ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΔΠΘ: Διαδικτυακή εκδήλωση την ημέρα της εορτής των Τριών Ιεραρχών

ΔΠΘ: Διαδικτυακή εκδήλωση την ημέρα της εορτής των Τριών Ιεραρχών

Διαδικτυακή εκδήλωση την ημέρα της εορτής των Τριών Ιεραρχών, Σάββατο, 30 Ιανουαρίου, στις 12.00, με τίτλο, «Για τους Προστάτες των γραμμάτων και τους ανθρώπους της παιδείας» διοργανώνουν το Διακρατικό, Διαπανεπιστημιακό, Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ψυχοπαιδαγωγικές, διδακτικές και διαπολιτισμικές προσεγγίσεις στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες» και η Ρουμανική Κατεύθυνση του Τμήματος Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών.

Θα απευθύνει χαιρετισμό ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων. Θα μιλήσει η καθηγήτρια Μαρία Δημάση με θέμα τις «διαχρονικά επίκαιρες θέσεις των τριών Ιεραρχών για την επικοινωνία στο πλαίσιο της παιδαγωγικής σχέσης».

Τιμώμενο πρόσωπο στην εκδήλωση θα είναι η Elena Lazar, μεταφράστρια, διευθύντρια του
εκδοτικού οίκου ΟΜΟΝΟΙΑ (Ρουμανία). Θα παρουσιάσει το θέμα:
«Τριάντα χρόνια προβολής του Ελληνισμού και των Ελληνικών Γραμμάτων στη Ρουμανία».

Στις 13.00 θα πραγματοποιηθεί «απονομή» των διπλωμάτων ειδίκευσης ακόμα 78 αποφοίτων του Δ.Δ.Δ.Π.Μ.Σ. «Ψυχοπαιδαγωγικές, διδακτικές και διαπολιτισμικές προσεγγίσεις στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες». Το Δ.Π.Θ. θα εκπροσωπήσει ο Αντιπρύτανης Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, αν. καθηγητής Φώτιος Μάρης. Το Πανεπιστήμιο Suor Orsola Benincasa της Νάπολης θα εκπροσωπήσει ο αντιπρύτανης, Prof. Fabrizio Manuel Sirignano.

Info
Για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση χρησιμοποιήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

www.ert.grsource https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/komotini/dpth-diadiktyaki-ekdilosi-tin-imera-tis-eortis-ton-trion-ierarchon/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΔΠΘ: Διαδικτυακή εκδήλωση την ημέρα της εορτής των Τριών Ιεραρχών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb