ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εμπαίζει εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους


Η έκτακτη οικονομική ενίσχυση των 400 ευρώ σε ανέργους είναι ένα ακόμα πυροτέχνημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός  '' Θα χορηγηθεί αμέσως εφάπαξ ενίσχυση 400 ευρώ σε μη επιδοτούμενους μακροχρόνια ανέργους, που υπολογίζονται στους 130.000 δικαιούχους.

Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός πάνω από 37 δισ. ευρώ είναι τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας κι έχουμε τη δυνατότητα να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας.''

Τα πειστήρια ότι η κυβέρνηση εμπαίζει εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες , οι οποίοι είναι μακροχρόνια άνεργοι αρκετά χρόνια , όμως , λόγω λάθους μια φορά τα τελευταία χρόνια δεν ανανέωσαν έγκαιρα το δελτίο ανεργίας.

* Επισήμανση: Μακροχρόνια άνεργοι , οι οποίοι μια φορά λόγω λάθους δεν ανανέωσαν έγκαιρα το δελτίο ανεργίας ο χρόνος ανεργίας μηδενίζεται , και προσμετράται από την αρχή !!!

Ακόμα και έτσι , σε αυτές των περιπτώσεων, σύμφωνα του εγγράφου που σας παραθέτουμε αποδεικνύεται ότι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες άνεργοι συνεχόμενα περισσότερο από ένα χρόνο δεν θα λάβουν απολύτως τίποτα.

Οι μη επιδοτούμενοι άνεργοι πέραν του ενός έτους, με ανεργία αρκετών ετών στα αρχεία του Ο.Α.Ε.Δ τι είναι ; Προφανώς για την κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν λογίζονται μακροχρόνια άνεργοι ! 

Δείτε τον εμπαιγμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη:



 

Σημείωση: Από την πρώτη εφάπαξ ενίσχυση 400 ευρώ σε 157.000 χιλιάδες ανέργους η ανεργία αυξήθηκε στη χώρα μας, και έρχεται η κυβέρνηση στην δεύτερη καταβολή και αφαιρεί 27.000 χιλιάδες ανέργους δίνοντας τα 400 ευρώ σε 130.000 χιλιάδες, αντί να προσθέσει αριθμό ανέργων.

Ο Δήμος Γλυφάδας ακολουθεί ταυτόσημο διοικητικό μοντέλο με την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Αναφορικά με τα τοπικά δρώμενα στο δήμο Γλυφάδας , τόσο η δημοτική αρχή, όσο και η φερόμενη αντιπολίτευση, μπορούν να συνεχίσουν αδιάλειπτα την εξυπηρέτηση και την αποσιώπηση, με συμβάσεις , απ' ευθείας αναθέσεις, και ανανέωση επι ανανεώσεων των ανανεούμενων συμβάσεων στα ίδια άτομα , (σε ημετέρους, κολλητούς, κουμπάρους, παρατρεχάμενους . . .) διότι αυτό είναι το ''δίκαιο'' που είχαν επικαλεστεί και πρεσβεύουν οι ''γαλάζιοι''. Αναλογιστείτε ποιο είναι το άδικο για δαύτους !!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ αδράνησε

Αναφορικά με τους αριστερούς Συριζαϊκής πολιτικής έχει αποδειχθεί περίτρανα τι διαμόρφωσαν επί ημερών τους τα πέντε χρόνια διακυβέρνησης. Δεν άλλαξαν το ελάχιστο. 

Στην Ελλάδα μηδενίζεται ο χρόνος ανεργίας μακροχρόνια ανέργων !

Είναι ορθό να μηδενίζεται ο χρόνος ανεργίας μακροχρόνια ανέργων - και να προμετράται από την αρχή ως νέοι άνεργοι - επειδή μια φορά άργησαν να κάνουν ανανέωση του δελτίου ανεργίας κ. της ''αριστεράς'' οι οποίοι αποδείχτηκε ότι δεν αριστεύσατε επί ημερών σας ;

Πλήν των δεδομένων ελλειματικών προσαρμογών - μεταρρυθμίσεων - επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ το θέμα σήμερα είναι ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη εμπαίζει εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους και αδικεί κατάφωρα μεγάλο τμήμα της Ελληνικής κοινωνίας από την αρχή της πανούκλας κορωναϊού μέχρι και σήμερα. 

22 εκατομμύρια στους ιδιοκτήτες ΜΜΕ

Η κορύφωση των πολιτικών εμπαιγμού ήταν τα 22.000.000 εκ. ευρώ επιλεγμένα στους λίγους , ενώ για τους εκατοντάδες χιλιάδες δεν περισσεύει τίποτα. Είναι ξεκάθαρο ότι θα το θυμούνται στις επόμενες εκλογές.

Τα ταμειακά διαθέσιμα - διαθέσιμα σε μερίδα πολιτών ( Συνταγματικά η αντισυνταγματικά ; )

Τα ταμειακά διαθέσιμα των 37 δις υπάρχουν , ο Μητσοτάκης τα αναφέρει, όμως η κυβέρνηση επιλέγει για πολλοστή φορά πολιτικές εύνοιας και αδικίας και δεν τα παρέχει στο κοινωνικό σύνολο. 

Κυβέρνηση δυο μέτρων και σταθμών και πολιτικές πολλών ταχυτήτων 

Οι άνεργοι με συνεχές αναγνωρισμένο χρόνο ανεργίας πέραν του ενός χρόνου είναι εκατοντάδες χιλιάδες και η κυβέρνηση επιλέγει να τους αδικήσει και να τους εξαιρέσει.  Είναι ξεκάθαρο ότι θα το θυμούνται στις επόμενες εκλογές.

Η άποψή μας , ως πλήρως αντικειμενικοί , είναι ότι η κυβέρνηση όφειλε να παρέχει ενίσχυση σε όλους , και ειδικότερα , σε όσους παραμένουν άνεργοι πέραν του ενός έτους και δεν είναι επιδοτούμενοι του Ο.Α.Ε.Δ.

Τέλος, διοίκηση πολλών ταχυτήτων και πολλών μέτρων και σταθμών, κυβέρνηση πολλών ταχυτήτων και πολλών μέτρων και σταθμών. Ένθεν και ένθεν αδικούν κατάφωρα με την σιωπηρή σας ανοχή .

ΥΓ: "Και τι να κάνουμε για δαύτους; Αλλάζουν ?  Σκέφτηκαν να δώσουν ενίσχυση , αναδρομικά, και δωράκια σε μερίδα πολιτών, και τα αφαίρεσαν από έτερη μερίδα πολιτών,  ( δεν δόθηκαν τα αναδρομικά σε χιλιάδες δικαιούχους κατά την διάρκεια της περιόδου κορωναϊού ) , όμως τα αναδρομικά είναι ένα άλλο κεφάλαιο, άλλης ανάρτησης. 

- Τα αναδρομικά δεν τους τα έδωσαν, ενίσχυση και δωράκια κατά την διάρκεια κορωναϊού δεν λαμβάνουν, πολύ καλές γιορτές θα κάνουν ! 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εμπαίζει εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">