ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έβρος: Ο Άι Βασίλης θα παραδώσει δώρα με το έλκηθρο του

Έβρος: Ο Άι Βασίλης θα παραδώσει δώρα με το έλκηθρο του

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους στον Δήμο Διδυμοτείχου θα έχουν την ευκαιρία να παραδώσουν από σήμερα (Δευτέρα)μέχρι και τις 29 Δεκεμβρίου οι δημότες, ώστε να τα παραδώσει ο Άι Βασίλης με το έλκηθρο του στην διεύθυνση που θα δηλώσουν.
Τη δράση «Γράμμα στον Άι Βασίλη» συντονίζουν ο Δήμος Διδυμοτείχου και το «Ευγενίδειο» κέντρο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Περιβάλλοντος.

Η συμμετοχή γίνεται αποκλειστικά και μόνο κατόπιν ηλεκτρονικής αίτησης καθώς λόγω πανδημίας, απαιτείται συντονισμός για τη διασφάλιση ελαχίστων επαφών. Με τη συμπλήρωση της αίτησης η ομάδα συντονισμού του Ευγενιδείου, θα ενημερώνει για την παράδοση των δώρων στον χώρο του Δήμου.

Τα δώρα θα ξεκινήσουν να διανέμονται από σήμερα Δευτέρα εώς και 29/12 και κάθε μέρα απο τις 17:30 μέχρι και τις 20:30 θα πραγματοποιείται διανομή με το έλκηθρο. Καθώς ο όγκος παράδοσης προβλέπεται να είναι μεγάλος και θα διανέμονται από ένα διαθέσιμο «έλκηθρο», υπάρχει όριο ημερήσιας παράδοσης και συνεπώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η ημέρα και ώρα παράδοσης του δώρου από τον Αι Βασίλη θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης με βάση το πρόγραμμα.

Σύνδεσμος αιτήσεων:

www.ert.grsource https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/orestiada/evros-o-ai-vasilis-tha-paradosei-dora-me-to-elkithro-toy/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έβρος: Ο Άι Βασίλης θα παραδώσει δώρα με το έλκηθρο του Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb