ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο ''Συμπαραστάτης του Δημότη'' στον Δήμο Γλυφάδας αμοίβεται κανονικά ?


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Με βασικό δεδομένο την συμπλήρωση ενός έτους από την επιλογή του 
Θανάση Ηλιόπουλου ως ''συμπαραστάτη του δημότη'' στον Δήμο Γλυφάδας θέτουμε το ακόλουθω ερώτημα στην δημοτική αρχή:

Ο συνταξιούχος του ΟΤΕ , και παράλληλα μέλος και αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ ως ''προστάτης του Υμηττού'', ο οποίος κατάγεται από τη Μεσσηνία και κατοικεί μόνιμα στη Γλυφάδα από το 1970 αμοίβεται κανονικά ως συμπαραστάτης του δημότη ;

Θέτουμε το συγκεκριμένο ερώτημα δεδομένου ότι ο κ. Ηλιόπουλος είχε εκλεγεί το 2014 με την παράταξη ''ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη ΓΛΥΦΑΔΑ'' της οποίας είμαστε  ιδρυτικά μέλη και διατελούσε αιρετός από το 2014 έως και το 2019.



Σας γνωστοποιούμε ότι έπειτα της εκλογής Ταστάνη, Ηλιόπουλου, Βαγγελάτου, τους επισκεφτήκαμε κατά την διάρκεια των δημοτικών συμβουλίων του Δήμου Γλυφάδας θέτοντας το ζήτημα της εντολής μας για ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και το δημοτικό κανάλι όλων των δημοτών, χωρίς να πράξουν όσα όφειλαν.

Είναι ξεκάθαρη η προβοκάτσια από τους εκλεγμένους αιρετούς κατά την περίοδο 2014 - 2019 , δεδομένου ότι επί πέντε χρόνια δεν υπήρξε ούτε μια φορά τοποθέτησή τους στο Δ/Σ για όσα είχαν ψηφίσει 4.500 χιλιάδες δημότες - δημότισσες Γλυφάδας.

Αδιαφορία - Αναλγησία - Αδράνεια

Ηλίου φαεινότερον τα τρία άλφα που διέπουν πλειάδα ασχολούμενων με τα κοινά στο δήμο Γλυφάδας , και ειδικότερα τους προαναφερόμενους , οι οποίοι αντί να αντιπροσωπεύουν την τοπική κοινωνία , καθώς επίσης , να καλύπτουν τις υποχρεώσεις τους έναντι της κοινωνίας , σφετερίστηκαν πέραν του δέοντος.

Ο κύριος Ηλιόπουλος με έμμισθη πλέον σχέση με τον Δήμο Γλυφάδας , τι σχέση έχει με τις νέες τεχνολογίες ; Επίσης, διαθέτει  τίτλο σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και μεταπτυχιακό ; Πως συμβάλει στην συμπαράσταση των δημοτών ;

Τέλος, όσα προαναφέρονται σχετικά με την προτροπή μας, την περίοδο 2014- 2019, να θέσουν στο Δ/Σ του δήμου την εντολή των συμπολιτών μας, τα ενθυμείται ο κ. Ηλιόπουλος η τα έχει ξεχάσει ενώ τελεί σε έμμισθη σχέση με τον δήμο ως '' συμπαραστάτης '' ;

ΥΓ: Ευελπιστούμε να μην βρεθούν ορισμένοι αχαρακτήριστοι να αναφέρουν για πολλοστή φορά ότι γίνεται σπέκουλα , ενώ είναι δεδομένη η προβοκάτσια.






  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ''Συμπαραστάτης του Δημότη'' στον Δήμο Γλυφάδας αμοίβεται κανονικά ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">