ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Περιφέρεια ΑΜΘ στηρίζει το έργο του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών

Η Περιφέρεια ΑΜΘ στηρίζει το έργο του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών

Πόρους ύψους 623.793 € από το ΕΣΠΑ θα διαθέσει η Περιφέρεια ΑΜΘ για τη στήριξη του έργου του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Δέλτα Έβρου και Σαμοθράκης. Η χρηματοδότηση της Περιφέρειας θα επιτρέψει στο Φορέα Διαχείρισης μεταξύ άλλων:

Την πραγματοποίηση δράσεων για την ανάδειξη των προστατευόμενων περιοχών που βρίσκονται στην ευθύνη του, όπως για παράδειγμα την οργάνωση διαδρομών και αναρριχητικών πεδίων στον Άβαντα, το σχεδιασμό ψηφιακής εφαρμογής σε κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ για υπαίθριες δραστηριότητες, τη συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις οικοτουρισμού κ.ά.

Την κάλυψη αναγκών σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό όπως δύο επιβατικά οχήματα 17 και 9 θέσεων με δυνατότητα μεταφοράς ΑμεΑ, μακέτες, οπτικοακουστικά μέσα, εποπτικό υλικό και εξοπλισμό στα παρατηρητήρια, οργάνωση εκθεσιακού χώρου κ.ά.

Την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα περιβάλλοντος καθώς και την υποστήριξη του τμήματος της τοπικής οικονομίας που συνδέεται με τη διοργάνωση οικοτουριστικών δραστηριοτήτων και την παραγωγή προϊόντων του πρωτογενούς τομέα στο Δέλτα του Έβρου, μέσα από την πιλοτική εφαρμογή ενός συστήματος πιστοποίησης.

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/orestiada/i-perifereia-amth-stirizei-to-ergo-toy-forea-diacheirisis-prostateyomenon-periochon/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Περιφέρεια ΑΜΘ στηρίζει το έργο του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">