ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός: Πρώτος σύλλογος στην περιφέρεια στο μητρώο της Γ.Γ.Α.

Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός: Πρώτος σύλλογος στην περιφέρεια στο μητρώο της Γ.Γ.Α.

Στους κορυφαίους συλλόγους στην Ελλάδα σε αριθμό τμημάτων συγκαταλέγεται ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός σύμφωνα με το Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ο Σερραϊκός σύλλογος βρίσκεται στην 1η θέση από όλους τους συλλόγους της περιφέρειας με 11 τμήματα του να βρίσκονται ήδη στο μητρώο της Γ.Γ.Α. ενώ είναι θέμα χρόνου να μπει σε αυτό και το ποδοσφαιρικό τμήμα. Με δεδομένο ότι ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός διατηρεί δύο ακόμα δραστήρια τμήματα, αυτό των δρομέων υγείας και της ρομποτικής αλλά και τμήματα ΑΜΕΑ σε δύο ομοσπονδίες-μπάσκετ με αμαξίδιο και κολύμβηση, μπότσια, και άρση βάρων– ο Σύλλογος δείχνει σε όλη την Ελλάδα τη δυναμική του και την απήχηση που έχει στη Σερραϊκή κοινωνία. Με πρόεδρο τον Τάσο Παναγιώτου ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός αναδεικνύεται σε έναν από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ελλάδα ενώ στα σχέδια της διοίκησης είναι η δημιουργία νέων τμημάτων και φυσικά ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Άλλωστε ο  Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός, ανήκει επίσημα από τις 29 Ιανουαρίου, στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Πολυαθλητικών Συλλογών ενώ πρωτοπορεί σε δράσεις για ευαίσθητα κοινωνικά θέματα σε συνεργασία με μεγάλους διεθνής οργανισμούς.

Τα έντεκα τμήματα του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού που έχουν ενταχθεί στο μητρώο της Γ.Γ.Α. είναι:  Υδατοσφαίριση, Χιονοδρομία, Χόκεϋ επί πάγου, Τρίαθλο, Χειροσφαίριση, Καλαθοσφαίριση, Καλλιτεχνική Κολύμβηση, Τεχνική κολύμβηση, Κολύμβηση, Ποδηλασία, Πετοσφαίριση.

Οι σύλλογοι στην Ελλάδα που έχουν τα περισσότερα τμήματα στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού είναι:

Ολυμπιακός Πειραιώς: 15 τμήματα

ΠΑΟΚ: 15 τμήματα

Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος: 15 τμήματα

ΧΑΝΘ (Χριστιανική Αλελφότης Νέων Θες/νίκης): 15 τμήματα

Αθλητικός Σύλλογος Άρης Θεσσαλονίκης:  14 τμήματα

Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός: 11 τμήματα

Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος: 11 τμήματα

Γυμναστικός Ναυτικός Όμιλος Νίκαιας Άρης: 11 τμήματα

 

www.ert.grsource https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/seres/m-g-s-panserraikos-protos-syllogos-stin-perifereia-sto-mitroo-tis-g-g-a/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός: Πρώτος σύλλογος στην περιφέρεια στο μητρώο της Γ.Γ.Α. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb