ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας: Συγκέντρωσε $250.000 για ιεραποστολή σε Αφρική και Ασία


Φιλανθρωπικό δείπνο κατά το οποίο συγκεντρώθηκε το ποσό των 250.000 δολαρίων για την ενίσχυση της ιεραποστολής στην Αφρική και την Ασία, διοργάνωσε το βράδυ της Κυριακής, 22 Νοεμβρίου, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας. 

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, η οποία είχε καθιερωθεί τα προηγούμενα χρόνια από τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Στυλιανό, γνωστή ως «Share With Africa», με προτροπή του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου μετονομάστηκε σε «Share With the World», με σκοπό να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα βοηθείας και οι ιεραποστολικές Μητροπόλεις του Οικουμενικού Πατριαρχείου, αφού είναι οι πλέον γειτνιάζουσες με την Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας. 

Το φιλανθρωπικό δείπνο φιλοξενήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της ενορίας της Αγίας Παρασκευής, στο Blacktown του Σύδνεϋ, με περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων λόγω της πανδημίας, ενώ η εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά μέσω του διαδικτύου και δόθηκε η δυνατότητα ηλεκτρονικής κατάθεσης δωρεών. 

Αισιοδοξία και για το μέλλον του αναδιοργανωμένου αυτού προγράμματος της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, προκαλεί το γεγονός, ότι τα 250.000 δολάρια που είναι ο απολογισμός της φετινής διοργάνωσης, είναι το τριπλάσιο χρηματικό ποσό από αυτό που συγκεντρωνόταν τα προηγούμενα χρόνια,  

Πηγή: Νέος Κόσμος 

Σημείωση: Το δημοσιοποιούμε τοπικά στον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB δεδομένου του Νέου Κόσμου , ( της Αττικής ) , διότι μας θυμίζει την ''περιποίηση'' που τύχαμε την δεκαετία του 80 από την ΠΑΣΟΚΙΚΗ κυβέρνηση.

Σύσσωμο το Α/Τ Νέου Κόσμου Χριστουγεννιάτικα , μαζί με εισαγγελείς - και λοιπούς διαόλους και τριβόλους , μεθόδευσαν επιχείρηση ώστε να κατασχέσουν τον Ραδιοφωνικό σταθμό ο οποίος πρωτοπορούσε και για πρώτη φορά δινόταν στη χώρα μας η δυνατότητα στους χιλιάδες  ακροατές και ακροάτριες να μιλήσουν στα FM.

Σήμερα το να μιλήσει κάποιος στον ''αέρα'' σε κανάλια και ραδιόφωνα είναι κάτι δεδομένο , όμως το 1983 - 84 αποτελούσε πρωτοπορία , η οποία ασφαλώς θορύβησε , ενόχλησε , και μάλλον εκφόβισε το καταστημένο σύστημα της εποχής !

* Η μετά Χούντας εποχή - μεταπολίτευση - στην οποία δεν υπάρχουν στη χώρα μας Ιδιωτικοί σταθμοί.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας: Συγκέντρωσε $250.000 για ιεραποστολή σε Αφρική και Ασία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">