 28-01-2016, όπου εκδόθηκε η πλαστή απόφαση με αρ. 11/2016 με τίτλο: “Λήψη απόφασης για χορήγηση ειδικής άδειας για συμμετοχή στο υπαίθριο εμπόριο, για πώληση κουλουριών, ξηρών καρπών, καλαμποκιών, βιβλίων, ανθέων, καλλωπιστικών φυτών, εικόνων θρησκευτικού θέματος, ειδών λαϊκής τέχνης και λοιπών παρεμφερών ειδών στις εμποροπανηγύρεις που διενεργούνται με την ευκαιρία θρησκευτικών εορτών στο Δήμο μας και ανάθεση της τοποθέτησης των συμμετεχόντων στο χώρο των εμποροπανηγύρεων,στο αρμόδιο Τμήμα της Οκ. Υπηρεσίας”.

7η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 23-02-2016, όπου εκδόθηκε η πλαστή απόφαση με αρ. 58/2016 με τίτλο: “Λήψη απόφασης για έκδοση εκ' νέου εγγυητικής επιστολής έτους 2016 με βάση την από 5.12.2008 Σύμβαση πώλησης Φυσικού Αερίου”.

10η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 10-03-2016, όπου εκδόθηκαν οι παρακάτω πλαστές αποφάσεις:

η με αρ. 82/2016 με τίτλο: “Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου οικ. Έτους 2016

η με αρ. 83/2016 με τίτλο: “Λήψη απόφασης αναφορικά με απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στην οδό Γούναρη λόγω διεξαγωγής των αποκριάτικων εκδηλώσεων τη Κυριακή 13 Μαρτίου 2016”.

12η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 23-03-2016, όπου εκδόθηκε η πλαστή απόφαση με αρ. 98/2016 με τίτλο: “Λήψη απόφασης για αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. Με την ονομασία Κοινωνική Αθλητική & Πολιτιστική Παρέμβαση Δήμου Γλυφάδας (με το διακριτικό τίτλο Κ.Α.Π.ΠΑ.) οικ. έτους 2016”.

15η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 12-05-2016, όπου εκδόθηκε η πλαστή απόφαση με αρ. 144/2016 με τίτλο: “Λήψη απόφασης για έγκριση των όρων του σχεδίου τροποποίησης-παράτασης της προγραμματικής σύμβασης για το έργο Αισθητική και Ποιοτική Αναβάθμιση κοινόχρηστου χώρου πλατείας Χαρίτων και παράπλευρων χώρων (Ο.Τ. 69) Δήμου Γλυφάδας”.

18η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 20-05-2016, όπου εκδόθηκε η πλαστή απόφαση με αρ. 145/2016 με τίτλο: “Λήψη απόφασης για χορήγηση ειδικής άδειας για συμμετοχή στο υπαίθριο εμπόριο, για πώληση κουλουριών, ξηρών καρπών, καλαμποκιών, βιβλίων, ανθέων, καλλωπιστικών φυτών, εικόνων θρησκευτικού θέματος, ειδών λαϊκής τέχνης και λοιπών παρεμφερών ειδών στις εμποροπανηγύρεις που διενεργούνται με την ευκαιρία θρησκευτικών εορτών στο Δήμο μας και ανάθεση της τοποθέτησης των συμμετεχόντων στο χώρο των εμποροπανηγύρεων, στο αρμόδιο Τμήμα της Οικονομικής Υπηρεσίας”.

19η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 27-05-2016, όπου εκδόθηκαν οι παρακάτω πλαστές αποφάσεις:

η με αρ. 188/2016 με τίτλο: “Λήψη απόφασης για το κατ' επείγον της συνεδρίασης”.

η με αρ. 189/2016 με τίτλο: “Λήψη απόφασης για αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. Με την ονομασία Κοινωνική Αθλητική & Πολιτιστική Παρέμβαση Δήμου Γλυφάδας (με το διακριτικό τίτλο Κ.Α.Π.ΠΑ.) οικονομικού έτους 2016”.

20η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 28-06-2016, όπου εκδόθηκαν οι παρακάτω πλαστές αποφάσεις:

η με αρ. 190/2016 με τίτλο: “Λήψη απόφασης για το κατ'επείγον της 20ης συνεδρίασης”.

η με αρ. 191/2016 με τίτλο: “Ενέργειες στις οποίες θα προβεί ο Δήμος αναφορικά με το θάνατο του πρώην Δημάρχου Γλυφάδας Ιωάννη Θεοδωρόπουλου”.

24η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 06-06-2016, όπου εκδόθηκαν οι παρακάτω πλαστές αποφάσεις:

η με αρ. 202/2016 με τίτλο: “Λήψη απόφασης για το κατ'επείγον της 24ης συνεδρίασης”.

η με αρ. 203/2016 με τίτλο: “Λήψη απόφασης για χορήγηση ειδικής άδειας για συμμετοχή στο υπαίθριο εμπόριο, για πώληση κουλουριών, ξηρών καρπών, καλαμποκιών, βιβλίων, ανθέων, καλλωπιστικών φυτών, εικόνων θρησκευτικού θέματος, ειδών λαϊκής τέχνης και λοιπών παρεμφερών ειδών στις εμποροπανηγύρεις που διενεργούνται με την ευκαιρία θρησκευτικών εορτών στο Δήμο μας και ανάθεση της τοποθέτησης των συμμετεχόντων στο χώρο των εμποροπανηγύρεων, στο αρμόδιο Τμήμα της Οικονομικής Υπηρεσίας”.

26η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 04-08-2016, όπου εκδόθηκαν οι παρακάτω πλαστές αποφάσεις:

η με αρ. 246/2016 με τίτλο:“Λήψη απόφασης για το κατ'επείγον της 26ης συνεδρίασης”.

η με αρ. 247/2016 με τίτλο: “Λήψης νέας απόφασης για αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2016”.

η με αρ. 248/2016 με τίτλο: “Υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση πράξης με τίτλο “Παρεμβάσεις αναβάθμισης για την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Γλυφάδας” στο πλαίσιο της υπ.αρ. πρωτ. οικ. 5083/28.4.2016 και κωδικό 14.6.33.33.1-3 πρόσκλησης της ΕΙΔΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ του Επιχειρησιακού Προγράμματος “ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ”.

31η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 30-09-2016, όπου εκδόθηκαν οι παρακάτω πλαστές αποφάσεις:

η με αρ. 288/2016 με τίτλο: “Λήψη απόφασης για το κατ'επείγον της 31ης συνεδρίασης”

η με αρ. 289/2016 με τίτλο: “Επιλογή τραπεζικού ιδρύματος για την κατάθεση των χρηματικών διαθεσίμων του Δήμου Γλυφάδας”

37η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 18-11-2016, όπου εκδόθηκαν οι παρακάτω πλαστές αποφάσεις:

η με αρ. 354/2016 με τίτλο: “Λήψη απόφασης για το κατ'επείγον της 37ης συνεδρίασης”

η με αρ. 355/2016 με τίτλο: “Λήψη απόφασης για χορήγηση ειδικής άδειας για συμμετοχή στο υπαίθριο εμπόριο, για πώληση κουλουριών, ξηρών καρπών, καλαμποκιών, βιβλίων, ανθέων, καλλωπιστικών φυτών, εικόνων θρησκευτικού θέματος, ειδών λαϊκής τέχνης και λοιπών παρεμφερών ειδών στις εμποροπανηγύρεις που διενεργούνται με την ευκαιρία θρησκευτικών εορτών στο Δήμο μας και ανάθεση της τοποθέτησης των συμμετεχόντων στο χώρο των εμποροπανηγύρεων,στο αρμόδιο Τμήμα της Οικ.Υπηρεσίας.

