ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Άλιμος: Τους πήραν με τις πέτρες !


Οι πούστρες των βοθροκάναλων διοργανώνουν κορονοπάρτι των 100 ατόμων εν μέσω 
πανδημίας , όμως για δαύτους δεν υπάρχουν ούτε απαγορεύσεις , ούτε κράτος , ούτε κυβέρνηση , ούτε Ε.Σ.Ρ, ούτε αστυνομία.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Οι έτεροι των σαθροσελίδων συστημικής προπαγάνδας, από την μια ανέφεραν για τους νεαρούς στο λόγο Πανί του Αλίμου με πηγαίους τίτλους ''αδιανόητο'', ''απαράδεκτο'' κ.α., όμως είναι οι ίδιοι/ες οι οποίοι επικροτούν και προβάλουν τα κορονοπάρτι τα οποία διοργανώνονται χωρίς μέτρα προφύλαξης , μάσκες , αποστάσεις , κ.α., σε τηλεοπτικά και άλλα στούντιο.

Σε αυτούς τους χώρους που διοργανώνονται τα κορονοπάρτι για την κονόμα των μετεχόντων στα κανάλια, και για τους ολιγάρχες ιδιοκτήτες αυτών των μέσων, υπάρχει η όχι κορωναϊός ; Υπάρχει η όχι επιδημία ; Τι πράττει η κυβέρνηση , το ΕΣΡ και η αστυνομία ;

Διαβάστε τι έγραψαν οι υποκριτές και φαρισαίοι

Αδιανόητο! Υπαίθριο κορονο-πάρτι 50 ατόμων στον Άλιμο Υπαίθριο κορονο-πάρτι εν μέσω πανδημίας επιχείρησε να στήσει ομάδα νεαρών στον Άλιμο. Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, που είχαν την πληροφορία ότι περίπου 50 νεαρά άτομα είχαν συγκεντρωθεί στον λόφο Πανί, έσπευσαν στο σημείο. 

Στην οδό Ευωνύμου, οι συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν στην αστυνομία με πέτρες και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Μπορεί η Αττική να είναι από τις περιοχές με τα περισσότερα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα, αλλά αυτό δεν εμποδίζει κάποιους να βάζουν τη διασκέδασή τους πάνω από την δημόσια υγεία.

Tο βράδυ του Σαββάτου (19.12.2020) ομάδα περίπου 100 ατόμων έκανε υπαίθριο πάρτι στον Αλιμο που τελικά διαλύθηκε με την επέμβαση της αστυνομίας.

Περιπολικά της ΕΛΑΣ αντιλήφθηκαν ότι υπήρχε μια περίεργη κινητικότητα στον λόφο Πανί στον Αλιμο, επενέβη με τα άτομα που ήταν εκεί να τρέπονται σε φυγή. Έγιναν πάντως περίπου 15 προσαγωγές και κόπηκαν πρόστιμα 300 ευρώ.

Επισήμανση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Η αστυνομία επενέβη στα κορονοπάρτι που διοργανώνουν οι ιδιοκτήτες και  μετέχοντες των τηλεοπτικών σταθμών ;

Οι συλληφθέντες της επιχειρήσεως στον Άλιμο οφείλετε να υποβάλεται μηνύσεις στον υπουργό ''προστασίας του πολίτη'' καθώς και στην αστυνομία για τα δυο μέτρα και σταθμά τα οποία ακολουθούν. Είναι αυταπόδεικτο ότι επιβάλουν μέτρα κατά της κοινωνίας ενώ την ίδια χρονική περίοδο υφίστανται οι προνομιούχοι για τους οποίους δεν υπάρχουν ούτε μέτρα, ούτε πρόστιμα.

Η επιδίωξή του συστήματος είναι ''νέοι - νέες στο μαντρί''

Οι κυβερνώντες και οι μετέχοντες του συστήματος θεωρείται ανεγκέφαλους τους νεαρούς ; Δεν παρακολουθούν τα δρώμενα των τηλεοράσεων ; Όταν βλέπουν να διοργανώνονται τηλεοπτικά κορονοπάρτι των 100 ατόμων και να διασκεδάζουν πλειάδα ''επώνυμων'', οι ίδιοι θα κάθονται μαντρωμένοι ''μένουμε σπίτι'' να κλωσήσουν τα αυγά ; Ότι προβάλεις ώς πολιτεία ακολουθείται. 

Αλήθεια, γιατί διακαώς επιθυμείται οι μετέχοντες του συστήματος τις νέες γενιές μαντρωμένους/ες ; Το αντίστοιχο προωθείται από την νέα τάξη πραγμάτων. Στο μαντρί όσοι/ες βράζει το αίμα τους ώστε να επαυξάνονται τα κέρδη των σιτεμένων και των αναχρονιστών !

Αντί να ζήσουν τις δικές τους στιγμές υποχρεώνονται να μείνουν ''στο μαντρί'' ώστε να έχουν ως θέματα συζητήσεως τι έκανε ο κάθε κομήτης και η κάθε ψωνάρα των τηλεοράσεων.  Δεν φτάνει που στο σύνολο των καναλιών γίνονται καθημερινά ''αλαξοκολιές'' μεταξύ των ίδιων συντελεστών. Δεν φτάνει που όλες οι ιστοσελίδες ασχολούνται με δαύτους καθημερινά. Να ασχολείται και η κοινωνία μαζί τους ; Δεν μπορεί να ζήσει κάτι καλύτερο ;

* Ελπίζουμε να μην μας παρεξηγήσετε για την αργκό , όμως αυτή χρησιμοποιεί σήμερα η νεολαία της χώρας μας. ( Εμείς στην ηλικία τους κάναμε Motocross στο λόφο πανί και στον κρεμασμένο λαγό, αυτοί κάνουν ''κορονοπάρτι''. )

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Άλιμος: Τους πήραν με τις πέτρες ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb