ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τσίρκο η πολιτική και ειδικότερα όσα παρακολουθεί ο λαός στον ΣΚΑΙ

Σε μείζον ζήτημα έχει αναδειχθεί η επίσκεψη Καμμένου στο Μονακό , και επ΄ ευκαιρία αυτής της επισκέψεως το κανάλι του Αλαφούζου , ( ο αντισυνταγματικός όμιλος ), βρήκε την ευκαιρία να προωθήσει τα συμφέροντά του και παράλληλα της Νέας Δημοκρατίας.

Του Γιάννη Κουρδομένου
glyfadaweb@gmail.com

Από ένα βίντεο το οποίο παρακολουθήσαμε στο διαδίκτυο για εμάς η σημερινή πολιτική σκηνή χαρακτηρίζεται ως άκρατος λαϊκισμός και κατάντια του πολιτικού λόγου. Στο επίκεντρο , αντί της εκπροσώπησης της κοινωνίας από τη πλευρά της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως , προέχει ο λαϊκισμός θεωρώντας ότι με λαικίστικες κορώνες κερδίζεις την κοινωνία.

Δείτε το βίντεο



Σαφώς φέρει τεράστιο μερίδιο ευθύνης ο ΣΥΡΙΖΑ , αυτό το κόμμα το οποίο αναδείχθηκε από την κοινωνία και σήμερα δεν έχει να επιδείξει το ελάχιστο αναφορικά με όσα αποτελούσαν τις προεκλογικές του υποσχέσεις.

Εμείς τονίζουμε ότι αν παίζεις τον ''αντίπαλο'' στην έδρα του, και με πλήρη δικό τους εξοπλισμό είσαι καμένος από χέρι, και πραγματικά είναι απορίας άξιο γιατί υπάρχει η συμμετοχή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο κανάλι του Φαλήρου, όμως κοινός αντιληπτό. Η συμμετοχή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ υφίσταται στα κανάλια της δεξιάς που χαρακτήριζαν διαπλοκή, διότι επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ δεν διαφοροποιήθηκε το ελάχιστο στα ερτζιανά, καθιστώντας σαφές ότι η κοινωνία έσφαλε επιλέγοντας ένα κόμμα για κυβέρνηση το οποίο συντηρεί το χθες.

Στο δια' ταύτα  ο Πάνος Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση μέσω του λογαριασμού του στο Twitter κατά του βουλευτή της ΝΔ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Τονίζεται ότι ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ήταν σε χθεσινή εκπομπή του ΣΚΑΙ , και όπως φαίνεται δόθηκε έμφαση στο ταξίδι του υπουργού στο Μονακό.

Η αντιπαράθεση προκλήθηκε από το ταξίδι του Πάνου Καμμένου στο Μονακό, και την τηλεοπτική επίθεση που δέχτηκε ο υπουργός Άμυνας από τον  Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Απαντώντας ο Πάνος Καμμένος ανέβασε ένα tweet στο οποίο ισχυρίζεται ότι υπάρχουν διάλογοι με Λιμενικό της Μυκόνου που εκθέτουν τον κ. Βαρβιτσιώτη.

Ο Πάνος Καμμένος έγραψε στο Twitter:

  • Ωραία ατμόσφαιρα, τώρα βγήκε και ο «δικαίωμα τους να καίνε τη σημαία» ο επονομαζόμενος Μίλτος η φερετζές.
  • Ό,τι και να πει δεν συμφωνώ να δημοσιευτεί ο διάλογος από τη δικογραφία της Μυκόνου με την παραγγελία στο Λιμενάρχη» έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο Twitter, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

O βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έδωσε τη δική του απάντηση στον κ. Καμμένο.

  • Η «η «λάσπη» αποτελεί το ασφαλέστερο καταφύγιο για να καλύπτεις την αποτυχία σου.
  • Προκαλώ εκείνους που επικαλούνται «διαλόγους» να τους δημοσιοποιήσουν και να τους δώσουν άμεσα στη δικαιοσύνη!
  • Διαφορετικά, θα επιβεβαιωθεί ξανά ότι προορισμός των «Αθλίων» δεν είναι το Μονακό, αλλά το Βατερλώ».

Πέντε βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή.

«Ενώ οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί είναι εδώ και τρεις μήνες στις φυλακές της Αδριανούπολης και το σκοπιανό βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, ο κ. Καμμένος κάνει τις διακοπές του στο Μόντε Κάρλο επιδεικνύοντας, μάλιστα, την πρόσκληση που έλαβε από τον Πρίγκιπα του Μονακό να παραστεί σε δεξίωση επ’ αφορμή του αγώνα της Φόρμουλα 1».

