ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αποχώρησε το ΚΚΕ από την συζήτηση στη Βουλή

Αποχώρησε το ΚΚΕ από τη Βουλή και τη συζήτηση για την πρόταση μόμφης της ΝΔ. Από το βήμα της Βουλής, ο κ Κουτσούμπας κατηγόρησε τον Τσίπρα για πολιτικό θράσος και τον χαρακτήρισε συνώνυμο του πολιτικού οπορτουνισμού. 

«Φουσκώνετε σα γαλοπούλες για ηγετικό ρόλο στα Βαλκάνια. Μακριά από ΝΑΤΟ και ΕΕ. Σύνθετη ονομασία erga omnes, όχι όμως ανιστόρητη αποδοχή εννοιών περί Μακεδονικής γλώσσας. 

Ο λαός να σας γυρίσει την πλάτη και να σας πει φτάνει» είπε ο κ. Κουτσούμπας και μαζί με την ΚΟ του ΚΚΕ αποχώρησαν από τη συζήτηση και άρα και από την ψηφοφορία.

«Το ΚΚΕ δεν θα δώσει άλλη νομιμοποίηση σε αυτή τη διαδικασία, η ΚΟ δεν θα πάρει μέρος σε αυτή την παρωδία κοινοβουλευτικής διαδικασίας, αποχωρούμε αυτή τη στιγμή», ανέφερε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, προ ολίγου στη Βουλή.

Απευθυνόμενος τόσο στην κυβέρνηση όσο και στην αξιωματική αντιπολίτευση, είπε πως «τη δυσπιστία του λαού την έχετε, την τελική μομφή θα σας την δώσει ο λαός με τους αγώνες του».

Επισήμανση του ''Γ'': Έχουμε κουραστεί με όσα ισχύουν, και δεδομένου ότι μεγάλο χρονικό διάστημα αφουγκραζόμαστε την κοινωνία, υπάρχει δυσαρέσκεια, δυσπιστία , καθώς και απαισιοδοξία. Πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη φερεγγυότητα από τη πλευρά των αστικών κομμάτων, και κυρίως εξουσίας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αποχώρησε το ΚΚΕ από την συζήτηση στη Βουλή Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">