ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συγκέντρωση τροφίμων και παιχνιδιών από τον Δήμο Φλώρινας

Συγκέντρωση τροφίμων και παιχνιδιών από τον Δήμο Φλώρινας
Στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, όπως τυποποιημένα/μακράς διάρκειας τρόφιμα, είδη βρεφικής – προσωπικής φροντίδας, καθώς και παιχνίδια (έστω και ελαφρώς μεταχειρισμένα) και γλυκίσματα για παιδιά, προχωράει ο Δήμος Φλώρινας, το γραφείο εθελοντισμού, ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας και το Europe direct Δυτικής Μακεδονίας, την Παρασκευή 18 έως και τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου.

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται σε κεντρικά σημεία της πόλης της Φλώρινας, όπου θα βρίσκεται ομάδα εθελοντών με κινητή μονάδα (βανάκι) από τις 11 το πρωί έως τις 2μ.μ. Και από τις 5 το απόγευμα έως τις 7 το βράδυ.
Με την ολοκλήρωση της δράσης, η διάθεση των ειδών θα γίνει από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας (Πρόνοια) του Δήμου Φλώρινας σε άπορες οικογένειες.
 Η δράση γίνεται στο πλαίσιο του Ψηφιακού Φεστιβάλ Εθελοντισμού «CONNECTED WE STAND» της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΙΑΣΙΣ, που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση σε ζητήματα αλληλεγγύης και ενεργής συμμετοχής των νέων, την αλλαγή νοοτροπίας μέσα από απλές καθημερινές πράξεις και την ένωση των ανθρώπων ανεξαρτήτως εθνικότητας, φύλου και ηλικίας.

www.ert.grsource https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/florina/sygkentrosi-trofimon-kai-paichnidion-apo-ton-dimo-florinas/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συγκέντρωση τροφίμων και παιχνιδιών από τον Δήμο Φλώρινας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb