ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμαρχε το πήραμε το ''μήνυμα''

Γιάννης πίνει γιάννης κερνά , η νεοδημοκρατική παράταξη , η οποία εδώ και περίπου ένα χρόνο ελέγχει το κρατικό μαγαζάκι της ΕΡΤ. Εντάξει, καταλάβαμε, έχετε την ΕΡΤ, όμως δεν έχετε χιλιάδες δημοτών Γλυφάδας.

Δήμαρχε το πήραμε το μήνυμα , τόσο από την κομματοκρατούμενη από τη Νέα Δημοκρατία ΕΡΤ , όσο και από γραφικούς , οι οποίοι σε έχουν κάνει διαδικτυακό μαϊντανό παρουσιάζοντας την ίδια φωτογραφία σε κάθε τους ανάρτηση ! Κάλεσέ τους να αλλάζουν φωτογραφία σε κάθε ανάρτηση διότι φέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα απ' αυτό που προσπαθούν να πετύχουν.

Παρεμπιπτόντως , βλέπουμε ότι έχεις αδυνατίσει αρκετά, μάλλον λόγω του ''φόρτου εργασιών'' εξυπηρέτησης ημετέρων και κολάκων, διότι επί της ουσίας οι πραγματικά ευάλωτοι συμπολίτες μας δεν τυγχάνουν καμιάς υπηρεσίας από τη πλευρά του Δήμου.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που διαθέτουμε μέχρι αυτή τη στιγμή έχετε εξυπηρετήσει και έχετε καλύψει πλειάδα Αλβανών, Αφρικανών , Ρουμάνων, Πολωνών, κ.α. αλλοδαπών , δεδομένου ότι προσλαμβάνονται στο δήμο Γλυφάδας.

Στον αντίποδα  δήμαρχε κράτησε προσωπικά , για τον κατάλληλο χρόνο , ότι δεν κάλυψες την ΕΝΤΟΛΗ 4.500 ΧΙΛΙΑΔΩΝ Γλυφαδιωτών.

Τέλος, δήμαρχε μπορείς να αναρωτηθείς τους λόγους που το σύνολο των τοπικών σου εξυπηρετούμενων δεν ανάρτησε το θέμα στην ΕΡΤ. Ενδεχομένως ότι και να ισχύει με δαύτους , στο βάθος γνωρίζουν τι είναι σωστό και τι λάθος. Τι είναι δίκαιο  και ορθό , και τι αποτελεί μη αποδεκτή πρακτική από τη πλευρά της δημοτικής αρχής.

Ακόμα και οι εξυπηρετούμενοι , και οι κόλακες , έχουν τη δυνατότητα της κρίσεως, αναλογιστείτε αν έχουν αυτή τη δυνατότητα και οι πιο στενοί σας υποστηρικτές.

Υ.Γ: Νέο το μοντελάκι ''δημοσιογραφίας'' με τις φορμίτσες ADIDAS , η μάλλον η κομματοκρατούμενη ΕΡΤ την σπονσοράρει  ; Έχει μετοχές κάποιος από τους αιρετούς της Γλυφάδας στην  ADIDAS , η κάποιο προτοκλασάτο στέλεχος της ΝΔ  ;

Υ.Γ 1: Πόσα έχετε τσεπώσει από την υπαίθρια διαφήμιση γεμίζοντας την Γλυφάδα του ετεροχρονισμένου ''Μουσικός'' ; ( Tο πρώτο ΜΟΥΣΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ήταν της ΓΛΥΦΑΔΑΣ το οποίο ενώ ετύγχανε της αποδοχής των συμπολιτών μας δεν το υποστήριξε ο δήμος !!! )

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Για τους διοικούντες και τον Δήμαρχο ανώτερες είναι οι αιτήσεις  , η ανώτερη είναι η ΕΝΤΟΛΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

Γιατί επί πέντε χρόνια επιλεκτικών εξυπηρετήσεων σε συγκεκριμένα άτομα δεν ισχύει η ΕΝΤΟΛΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ; Ποιοι καθορίζουν, και τι καθορίζουν ;

Δήμαρχε , εμείς δεν είμαστε ούτε κόμμα , ούτε οι Ταστάνης - Σκαμπαρδώνης , είμαστε η τοπική κοινωνία , η οποία δεν τους παρείχε εντολή το 2019. Διαπίστωσαν τόσο οι ίδιοι, όσο και έτεροι υποψήφιοι/ες την ετυμηγορία των συμπολιτών μας,  διότι η τοπική κοινωνία της Γλυφάδας δεν αποτελείται από ανάλγητους , αδαείς , και επιπόλαιους. 

Χιλιάδες συμπολιτών μας γνωρίζουν απόλυτα τι ισχύει σε επίπεδο δήμου , και αν εξαιρέσει κάποιος τα ιδιοτελή συμφέροντα ορισμένων , κανείς δεν είναι ακατάλληλος να κρίνει τι πράττεται, καθώς επίσης, πως χαρακτηρίζεται.

Όποιοι είναι πράγματι κατάλληλοι δεν εξοβελίζουν τίποτα , και ασφαλώς δεν υπονομεύουν την εντολή χιλιάδων δημοτών. Θέλετε το κρατικό μαγαζάκι αντί όσων ψήφισαν οι δημότες Γλυφάδας ; Κρίνεστε , διότι επιλέξατε να διαχειριστείτε τα του δήμου , όχι τα του κράτους. 

Το κρατικό μαγαζάκι , με όποια κυβέρνηση θα υπάρχει και οι εργαζόμενοί του θα πληρώνονται. Στον αντίποδα επιλέξατε μια πλειάδα αιρετών και διοικούντων να στραφείτε κατά του δήμου. Χιλιάδες συμπολιτών μας έκριναν τα πεπραγμένα σας , και τώρα μένει η τελική κρίση.

Αναφορά για τους Συριζαίους

Αναλογιστείτε ποιοι ''δηλητηρίασαν'' την τοπική μας κοινωνία μετέχοντας στα Δ/Σ του δήμου χωρίς να ισχύει η ΕΝΤΟΛΗ των συμπολιτών μας. Την επόμενη φορά που θα μου αναφέρετε ως παρένθετα πρόσωπα αιρετών , ότι από την δική μου πλευρά ''δηλητηριάζω'', να θυμάστε ποια ήταν η εντολή των συμπολιτών μας και ποια τα πεπραγμένα των ανθρώπων σας, διότι επί πέντε ολόκληρα χρόνια προεδρίας του Ο.Α.Σ.Α από τον  αιρετό Τ. Ταστάνη , δεν μοιραστήκαμε τις αποδοχές του. Ποιους εκπροσωπούσε από τα έδρανα του δήμου ; Εκπροσωπούσε τους εξυπηρετούμενους του δημάρχου ; ( Η Αλήθεια δεν είναι δηλητηριώδης. )

Δυνατότητα κρίσεως δημάρχου ως δημότη , η μη 

Δήμαρχε όπως γνωρίζουν οι συμπολίτες μας εσύ επέδειξες μέριμνα για όσους σε υποστήριξαν προεκλογικά , και δεδομένου ότι ήσουν αυτόπτης μάρτυρας ποιος έτρεχε για λογαριασμό έτερου υποψηφίου/ων , κ.α., και τι ίσχυσε εν συνεχεία της εκλογής τους , των αξιωμάτων τους , και των απολαβών τους , θα έπρεπε να διαθέτεις το ορθό κριτήριο. 

ΕΡΤ της Γλυφάδας - ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, αν δεν μας χτυπήσει την πόρτα ο κοροναϊός θα λειτουργήσουμε τοπικά μέχρι το καλοκαιράκι την ΕΡΤ της Γλυφάδας χωρίς υποστήριξη από τον δήμο, από κόμματα, και από συμφέροντα. Πρέπει να αποδείξουμε αν μπορεί κάποιος χωρίς τα εκατομμύρια απο ανταποδοτικά τέλη, και χωρίς να ανήκει στην οικονομική ελίτ να λειτουργήσει μια ΕΡΤ.

Μια ελεύθερη ραδιοτηλεόραση η οποία θα έχει μοναδικό σκοπό την υπηρέτηση της αλήθειας και την ψυχαγωγία , αντί της υπηρετήσεως κομμάτων και πολιτικών οι οποίοι καπηλεύονται την εντολή της κοινωνίας μας.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμαρχε το πήραμε το ''μήνυμα'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">