ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η teamcast στην ConnecTechAsia στη Σιγκαπούρη στις 26 - 28 Ιουνίου

Το ConnecTechAsia διοργανώνεται από τις 26 - 28 Ιουνίου 2018 (Τρίτη έως Πέμπτη) στη Marina Bay Sands & Suntec στη Σιγκαπούρη με τη τεχνολογία και τις ιδέες για τις επιχειρήσεις να συγκλίνουν. 

Του Γιάννη Κουρδομένου
glyfadaweb@gmail.com

Συμπεριλαμβανομένων της CommunicAsia, της BroadcastAsia και της νέας διοργάνωσης NXTAsia, η ConnecTechAsia καλύπτει όλο το φάσμα της επικοινωνίας, της εκπομπής, των ψηφιακών τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας των επιχειρήσεων και των υπηρεσιών που αντικατοπτρίζουν τον παλμό της Ασίας σήμερα.

Με πάνω από 2.000 εκθέτες η εκδήλωση θα γίνει σε 2 χώρους με πολλές χιλιάδες νέα προϊόντα. 


Όπως μας ενημέρωσε η TeamCast θα συμμετάσχει με πολλά νέα μοντέλα ψηφιακών μεταδόσεων για τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.


Για την ψηφιακή ραδιοφωνική μετάδοση DAB, DMB, DAB +, το Green4DAB αποτελεί ένα από τα πιο συμπαγή προϊόντα της αγοράς OEM, παρέχοντας ασύγκριτες λειτουργίες όπως είσοδοι ETI και EDI, και GPS και σαφώς σε οικονομικότερη τιμή από ολοκληρωμένη μονάδα. 

Σαφώς απαιτείται ένας ενισχυτής ισχύος RF VHF , ο οποίος θα ενισχύσει το σήμα , τροφοδοσία, όπως και κωδικοποιητής ETI - EDI mpeg 1 για την διαμόρφωση του φέροντος, καθώς και για data - εικόνες - λογότυπα - κείμενα κ.α.

Οι πάροχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν multiplexer ώστε από μια συχνότητα να μεταδοθούν πέντε η περισσότερα ραδιοφωνικά προγράμματα. 


Η τεχνολογική καινοτομία αποτελεί έναν από τους βασικούς παράγοντες της μακροπρόθεσμης οικονομικής ανάπτυξης. 

Καθώς ο κόσμος γίνεται όλο και πιο συνδεδεμένος μέσω της τεχνολογίας, τα έθνη, οι οικονομίες και οι επιχειρήσεις θα εξελιχθούν ψηφιακά - καθορίζοντας νέα κριτήρια αναφοράς σε όλους τους κλάδους.

Το ConnecTechAsia, το ολοκαίνουργιο event περιλαμβάνει την CommunicAsia, BroadcastAsia και τη νέα NXTAsia, και η τεχνολογία καθώς και οι ιδέες και οι επιχειρήσεις συγκλίνουν για την ψηφιακή οικονομική επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην σελίδα της ConnecTechAsia

Επισημάνσεις: Σαφώς εμείς στον ''Γ'' έπειτα από τέσσερα χρόνια ωφέλειας των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ , και κυρίως των στελεχών στη πόλη της Γλυφάδας, την ψηφιακή οικονομική επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη την ακούμε ως ανέκδοτο.

Δεν μας συνέδραμαν ώστε να μας επιστραφούν όσα μας είχαν κατασχέσει καταχρηστικά επί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ , το 1999 και το 2005, καθώς επίσης, επί σειρά ετών προπαγανδίζουν ότι λειτουργούσαμε πειρατικά, και αυτό γίνετε σκόπιμα.

Δεν λειτουργούσαμε ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ,  είχαμε καταθέσει σύννομα πλήρη φάκελλο για ΙΔΡΥΣΗ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τοπικού Ραδιοφωνικού Σταθμού, και η ΝΔ δεν μας παρείχε ΑΔΕΙΑ. Εν συνεχεία δεχτήκαμε καταχρηστικές διώξεις κατασχέσεις διότι ενημερώναμε τους συμπολίτες μας για όσα καταχρηστικά συνέβαιναν επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Αναλογιστείτε κυβέρνηση, η οποία δεν μας παρείχε ούτε μια ευκαιρία τουλάχιστον να στραφούμε στην ψηφιακή ραδιοφωνία , την οποία την προορίζει για τους ήδη υφιστάμενους σταθμούς, και κυρίως τους διαπλεκόμενους, ενώ είναι σαφές ότι από τη δεκαετία του 90 ο υποφαινόμενος ασχολήθηκε με το ζήτημα, και είχε σαφείς θέσεις κατά της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ. 

Η ΝΔ πέρασε ακριβός τα αντίθετα από όσα μεταδώσαμε από τον Ρ/Σ ΓΛΥΦΑΔΑ FM καθιστώντας προνομιούχους πέντε οικογένειες διαπλοκής , οι οποίοι έγιναν οι ιδιοκτήτες της Ψηφιακής Τηλεοπτικής Πλατφόρμας, ( DIGEA), ενώ παράλληλα είναι οι Ιδιοκτήτες των Ραδιοτηλεοράσεων, ιδιοκτήτες Εφημερίδων, Δισκογραφικών εταιριών , Εταιριών κινητής τηλεφωνίας, κ.α.

ΕΣΠΑ για τη ΔΙΑΠΛΟΚΗ και για τους ημέτερους των δήμων

Nα ξεχάσουμε ότι στηρίξαμε και τρέξαμε ώστε να βρεθούν λάθος άτομα σε συγκεκριμένους ρόλους και θέσεις ; O Αντιπεριφερειάρχης Νότιας Αθήνας έχει να επιδείξει έστω το ελάχιστο για τα νότια προάστια εκτός από χρήματα για πλατείες και παιδικές χαρές ;

Βρισκόμαστε σε μια χώρα στην οποία έχουμε και Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, το θέμα είναι να διερωτηθεί ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας ποιοι βρίσκονται επιλεγμένοι , και για ποιους λόγους.

Πλέον δεν μας πείθει κανείς. Δεν υπήρξε ίχνος ενέργειας από όσους παρίσταναν τους εκπροσώπους των πολιτών, και το μοναδικό που έχουμε ως βασικό πειστήριο είναι η προσωπική τους ωφέλεια και πλουτισμός.

* Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, οι τεχνολογικές ειδήσεις που θέτουμε ενυπόγραφα σε εσάς , δεν υπάρχουν δημοσιευμένες σε καμία Ελληνική Εφημερίδα, Ιστοσελίδα, Κανάλι, Ραδιόφωνο, κ.α. 

Διερωτηθείτε για ποιους λόγους δεν δημοσιεύονται τεχνολογικά event , συνέδρια, εκθέσεις, κ.α., και αν δεν μπορείτε να κατανοήσετε θα σας εξηγήσω:

Στη χώρα μας υπάρχουν δέκα διαπλεκόμενες οικογένειες του Ν.Αττικής , οι οποίες έχουν από πίσω τους αστικά πολιτικά κόμματα - πολιτικούς, ελέγχουν τα media, και ως ρυθμιστές ενημέρωσης δεν παρέχουν αυτά τα θέματα τεχνολογίας ώστε να έχουν το μονοπώλιο των ερτζιανών του Ν.Αττικής χωρίς γνώσεις των πολιτών και νέους παίκτες - ιδιοκτήτες στο χώρο.

Επί 27 και πλέον χρόνια αποκομίζουν από τα ερτζιανά  την διαφημιστική πίτα του Ν. Αττικής δέκα οικογένειες , και όλες οι κυβερνήσεις, δεξιές, σοσιαλιστικές, αριστερές, κ.α., υπηρετούν δέκα οικογένειες. Ποτέ δεν διαμορφώθηκε το πλαίσιο πραγματικής Δημοκρατίας - δημοκρατικότητας - στα ερτζιανά του Ν.Αττικής, και οι νόμοι που θεσπίζονται εξυπηρετούν τις ίδιες οικογένειες και ένα - δυο νέους νεόπλουτους κυρίως φιλοκυβερνητικούς.

Τέλος, δεδομένου ότι η κυβέρνηση δεν διαφοροποίησε όσα ισχύουν στο Ν.Αττικής, εμείς προσεχώς θα λειτουργήσουμε Ψηφιακά στα μεσαία κύματα, ΑΜ, τα οποία εγκαταλείφθηκαν από τη πολιτεία, και να μας αποκαλούν δικαίως πειρατές, είτε να μας παρέχουν μια ψηφιακή ραδιοφωνική άδεια. Στόχος μας είναι να δοκιμάσουμε αν μπορούμε ξανά , έπειτα από τη δεκαετία του 70, να έχουμε πανελλήνια , και πανευρωπαϊκή μετάδοση. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η teamcast στην ConnecTechAsia στη Σιγκαπούρη στις 26 - 28 Ιουνίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">