ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μεσσηνία: 2 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Μεσσηνία: 2 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Μόνο 2 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το τελευταίο 24ωρο. Χαρακτηριστικό επίσης της ύφεσης που παρουσιάζει στο νομό μας η εξέλιξη της πανδημίας είναι και το γεγονός πως στην κλινική covid 19 του νοσοκομείου της Καλαμάτας νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή 9 ασθενείς με κορονοϊό.

Εξίσου καλή είναι η κατάσταση και στους υπόλοιπους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 7 νέα κρούσματα στην Κορινθία, 4 στην Αργολίδα, 2 στη Λακωνία και 1 στην Αρκαδία. Να σημειωθεί πως την Τετάρτη ο ΕΟΔΥ είχε επιβεβαιώσει 3 κρούσματα στη Μεσσηνία και ήδη από την περασμένη εβδομάδα η κλινική covid του νοσοκομείου είχε δείξει ισχυρά δείγματα αποσυμφόρησης.

Την ίδια στιγμή απεστάλησαν στο Δήμο Καλαμάτας 47 πακέτα που περιέχουν 43.256 μάσκες δύο μεγεθών, προκειμένου εν συνεχεία να διανεμηθούν στα σχολεία, δημόσια και ιδιωτικά, της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Καλαμάτας, καθώς και στους υπόλοιπους Δήμους της Μεσσηνίας. Οι μάσκες εστάλησαν από την ΚΕΔΕ, μετά τη διόρθωση στις μασκες που είχαν διανεμηθεί σε μαθητές στην αρχή της σχολικής χρονιάς. Οι καινούριες μάσκες είναι δύο μεγεθών, οι «τύπου Α» (μικρές) για παιδιά Νηπιαγωγείου & Δημοτικού και οι «τύπου Β» (μεγάλες) για μεγαλύτερα παιδιά (Γυμνασίου-Λυκείου) και εκπαιδευτικούς.

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/kalamata/messinia-2-nea-kroysmata-to-teleytaio-24oro/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μεσσηνία: 2 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">