ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Δήμαρχος Πύργου στο «Χαμόγελο»

Ο Δήμαρχος Πύργου στο «Χαμόγελο»

Σε συνέχεια της κοινωνικής και πολιτιστικής πολιτικής που έχει χαράξει για τα φετινά, δύσκολα με πρωτόγνωρες συνθήκες, Χριστούγεννα, ο κ. Αντωνακόπουλος βρέθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας στο σπίτι των παιδιών στη Βροχίτσα.

Μαζί του ήταν ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας Ανδρέας Βγενόπουλος και ο πρόεδρος του ΔΟΠΠ Χάρης Μικελόπουλος. Οι τρεις τους μοίρασαν τα δώρα στα παιδιά, ηλικίας από 4 έως 16 ετών, που φιλοξενούνται στο σπίτι.

Κάθε δώρο έκρυβε μια μικρή “ζεστή” έκπληξη για τα παιδάκια: πιζάμες, κάλτσες και παντόφλες σε όμορφα σχέδια και χρώματα. Ένα μικρό δώρο χάρισε χαμόγελα, αγάπη και ελπίδα και αυτό φάνηκε αμέσως στα πρόσωπα όλων των παιδιών. Τα χαμόγελά τους φώτισαν το χώρο και αυτό ήταν το μεγαλύτερο δώρο που πρόσφεραν τα ίδια στον δήμαρχο και τους συνεργάτες του.

Ο κ. Αντωνακόπουλος με τους κ.κ. Βγενόπουλο και Μικελόπουλο ξεναγήθηκαν στο χώρο από τον ταμία του Χαμόγελου του Παιδιού Γιάννη Λαμπρόπουλο, την Κοινωνική Λειτουργό και συντονίστρια του κέντρου άμεσης κοινωνικής και ιατρικής επέμβασης Ηλείας, Κατερίνα Λιακοπούλου και την επίσης κοινωνική λειτουργό και υπεύθυνη του σπιτιού ημερήσιας φροντίδας Βροχίτσας, Ειρήνη Λαμπροπούλου.

www.ert.grsource https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/pirgos/o-dimarchos-pyrgoy-sto-chamogelo/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Δήμαρχος Πύργου στο «Χαμόγελο» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb