ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νέο showroom στα κεντρικά της COCO-MAT για επαγγελματίες ξενοδόχους

Τον ειδικά σχεδιασμένο για ξενοδοχειακά προϊόντα & υπηρεσίες εκθεσιακό του χώρο, ανακαίνισε πρόσφατα το ξενοδοχειακό τμήμα της COCO–MAT. Σκοπός είναι να πραγματοποιούνται τα ραντεβού προσωπικά με τους ξενοδοχειακούς πωλητές της COCO–MAT, ώστε να διατηρούνται όλοι οι προβλεπόμενοι κανόνες ασφαλείας.

Μάλιστα, ο χώρος είναι εξοπλισμένος με όλους τους συνδυασμούς συστημάτων ύπνου, λευκών ειδών, διακοσμητικών & επίπλων, που θα μπορούσαν να πλαισιώσουν μία ξενοδοχειακή αλυσίδα, ένα boutique hotel, μια βίλα ή οποιοδήποτε κατάλυμα.

Στα ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δοκιμάσουν τα προϊόντα, να γνωρίσουν ουσιαστικά τη φιλοσοφία της COCO–MAT αλλά και τις υπόλοιπες εταιρείες του Ομίλου, όπως τις νέες σειρές καλλυντικών από την Zealots of Nature, τις υπηρεσίες ιματισμού Spick and Span αλλά και τις πρωτότυπες ιδέες της COCO-MAT.bike για την προώθηση του brand και την αναβάθμιση των υπηρεσιών του ξενοδοχείου προς τον πελάτη.

Εκτός από τα προϊόντα, στον ίδιο χώρο μπορεί κανείς να συμβουλευτεί την ξενοδοχειακή ομάδα της COCO–MAT για να πάρει φρέσκες ιδέες ή και λύσεις, όσον αφορά την Εσωτερική Διακόσμηση, τη Γραφιστική αλλά και το Marketing για το κατάλυμά του.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νέο showroom στα κεντρικά της COCO-MAT για επαγγελματίες ξενοδόχους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">