ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΡΤ3 – Χριστούγεννα στον καθεδρικό του Αγίου Παύλου – Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση – Ντοκιμαντέρ (trailer)

ΕΡΤ3 – Χριστούγεννα στον καθεδρικό του Αγίου Παύλου – Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση – Ντοκιμαντέρ (trailer)
 Τετάρτη  24/12/2020, στις 12:00 
«CHRISTMAS AT ST PAUL’S»
Έτος παραγωγής: (2018)
Ντοκιμαντέρ, παραγωγής Films of Record, 2018.
Διάρκεια: 60’Μεταφερόμαστε στο παρασκήνιο του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Παύλου την πιο μαγική εποχή του χρόνου: τα Χριστούγεννα. Πώς είναι για τους ανθρώπους που αναβιώνουν τη μαγεία και πώς φροντίζουν 45.000 επισκέπτες που περνούν τις πόρτες του καθεδρικού κατά τη διάρκεια της γιορτινής περιόδου;
Ξαναχτίστηκε από τον Σερ Κρίστοφερ Ρεν μετά τη Μεγάλη Φωτιά του Λονδίνου που κατέστρεψε τον προκάτοχό του. Ο καθεδρικός του Αγίου Παύλου είναι γνωστός ως η Εκκλησία του Έθνους κι αποτελεί θρυλικό σύμβολο του Λονδίνου. Εκεί έλαβε χώρα ο βασιλικός γάμος του Κάρολου και της Νταϊάνας, η κηδεία του Γουίνστον Τσόρτσιλ και η λειτουργία για τα 90ά γενέθλια της Βασίλισσας.
Κάθε Χριστούγεννα, ο καθεδρικός διαθέτει μια εκπληκτική συλλογή 17 διαφορετικών τελετών και κονσέρτων. Από την τελετή «Advent Procession» μέχρι κονσέρτα με κάλαντα, τη Νυχτερινή Δοξολογία την Παραμονή Χριστουγέννων και ανήμερα τα Χριστούγεννα. Ήρθαμε να παρακολουθήσουμε τα φαντασμαγορικά δρώμενα της γιορτινής περιόδου να ξεδιπλώνονται. Θα μεταφερθούμε στο παρασκήνιο καθώς τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τοποθετούνται και τα χρυσά ιμάτια επιδιορθώνονται.
Από τους κληρικούς μέχρι τα παπαδοπαίδια, ανακαλύπτουμε τις τιτάνιες προσπάθειες που απαιτούνται για να γιορταστούν τα Χριστούγεννα στον καθεδρικό του Αγίου Παύλου.
Επίσης γνωρίζουμε τους πιστούς που κάνουν πραγματικότητα αυτές τις παραδόσεις.

Σκηνοθεσία: LUKE KORZUN MARTIN
Αφήγηση: SARAH LANCASHIRE

 Δείτε το trailer 
 

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/ert3/ert3-protaseis/ert3-xristoygenna-ston-kathedriko-toy-agioy-payloy-ntokimanter-trailer/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΡΤ3 – Χριστούγεννα στον καθεδρικό του Αγίου Παύλου – Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση – Ντοκιμαντέρ (trailer) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">