38η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 23-11-2016, όπου εκδόθηκαν οι παρακάτω πλαστές αποφάσεις:

η με αρ. 356/2016 με τίτλο: “Λήψη απόφασης για το κατ'επείγον της 38ης συνεδρίασης”

η με αρ. 357/2016 με τίτλο: “Λήψη απόφασης για συμπλήρωση των με αριθμό 17/2016, 40/2016, 155/2016 προηγούμενων αποφάσεων Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά χαρακτηρισμό Κωδικών Αριθμών του Προϋπολογισμού εξόδων του Δήμου οικονομικού έτους 2016, ως δεκτικών έκδοσης χρηματικών ενταλμάτων προπληρωμής”

η με αρ. 358/2016 με τίτλο: “Λήψη απόφασης για την συμμετοχή εκπροσώπων του Δήμου στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στο Συνεδριακό Κέντρο “ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ” από την 1 έως 3 Δεκεμβρίου 2016”.

39η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 01-12-2016, όπου εκδόθηκαν οι παρακάτω πλαστές αποφάσεις:

η με αρ. 359/2016 με τίτλο: “Λήψη απόφασης για το κατ'επείγον της 39ης συνεδρίασης”

η με αρ. 360/2016 με τίτλο: “Παράταση λειτουργίας των “Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας” στο Δήμο Γλυφάδας έως την 31/12/2016”.

η με αρ. 361/2016 με τίτλο: “Υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση πράξης στο πλαίσιο της ΕΙΔΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, με τίτλο “Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο” του Επιχειρησιακού Προγράμματος “ΑΤΤΙΚΗ” 2014-2020, Άξονας Προτεραιότητας 09 ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το ΕΚΤ”.

40η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 05-12-2016, όπου εκδόθηκαν οι παρακάτω πλαστές αποφάσεις:

η με αρ. 362/2016 με τίτλο: “Λήψη απόφασης για το κατ'επείγον της 40ης συνεδρίασης”

η με αρ. 363/2016 με τίτλο: “Λήψη απόφασης για χορήγηση ειδικής άδειας για συμμετοχή στο υπαίθριο εμπόριο, για πώληση κουλουριών, ξηρών καρπών, καλαμποκιών, βιβλίων, ανθέων, καλλωπιστικών φυτών, εικόνων θρησκευτικού θέματος, ειδών λαϊκής τέχνης και λοιπών παρεμφερών ειδών στις εμποροπανηγύρεις που διενεργούνται με την ευκαιρία θρησκευτικών εορτών στο Δήμο μας και ανάθεση της τοποθέτησης των συμμετεχόντων στο χώρο των εμποροπανηγύρεων, στο αρμόδιο Τμήμα της Οικονομικής Υπηρεσίας”.

42η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 16-12-2016, όπου εκδόθηκαν οι παρακάτω πλαστές αποφάσεις:

η με αρ. 397/2016 με τίτλο: “Λήψη απόφασης για το κατ'επείγον της 42ης συνεδρίασης”

η με αρ. 398/2016 με τίτλο: “Συμπλήρωση – τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2016

η με αρ. 399/2016 με τίτλο: “Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου οικ. Έτους 2016

η με αρ. 400/2016 με τίτλο: “Λήψη απόφασης για συμμετοχή του Δήμου μας στην εγκεκριμένη Πράξη “Κέντρα Δια Βίου Μάθησης-(ΚΔΒΜ)-Νέα Φάση” με κωδικό ΟΠΣ 5002212, του Ε.Π.”Ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού εκπαίδευσης και δια βίου μάθησης”.

η με αρ. 401/2016 με τίτλο: “Έγκριση σκοπιμότητας του έργου:”ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ”.

η με αρ. 402/2016 με τίτλο: “Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας υπηρεσίας με τίτλο:”Υπηρεσίες φύλαξης και φρούρησης εγκαταστάσεων Δήμου Γλυφάδας”.

43η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 21-12-2016, όπου εκδόθηκαν οι παρακάτω πλαστές αποφάσεις:

η με αρ. 403/2016 με τίτλο: “Λήψη απόφασης για το κατ'επείγον της 43ης συνεδρίασης”

η με αρ. 404/2016 με τίτλο: “Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας υπηρεσίας με τίτλο:”Συντήρηση και επισκευή οχημάτων και υπερκατασκευών αυτών”.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΤΟΣ 2017

3η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 30-01-2017, όπου εκδόθηκαν οι παρακάτω πλαστές αποφάσεις:

η με αρ. 01/2017 με τίτλο: “Λήψη απόφασης για το κατ' επείγον της 3ης συνεδρίασης”

η με αρ. 02/2017 με τίτλο: “Λήψη απόφασης για χορήγηση ειδικής άδειας για συμμετοχή στο υπαίθριο εμπόριο, για πώληση κουλουριών, ξηρών καρπών, καλαμποκιών, βιβλίων, ανθέων, καλλωπιστικών φυτών, εικόνων θρησκευτικού θέματος, ειδών λαϊκής τέχνης και λοιπών παρεμφερών ειδών στις εμποροπανηγύρεις που διενεργούνται με την ευκαιρία θρησκευτικών εορτών στο Δήμο μας και ανάθεση της τοποθέτησης των συμμετεχόντων στο χώρο των εμποροπανηγύρεων, στο αρμόδιο Τμήμα της Οικονομικής Υπηρεσίας”.

6η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 21-02-2017, όπου εκδόθηκαν οι παρακάτω πλαστές αποφάσεις:

η με αρ. 62/2017 με τίτλο: “Λήψη απόφασης για το κατ'επείγον της 6ης συνεδρίασης”

η με αρ. 63/2017 με τίτλο: “Λήψη απόφασης αναφορικά με απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στην οδό Γούναρη λόγω διεξαγωγής των αποκριάτικων εκδηλώσεων την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017”.

7η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 24-02-2017, όπου εκδόθηκαν οι παρακάτω πλαστές αποφάσεις:

η με αρ. 64/2017 με τίτλο: “Λήψη απόφασης για το κατ'επείγον της 7ης συνεδρίασης”

η με αρ. 65/2017 με τίτλο: “Λήψη απόφασης για την πρόσληψη προσωπικού είκοσι (20) ατόμων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου, διαρκείας δύο (2) μηνών για τη λειτουργία του δικτύου Κοινωνικών Δομών”.

8η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ. Σ. 23-03-2017, όπου εκδόθηκαν οι παρακάτω πλαστές αποφάσεις:

η με αρ. 82/2017 με τίτλο: “Λήψη απόφασης για το κατ'επείγον της 11ης συνεδρίασης”

η με αρ. 83/2017 με τίτλο: “Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 2.170,00 € (συμ/νου ΦΠΑ), που αφορά:”Δαπάνες πραγματοποίησης εκδήλωσης εορτασμού της 25ης Μαρτίου 1821, έτους 2017”.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015

3η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση της Ο. Ε. 22-01-2015, όπου εκδόθηκε η πλαστή απόφαση με αρ. 07/2015 με τίτλο: «Έγκριση των όρων των τεχνικών προδιαγραφών, δαπανών, διάθεση (ψήφιση) πιστώσεων συνολικού ποσού 948.615,14€, για το οικονομικό έτος 2015, που αφορά την «Προμήθεια καυσίμων μεταφορικών μέσων, πετρελαίου θέρμανσης και προσθέτων για το Δήμο Γλυφάδας (μερικού Π/Υ 628.201,20€), πετρελαίου θέρμανσης για τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Γλυφάδας (μερικού Π/Υ 130.835,50€) & πετρελαίου θέρμανσης για το Κ.Α.Π.ΠΑ. του Δήμου Γλυφάδας (μερικού Π/Υ 12.195,12€)» και κατάρτιση των σχετικών όρων της διακήρυξης»

6η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση της Ο. Ε. 18-02-2015, όπου εκδόθηκε η πλαστή απόφαση με αρ. 94/2015 με τίτλο: «Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού του Δήμου Οικον. Έτους 2015 (σχετ. 10/2015 Α.Δ.Σ.)»

7η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση της Ο. Ε. 27-02-2015, όπου εκδόθηκε η πλαστή απόφαση με αρ. 95/2015 με τίτλο: «Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού του Δήμου Οικον. Έτους 2015 (σχετ. 20/2015 Α.Δ.Σ.)»

10η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση της Ο. Ε. 11-03-2015, όπου εκδόθηκε η πλαστή απόφαση με αρ. 139/2015 με τίτλο: «Λήψη απόφασης για την ανάθεση της προμήθειας πετρελαίου κίνησης για τα οχήματα και μηχανήματα του Δήμου, (μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας του ανοιχτού διαγωνισμού) , που θα προκύψει μετά από διαδικασία διαπραγμάτευσης (απευθείας ανάθεση)»

14η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση της Ο. Ε. 27-04-2015, όπου εκδόθηκε η πλαστή απόφαση με αρ. 247/2015 με τίτλο: «Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 779,5 € (συμ/νου ΦΠΑ) που αφορά την «Προμήθεια υλικού στα πλαίσια εθελοντικών δράσεων»

16η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση της Ο. Ε. 08-05-2015, όπου εκδόθηκε η πλαστή απόφαση με αρ. 279/2015 με τίτλο: «Λήψη απόφασης για την ανάθεση της προμήθειας καυσίμων μεταφορικών μέσων, (μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας του ανοιχτού διαγωνισμού), που θα προκύψει μετά από διαδικασία διαπραγμάτευσης (απευθείας ανάθεση), και διάθεση (ψήφιση) της πίστωσης ποσού 101.830,72 € (συμ/νου ΦΠΑ)»

20η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση της Ο. Ε. 28-05-2015, όπου εκδόθηκε η πλαστή απόφαση με αρ. 316/2015 με τίτλο: «Λήψη απόφασης επί του από 26/5/2015 πρακτικού διενέργειας του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθειας τροφίμων και λοιπών αναλωσίμων παντοπωλείου»

25η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση της Ο. Ε. 26-06-2015, όπου εκδόθηκε η πλαστή απόφαση με αρ. 393/2015 με τίτλο: «Λήψη απόφασης επί του από 26/6/2015 πρακτικού αξιολόγησης (γνωμοδότησης) του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την εργασία με τίτλο «Ασφάλιστρα μεταφορικών μέσων» ενδεικτικά προϋπ/σας δαπάνης 101.960,91 € (συμ/νου ΦΠΑ)»

27η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση της Ο. Ε. 03-07-2015, όπου εκδόθηκε η πλαστή απόφαση με αρ. 415/2015 με τίτλο: «Λήψη απόφασης για έκδοση εντάλματος προπληρωμής προς εξόφληση δαπανών για την σίτιση εφορευτικών επιτροπών για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015 (ΠΝΠ ΦΕΚ 64/28-06-15)»

35η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση της Ο. Ε. 19-08-2015, όπου εκδόθηκε η πλαστή απόφαση με αρ. 524/2015 με τίτλο: «Λήψη απόφασης επί του από 14/08/2015 Πρακτικού Διενέργειας του ανοικτού διαγωνισμού για την εργασία με τίτλο : «Χρωματισμοί εσωτερικών επιφανειών, αιθουσών, διαδρόμων και κλιμακοστασίων σχολικών μονάδων», ενδεικτικά πρ/σας δαπάνης 140.000,00 € (συμπ/νων όλων των επιβαρύνσεων)»

37η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση της Ο. Ε. 26-08-2015, όπου εκδόθηκε η πλαστή απόφαση με αρ. 529/2015 με τίτλο: «Λήψη απόφασης επί της από 13/08/2015 ένστασης της εταιρείας Δ. Φ. ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Τ.Ε. για τον ηλεκτρονικό δημόσιο διαγωνισμό που υπεβλήθη ηλεκτρονικά μέσω του ΕΣΗΔΗΣ και αφορά την προμήθεια με τίτλο : «Προμήθεια κάδων απορριμμάτων, ενδεικτικά πρ/σας δαπάνης 249.972,90 € (συμ/νου ΦΠΑ)»

49η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση της Ο. Ε. 13-11-2015, όπου εκδόθηκε η πλαστή απόφαση με αρ. 668/2015 με τίτλο: «Έγκριση των όρων της μελέτης με αριθ. 175/2015 για την διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 73.787,22€ (συμπ/νου Φ.Π.Α. ), που αφορά την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια εορταστικού διάκοσμου»

51η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση της Ο. Ε. 19-11-2015, όπου εκδόθηκε η πλαστή απόφαση με αρ. 676/2015 με τίτλο: «Λήψη απόφασης σχετικά με την ένσταση κατά των Τεχνικών Προδιαγραφών και της Τεχνικής Περιγραφής της υπ’ αριθ. 175/2015 μελέτης που αφορά τον πρόχειρο διαγωνισμό για την «Προμήθεια Εορταστικού Διάκοσμου» ενδεικτικού προϋπολογισμού 73.787,22 €»

57η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση της Ο. Ε. 18-12-2015, όπου εκδόθηκε η πλαστή απόφαση με αρ. 765/2015 με τίτλο: «Λήψη απόφασης για ανατροπή της με αριθμό 228/ 18.2.2015 Πρότασης (Έκθεσης) Ανάληψης Υποχρέωσης και εκ νέου έγκριση για έκδοση εντάλματος προπληρωμής προς εξόφληση δαπανών υποβολής αιτήσεων διόρθωσης (άρθρο 6 Ν 2308/95) και ενστάσεων (άρθρο 7 Ν 2308/95) στο Εθνικό Κτηματολόγιο Γραφείο Κτηματογράφησης”.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016

8η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση της Ο. Ε. 10-03-2016, όπου εκδόθηκε η πλαστή απόφαση με αρ. 84/2016 με τίτλο: “Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου οικ.έτους 2016”.

12η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση της Ο. Ε. 05-04-2016, όπου εκδόθηκε η πλαστή απόφαση με αρ. 122/2016 με τίτλο: “Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 14.999,28 € (συμ/νου ΦΠΑ) που αφορά την προμήθεια με τίτλο:”ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΕ ΕΙΔΟΣ (ΓΑΛΑ)”.

30η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση της Ο. Ε. 04-08-2016, όπου εκδόθηκε η πλαστή απόφαση με αρ. 377/2016 με τίτλο: “Λήψη νέας απόφασης για αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου οικ.έτους 2016”, μετά το με αρ. πρωτ. 57423/22007/28.7.2016 σχετικό έγγραφο της Αποκ/μένης Διοίκησης Αττικής”.

31η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση της Ο. Ε. 12-08-2016, όπου εκδόθηκε η πλαστή απόφαση με αρ. 378/2016 με τίτλο: “Λήψη απόφασης επί του από 11-08-2016 Πρακτικού εξέτασης Ένστασης του ανοικτού ηλεκτρονικού δημόσιου διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο:”ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΩΡΟΤΑΠΗΤΑ”.

Εδώ επειδή αναγράφουν ως απόντες και τους 3 του Κόκκορη, προκειμένου να έχουν απαρτία, αναγράφουν ότι ο Σφακιανάκης είναι ναι μεν παρών, αλλά ότι καταψηφίζει την 378 "απόφαση".

47η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση της Ο. Ε. 02-12-2016, όπου εκδόθηκε η πλαστή απόφαση με αρ. 599/2016 με τίτλο: “Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης προσφορών της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του δικαιώματος χρήσης επί της νησίδας στη Γρηγορίου Λαμπράκη που περικλείεται από τις οδούς Μεταξά, Γρηγορίου Λαμπράκη, Κύπρου και Γρηγορίου Λαμπράκη για τη διενέργεια χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων”.

50η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση της Ο. Ε. 16-12-2016, όπου εκδόθηκαν οι παρακάτω πλαστές αποφάσεις:

η με αρ. 617/2016 με τίτλο: “Συμπλήρωση-Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2016”.

