ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Xριστουγεννιάτικο διαδικτυακό χωριό στο Πέραμα

Xριστουγεννιάτικο διαδικτυακό χωριό στο Πέραμα

Ξεκίνησε την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020 και θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021, ένα Χριστουγεννιάτικο διαδικτυακό (anti-covid) χωριό, από τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Περάματος.

Όπως αναφέρει ο Δήμος: «Η πλατφόρμα θα εκπέμπει καθημερινά και θα κρατάει συντροφιά στα παιδιά για 16 ώρες το 24ωρο. Από αυτές οι 6 ώρες, θα είναι live streaming, όπου τα παιδιά θα μπορούν ζωντανά μέσω διαδικτύου να επικοινωνήσουν, να συμμετέχουν ενεργά, να δημιουργήσουν και να παίξουν».

Ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης δήλωσε σχετικά: «Το χαμόγελο των μικρών παιδιών είναι το ασφαλέστερο εχέγγυο πως η μάστιγα του κορονοϊού θα νικηθεί και οι άνθρωποι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε κι αυτή την δυσκολία, διατηρώντας αναλλοίωτα μέσα μας την αγάπη, την αλληλεγγύη και το αίσθημα της προσφοράς.

Γι’ αυτό και ο Δήμος Περάματος με απόλυτη ευθύνη και πρωταρχικό μέλημα την ασφάλεια των μικρών παιδιών, φροντίζει να θέσει την σύγχρονη τεχνολογία στην υπηρεσία τους.

Δίνουμε την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να ζήσουν μια υπέροχη διαδραστική εμπειρία, γεμάτη Χριστουγεννιάτικη μαγεία που τόσο την έχουν ανάγκη για να διατηρήσουν το χαμόγελο τους.

Αυτό το πολύτιμο χαμόγελο που θα αποτελέσει για όλους εμάς την κινητήριο δύναμη για να βρούμε τους τρόπους να νικήσουμε την πανδημία της Covid 19 και να φτιάξουμε ένα πιο όμορφο κόσμο για να ζήσουν το μέλλον που τους περιμένει.

Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα σε όλους και όλες, με Υγεία και Αγάπη!».

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/eidiseis/politismos/xristoygenniatiko-diadiktyako-chorio-sto-perama/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Xριστουγεννιάτικο διαδικτυακό χωριό στο Πέραμα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">