ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

«Χωρίς παιδιά» – Μια απολαυστική ρομαντική κομεντί στην ΕΡΤ2

«Χωρίς παιδιά» – Μια απολαυστική ρομαντική κομεντί στην ΕΡΤ2

Τη ρομαντική κομεντί «Χωρίς παιδιά» (Sin Hijos / No Kids), συμπαραγωγής Αργεντινής-Ισπανίας 2015, θα παρακολουθήσετε στην ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020, στις 22:00.

Υπόθεση: Ο Γκαμπριέλ, έμπορος μουσικών οργάνων και ερασιτέχνης κιθαρίστας, χώρισε πριν από τέσσερα χρόνια. Από τότε η Σόφια, η οκτάχρονη κόρη του, είναι το κέντρο της ζωής του. Κατηγορηματικά αντίθετος σε οποιοδήποτε φλερτ ή νέο έρωτα, χαρίζει όλη την ενέργειά του στην κόρη και τη δουλειά του.

Μέχρι τη στιγμή που στη ζωή του θα μπει η Βίκι, μια όμορφη, ανεξάρτητη και γεμάτη αυτοπεποίθηση γυναίκα, η οποία στην πρώτη τους συνάντηση, και χωρίς να ξέρει τίποτα για τη ζωή του, του παραθέτει τον μοναδικό της όρο σε οποιαδήποτε νέα γνωριμία: δεν θα κάνει ποτέ σχέση με κάποιον που έχει παιδιά.

Πριν καν το καταλάβει, ο Γκαμπριέλ της αποκρύπτει ότι είναι πατέρας, ξεκινώντας ένα καθημερινό «μαρτύριο» ψεμάτων και ελιγμών, προκειμένου να μην τη χάσει από τη ζωή του.

Στο φιλμ πρωταγωνιστούν ο Ντιέγκο Περέτι, ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της Αργεντινής, και η Μαριμπέλ Βερντού, την οποία γνωρίσαμε στις ταινίες «Ο Λαβύρινθος του Πάνα», «Θέλω και τη μαμά σου» και «Χιονάτη». Την παράσταση όμως, «κλέβει» η μικρή Γουαδαλούπε Μανέντ.

Η ταινία παρουσιάστηκε στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο και εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς, ενώ στη χώρα της έκανε αμέσως πάνω από μισό εκατομμύριο εισιτήρια.

Σκηνοθεσία: Άριελ Γουίνογκραντ.

Σενάριο: Πάμπλο Σολάρζ, Μαριάνο Βέρα.

Φωτογραφία: Φέλιξ Μόντι.

Μοντάζ: Αλεχάντρο Μπρόντερσον.

Μουσική: Ντάριο Εσκενάζι.

Παίζουν: Ντιέγκο Περέτι, Μαριμπέλ Βερντού, Γουαδαλούπε Μανέντ, Μάρτιν Πιρογιάνσκι, Οράσιο Φοντόβα, Μαρίνα Μπελάτι, Γκιγιέρμο Αρένγκο, Πάμπλο Ράγκο.



www.ert.gr



source https://www.ert.gr/ert-protaseis/choris-paidia-mia-apolaystiki-romantiki-komenti-stin-ert2/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «Χωρίς παιδιά» – Μια απολαυστική ρομαντική κομεντί στην ΕΡΤ2 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">