ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι Έλληνας είναι Νιγηριανός

Ο πρόεδρος των Ράπτορς δέχθηκε μία ερώτηση για τη βράβευση του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως φετινού MVP στο ΝΒΑ και μεταξύ άλλων υποστήριξε πως ο ηγέτης των Μπακς δεν είναι Έλληνας, αλλά Νιγηριανός.

«Να με συγχωρήσετε, αλλά ο Γιάννης δεν είναι Έλληνας, είναι Νιγηριανός», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των Ράπτορς, στη συνέντευξη Τύπου.

Μάλιστα, η ιστορία του Ουτζίρι είναι παρόμοια με τον «Greek Freak», καθώς είναι γεννημένος στην Αγγλία από Νιγηριανούς γονείς.





Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη για το 2019. Η συγκίνηση ήταν έκδηλη, με τον Έλληνα διεθνή σταρ να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του, ευχαριστώντας τα αδέλφια του, τους γονείς του που είναι οι ήρωες του και τους Μπακς και έκλαψε στη θύμηση του πατέρα του.
ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Λέτε να κάνει τραγικό λάθος ο πρόεδρος των Ράπτορς Μασάι Ουτζίρι ; Ασφαλώς στην ταυτότητα μπορεί να αναγράφεται ως Έλληνας, στο DNA του όμως είναι Νιγηριανός - Αφρικανός. Αυτό εννοεί ο Μασάι , διότι το ανάλογο ισχύει και με τον ίδιο. Οι γονείς του ζούσαν στην Αγγλία ενώ προέρχονται από την Νιγηρία.

-------------------------------------------------------------------------------------

Μιντιακή - Τηλεοπτική Δημοκρατία !!

Εμείς από το μετερίζι του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB έχουμε να σας κάνουμε μια σοβαρή πρόταση. Αντί των Τουρκικών reality , καθώς επίσης των Τουρκικών καταλοίπων τα οποία υφίστανται αδιάλειπτα στη χώρα μας , από το 1421 μέχρι και σήμερα, σας καλούμε να κρίνετε:

Στη χώρα των καθολικά εισαγόμενων , στην οποία δεν παράγεται απολύτως τίποτα , οι νεοέλληνες - νεοελληνίδες στερούνται ιδεών ;

Εμείς έχουμε πρότυπο τηλεπαιχνίδι , ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ , καθώς και το copyright , γιατί δεν μας καλούν οι τηλεοπτικοί ιδιοκτήτες να τους θέσουμε τους όρους μας ώστε να μεταδoθεί ;

Είναι ξεκάθαρο τι υφίσταται επί δεκαετίες στην Ελληνική τηλεόραση. Η μαϊμού , της μαϊμούς , τη μαϊμού ! Έχουν προσλάβει μια σειρά ''αμερικανάκια'' τα οποία παρακολουθούν και αντιγράφουν οτιδήποτε υφίσταται σε αμερικανικά κ.α δίκτυα.

Άλλωστε , για εσάς που είστε μεγαλύτερης ηλικίας , σας θυμίζουμε ότι η ελληνική τηλεόραση ξεκίνησε με μπαμ - μπαμ και γαβ - γαβ . Με Αμερικανικά γουέστερν και τη σκυλίτσα Λάσση - Lassie. Με αυτό το πρότυπο γαλουχήθηκαν αρχικά οι Νεοέλληνες. Αμερικανοκίνητα. 

Ασφαλώς οι Αμερικανοί ανέπτυξαν τα Ελληνικά ιδεώδη και αναβαθμίστηκαν σε πρώτη υπερδύναμη, ενώ στον αντίποδα η χώρα μας, η γενέτειρα Πολιτεύματος, Πολιτισμού, και Αθλητισμού - Επιστημών, παραμένει ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ.

Τα τακίμια, τα τσιράκια, τα ρουσφέτια, και τα μπαξίσια από τους Ιδιοκτήτες ΜΜΕ στους γνωρίζοντες , οι οποίοι/ες θέτουν όρους ώστε να προσλαμβάνονται και να κλείνουν συμβόλαια οι δικοί τους άνθρωποι, και κυρίως οι ξενόφερτοι στο Ν.Αττικής.

Αν δεν είσαι ταλέντο δεν προσλαμβάνεσαι στο Αμερικανικό ΝΒΑ, στη δική μας πραγματικότητα , την Νεοελληνική, αρκεί να έχεις γνωστούς , τακίμια , και γίνονται ρουσφετάκια, παράγονται τσιράκια , διότι στην Νεοελληνική πραγματικότητα δεν υφίσταται ΑΞΙΑΚΟ σύστημα. 

Όποιοι πιάσουν το δημοτικό ''πορτοφόλι'' καταχρώνται τους νόμους , επιδεικνύουν ιδιαίτερη μέριμνα για τακίμια , τσιράκια , δρομολογούν χιλιάδες ρουσφετάκια σε οικογένειες υποστηρικτών και παραταξιακούς , και εκλέγονται - επανεκλέγονται. 

Ζήσαμε και τη περίοδο των 'αγωνιστών - αριστερών' , οι οποίοι πρέσβευαν τις βασικές αξίες της αριστεράς όσων αφορά τη τσέπη τους και τίποτα περισσότερο.

Βλέπε τι ισχύει από το 2000 στις Η.Π.Α και σε σειρά προηγμένων χωρών με τα κατά τόπους LOWER POWER ραδιοτηλεόρασης, και τι έχει ισχύσει από το 1987 μέχρι και σήμερα στα ερτζιανά της χώρας μας , και κυρίως του Ν.Αττικής που μια ληστρική συμμορία Ιδιοκτητών νέμεται όσα ανήκουν στο ΣΥΝΟΛΟ ως ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΓΑΘΑ, και το σύστημα των διώξεων - κατασχέσεων που θέσπισαν αστικά κόμματα λαμογιάς αντί εκπροσώπησης και αυθεντικής Δημοκρατίας.

Χρειάζονται περισσότερα ;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι Έλληνας είναι Νιγηριανός Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">