ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμος Ξάνθης: Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων θα τα πούμε όλοι μαζί


«Στις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε όλοι, με μέτρα και περιορισμούς, μένοντας σπίτι, οι γιορτές φέτος γίνονται διαφορετικές, είναι όμως οι γιορτές μας…», αναφέρει ο Δήμος Ξάνθης.

Με δράσεις, με τον διάκοσμο στην πόλη, με Χριστουγεννιάτικες μουσικές στο εμπορικό κέντρο, προσπαθεί να συμβάλει ώστε «να διατηρηθεί το χαμόγελο στα χείλη μας, ώστε να λειτουργούμε όλοι, με την άσβεστη ελπίδα για το αύριο».

Στα έθιμά μας, τα κάλαντα έχουν κυρίαρχο ρόλο στη λειτουργία, στη διάθεση και στο χαμόγελο των παιδιών μας. «Φέτος – αναφέρει ο Δήμος – τα κάλαντα θα τα πούμε εντός της οικογένειας, όμως μπορούμε να τα ακούσουμε όλοι μαζί. Ας ενώσουμε τις φωνές μας λέγοντας ο κάθε ένας από εμάς, όλη η οικογένεια, κάλαντα και ευχές και ας τα μοιραστούμε με όλη την πόλη και τους ανθρώπους της».

Ο Δήμος Ξάνθης προτρέπει και εξηγεί: «Να ηχογραφήσουμε, με την ευκολία που μας δίνει η σύγχρονη τεχνολογία, κάλαντα και ευχές και να αποστείλουμε το υλικό μας στην «Όμορφη Πόλη 89,9» στον ραδιοφωνικό σταθμό του Δήμου Ξάνθης, που θα τα μεταδώσει, ενώνοντας τις φωνές και τις ευχές μας, δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά μας να δημιουργήσουν, να εκφραστούν, να χαμογελάσουν».

www.ert.gr

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Αυτά να τα βλέπετε εσείς στο Δήμο Γλυφάδας. Ακόμα και ο Δήμος Ξάνθης λειτουργεί δημοτικό ραδιόφωνο, ενώ στο δήμο Γλυφάδας εκλέγονται και επανεκλέγονται κάπηλοι. ( Κύριοι διοικούντες , καθώς και αντιπολιτευόμενοι, δεν έχουμε πλέον λόγια. Ευελπιστούμε οι συμπολίτες μας να κρίνουν την ''συμβολή'' των διοικούντων και των αντιπολιτευομένων στη δική μας πόλη , και ειδικότερα με μια προιστορία δεκαετιών. )

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμος Ξάνθης: Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων θα τα πούμε όλοι μαζί Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">