Ο υπουργός Άμυνας απάντησε την Τετάρτη στην ερώτηση των βουλευτών μέσω Twitter:

Η κατάντια είναι να κάνουν ερωτήσεις για ιδιωτικό ταξίδι με συνάντηση με αρχηγό κράτους:
  • Αυτοί που παριστάνουν τους συνοδούς τ. μοντέλων για να καλύπτουν εραστές.
  • Οι τρόφιμοι σε κότερα εμπόρων ναρκωτικών.
  • Τα ψώνια της Μυκόνου που γδύνουν τις γυναίκες τους για ξαπλώστρα των 3000€».

Η ερώτηση των βουλευτών της ΝΔ

ΠΡΟΣ: Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο
ΘΕΜΑ: Προκλητική συμπεριφορά του Υπουργού Εθνικής Άμυνας

Σε μια εποχή τόσο μεγάλης κρίσης, όπου δοκιμάζεται η δυνατότητα των Ελλήνων να επιβιώσουν από την άγρια λιτότητα που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας εμφανίζεται να κάνει τουρισμό στο Πριγκιπάτο του Μονακό.

Φροντίζει δε να τροφοδοτεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με φωτογραφικό υλικό, αλλά και με την πρόσκληση που έλαβε για τη δεξίωση που πραγματοποιήθηκε επ’ αφορμή του αγώνα της Φόρμουλα 1.

Την ίδια ώρα, δύο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν κρατούμενοι για 91η μέρα σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη της Τουρκίας, ενώ εκκρεμεί μια σειρά θεμάτων, αρμοδιότητας του κ. Καμμένου, που άπτονται της άμυνας και της ασφάλειας της χώρας.

Επειδή: Αποτελεί πρόκληση απέναντι σε έναν ολόκληρο λαό που αγωνιά για το αν θα καταφέρει να εξασφαλίσει τα προς το ζειν, να παρακολουθεί τον κυβερνητικό εταίρο να αμελεί τα καθήκοντά του για να παρακολουθήσει έναν αγώνα Φόρμουλα 1,

Παρά τις διαβεβαιώσεις για το αντίθετο, οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί βρίσκονται ήδη στον τέταρτο μήνα φυλάκισης στην Τουρκία και η ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει να αδρανεί,

Η άμυνα και η ασφάλεια της χώρας απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση, ιδιαίτερα δε σε μια εποχή έντονης τουρκικής προκλητικότητας,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Η προκλητική συμπεριφορά σας, συνάδει με το ρόλο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, ιδιαίτερα σε αυτήν την κρίσιμη γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά περίοδο που διανύει η χώρα;

Οι ερωτώντες βουλευτές,

Βασίλειος Κικίλιας
Σπυρίδων Άδωνις Γεωργιάδης
Αναστάσιος Δημοσχάκης
Απόστολος Βεσυρόπουλος
Δημήτριος Κυριαζίδης

Για εμάς είναι σαφές ότι η πολιτική , και ειδικότερα όσα παρακολουθεί ο λαός στον ΣΚΑΙ , παραπέμπουν ευθέως με υποκρισία και τσίρκο.

Αναφορικά με το ζήτημα Κουφοντίνας στο οποίο δίνεται έμφαση από τη πλευρά της ΝΔ εμείς τονίζουμε: Δεκάδες οικογένειες έπεσαν θύματα τρομοκρατίας, και καμία εξ' αυτών δεν έχει τα προνόμια της οικογενείας Μητσοτάκη ''να λύνει και να δένει'' σε επίπεδο Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε ενέργεια που προσβάλει τα ατομικά δικαιώματα , και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνεται εξαίρεση αναφορικά με τον Κουφοντίνα.

Τέλος, αν γνωρίζαμε τι θα ισχύει επί τέσσερα χρόνια με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές , σε αρκετούς από τα στελέχη του δεν θα λέγαμε ούτε καλημέρα.

Η προβοκάτσια αποτελεί το βασικό συστατικό αυτού του κόμματος το οποίο ήρθε στην εξουσία ώστε να διατηρούνται τα συμφέροντα και τα προνόμια της Πασοκοκρατίας. 

# Το ''φερετζές'' αφορά αυτούσια την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, η οποία αποτελεί προέκταση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

# Αναφορικά με το δικαίωμα ψήφου στους 17χρονούς/ες , διότι γίνονται αναφορές, προσεχώς δικαίωμα ψήφου στα 12χρονά , και στο δημοτικό , ώστε να προκύπτει το ορθότερο πολιτικό σκηνικό για την διακυβέρνηση και αντιπολίτευση της χώρας.

* Πρόκειται για τα Νότια προάστια Αττικής και βουλευτές της Β ' Αθηνών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τσίρκο η πολιτική και ειδικότερα όσα παρακολουθεί ο λαός στον ΣΚΑΙ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">