ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΔΗΜΤΟ ΝΔ Ξάνθης: Οι πολίτες αναμένουν απαντήσεις

ΔΗΜΤΟ ΝΔ Ξάνθης: Οι πολίτες αναμένουν απαντήσεις

Δριμεία επίθεση στα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης. Σε ανακοίνωση που την υπογράφει ο πρόεδρος Αλέξανδρος Νταμπουρατζής και ο Γραμματέας Γεώργιος Καρασερίδης σημειώνεται: «Τα πολλά λόγια είναι φτώχια κύριοι της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης. Μην ξοδεύεστε για να εξωραΐσετε την κατακερματισμένη σας εικόνα στην κοινωνία και μην κόπτεστε τόσο πολύ για τον Ξανθιώτικο λαό, που στα τόσα χρόνια διακυβέρνησή σας δεν είδε απολύτως τίποτα από τους τρεις κυβερνητικούς βουλευτές της Περιφερειακής του Ενότητας.»

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζουν: «Αφήστε λοιπόν τα πολλά λόγια και δώστε απαντήσεις για τα στελέχη σας που εμφανίζονται ως «υποστηρικτές» προφυλακισμένων επιχειρηματιών, οι οποίοι «υπερέβαλαν εαυτόν για τον όμιλο», για «τα κονδύλια» που θα κάλυπταν τις «ανάγκες» τους, για τις «παρεμβάσεις» στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, τις καθυστερήσεις, την «ευνοϊκή μεταχείριση» και την «κατάθεση» τροπολογιών στην εταιρεία πριν κατατεθούν στη Βουλή.»
Και τα δύο στελέχη της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Ξάνθης καταλήγουν ως εξής: «Μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε κύριοι της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης. Ακόμα και ο πρόεδρό σας ο κ. Τσίπρας ήταν ενήμερος. Στην υπόθεση της απάτης της Folli Follie αναφερόμαστε. Οι βαρύγδουπες ανακοινώσεις σας δεν μπορούν να σκεπάσουν κάτω από το χαλί τέτοιες αποκαλύψεις. Οι πολίτες αναμένουν απαντήσεις.»

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/komotini/dimto-nd-xanthis-oi-polites-anamenoyn-apantiseis/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΔΗΜΤΟ ΝΔ Ξάνθης: Οι πολίτες αναμένουν απαντήσεις Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">