η με αρ. 618/2016 με τίτλο:“Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου οικ έτους 2016”

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017

8η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση της Ο. Ε. 03-03-2017, όπου εκδόθηκαν οι παρακάτω πλαστές αποφάσεις:

η με αρ. 104/2017 με τίτλο: “Λήψη απόφασης, συμπλήρωση της με αριθμό 4/17 και 49/2017 προηγούμενων αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής και δέσμευση ποσών, έγκριση δαπανών και διάθεση (ψήφιση) πιστώσεων για υπηρεσίες σε εξέλιξη κατόπιν των με αρ. 33/2017 και 66/2017 αποφάσεων Δημοτικού Συμβουλίου για Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού του Δήμου τρέχοντος οικον. Έτους”.

η με αρ. 105/2017 με τίτλο: “Λήψη απόφασης για συμπλήρωση της με αρ. 3/2017 απόφασης για έγκριση δαπανών που αναλαμβάνονται για ολόκληρο το ποσό των εγγεγραμμένων πιστώσεων από την έναρξη του οικονομικού έτους και διάθεση αυτών, ύστερα από σχετική αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου τρέχοντος οικονομικού έτους”.

η με αρ. 106/2017 με τίτλο: “Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 6.000,00 € που αφορά την προμήθεια με τίτλο “Προμήθεια εξοπλισμού αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών”.

η με αρ. 107/2017 με τίτλο: “Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 999,20 € που αφορά την προμήθεια με τίτλο:”Προμήθεια χημικού διασκορπιστικού υλικού για την αντιμετώπιση της θαλάσσιας ρύπανσης”.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Οι “δήθεν συνεδριάσεις μαϊμού", καθώς και οι αντίστοιχες πλαστές αποφάσεις που εξέδωσε και υπέγραψε ο Δήμαρχος Γιωργάκης Παπανικολάου, ως Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, είναι οι παρακάτω:

14η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση της Ε. Π. Ζ. 02-11-2016, όπου εκδόθηκε η πλαστή απόφαση με αρ. 216/2016 με τίτλο: “Καθορισμός θέσεων για χορήγηση αδειών υπαίθριου στάσιμου εμπορίου για το έτος 2017”.

17η δήθεν Έκτακτη Συνεδρίαση της Ε. Π. Ζ. 30-12-2016, όπου εκδόθηκαν οι παρακάτω πλαστές αποφάσεις:

η με αρ. 243/2016 με τίτλο: “Λήψη απόφασης αναφορικά με την χορήγηση προέγκρισης για τη λειτουργία καταστήματος ή επιχείρησης ως “Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Παρασκευής και Διάθεσης Πλήρους Γεύματος (τοποθέτηση και πώληση προϊόντων) εντός του “ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟΥ ΧΩΡΙΟΥ”, ιδιοκτησίας της “Εσπερίδες Ι.Κ.Ε.” στη νησίδα της οδού Γρ. Λαμπράκη του Δήμου”.

η με αρ. 244/2016 με τίτλο: “Λήψη απόφασης αναφορικά με την χορήγηση προέγκρισης για τη λειτουργία καταστήματος ή επιχείρησης ως “Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Παρασκευής και Διάθεσης Πλήρους Γεύματος (τοποθέτηση και πώληση προϊόντων) εντός του “ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟΥ ΧΩΡΙΟΥ”, ιδιοκτησίας της “ΜΟΥΣΑ Ν.Ν.Χ.Χ. ΕΚΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ Ε.Π.Ε.” στη νησίδα της οδού Γρ. Λαμπράκη του Δήμου”.

η με αρ. 245/2016 με τίτλο: “Λήψη απόφασης αναφορικά με την χορήγηση προέγκρισης για τη λειτουργία καταστήματος ή επιχείρησης ως “Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Παρασκευής και Διάθεσης Πλήρους Γεύματος (τοποθέτηση και πώληση προϊόντων) εντός του “ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟΥ ΧΩΡΙΟΥ”, ιδιοκτησίας της “J.B. ITALIAN BAR I.K.E.” στη νησίδα της οδού Γρ. Λαμπράκη του Δήμου”.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Σε παρατεταμένο πολιτικό λήθαργο ο Σφακιανάκης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">