ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Kανένα νέο κρούσμα δεν κατεγράφη στη Μεσσηνία το τελευταίο 24ωρο

Kανένα νέο κρούσμα δεν κατεγράφη στη Μεσσηνία το τελευταίο 24ωρο

Κανένα νέο κρούσμα κορονοϊού δεν κατεγράφη χθες (Πέμπτη) στη Μεσσηνία, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε για το τελευταίο 24ωρο ο ΕΟΔΥ.

Καλή επιδημιολογική εικόνα αποτυπώνεται και στους υπόλοιπους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου με επίσης μηδενικά νέα κρούσματα χθες στο νομό Αργολίδας, 6 νέα κρούσματα στην Κορινθία, 4 στην Αρκαδία και 3 στη Λακωνία.

Επίσης στην κλινική Covid του νοσοκομείου της Καλαμάτας νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή μόλις 8 ασθενείς ενώ παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου η ηλικιωμένη γυναίκα που διεκομίσθη εκεί από τη Σπάρτη πριν λίγες ημέρες.

Να σημειωθεί πως αρνητικά ήταν τα πάνω από 200 rapid tests που διενεργήθηκαν χθες από κλιμάκια του ΕΟΔΥ και του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας σε δομές και υπηρεσίες της πόλης μας ενώ αρνητικά ήταν και το σύνολο των περίπου 200 tests που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες και στο δήμο Οιχαλίας με επίκεντρο το Πνευματικό Κέντρο του Μελιγαλά.

Στο μεταξύ παραδόθηκε χθες από την Περιφερειακή Ενότητα στο Κέντρο Υγείας των Φιλιατρών ένας οικίσκος isobox στο πλαίσιο αντιμετώπισης των δεδομένων και των αναγκών που δημιουργεί η πανδημία.

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/kalamata/kanena-neo-kroysma-den-kategrafi-sti-messinia-to-teleytaio-24oro/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Kανένα νέο κρούσμα δεν κατεγράφη στη Μεσσηνία το τελευταίο 24ωρο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">