ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κομοτηνή: Επανεκκίνησε τη λειτουργία της η Κυνοφιλική Ομάδα Κ-9

Κομοτηνή: Επανεκκίνησε τη λειτουργία της η Κυνοφιλική Ομάδα Κ-9

Επανεκκίνησε τη λειτουργία της η Κυνοφιλική Ομάδα (Κ-9) του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής. Σε συνθήκες Covid 19 η Κυνοφιλική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταύρου έκανε επανεκκίνηση της γνωρίζοντας καλά ότι τα συμπαθή τετράποδα γνωρίζουν όχι μόνο να προσφέρουν συντροφιά κι αγάπη, αλλά και βοήθεια όταν χρειαστεί, ακόμη και σε συνθήκες δύσκολες, σε περιοχές δυσπρόσιτες σώζοντας ανθρώπινες ζωές.

Αρχικά βρέθηκε στο πλευρό των ανθρώπων που νόσησαν ή ήταν σε υποχρεωτική καραντίνα και δεν μπορούσαν οι ίδιοι να βγάλουν τα σκυλιά τους βόλτα. Το έκαναν οι ίδιοι αποδεικνύοντας άμεσα αντανακλαστικά.

Εν συνεχεία, εμπλούτισαν το δυναμικό τους με δύο ακόμα κουτάβια, τα οποία δεχόμενα τρυφερά χάδια εντάσσονται στην εκπαίδευση της Κυνοφιλικής Ομάδας.

Η εκπαίδευση χειριστών, φροντιστών αλλά και σκύλων ξεκινά άμεσα μετά από έγκριση και πρωτοβουλία του Προέδρου της Κεντρικής Διοίκησης Dr. Αντώνιου Αυγερινού.

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/komotini/komotini-epanekkinise-ti-leitoyrgia-tis-i-kynofiliki-omada-k-9/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κομοτηνή: Επανεκκίνησε τη λειτουργία της η Κυνοφιλική Ομάδα Κ-9 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">